regnet

Jag fick hem carharttskjortan som jag vann på tradera förra veckan för bara 49 spänn. Den sitter perfekt och är kanonsnygg! Vilket kap! Bilden stal jag från tradera.
Jag vet inte hur många märkes(rutiga)skjortor jag har lyckats få tag på tradera nu och fler vill jag ha.Chai är på bostadsföreningens möte nu och jag har en ensam stund här hemma.
Sitter och tittar på youtubevideos och just nu "the neverhood", haha, så sjukt jävla bra spel!

Jag hittade en hel hög med gömda dikter/whatever som jag skrev i yngre dagar. Jisses vad ska hända med alla mina tankar i huvudet, på papper i form av text och bilder när jag dör? Kanske inte ska tänka så mycket mer över det och börja om på nya texter och bilder istället.

Det blev inget skansen idag då molnen endast har velat ge oss regn regn och åter regn. Så nu är det kört att hitta på trevligheter i sverige. Önskar att tiden räckte till mer.
viska till dem
ge dem mod att flyga.

Semesterns start

Semestern har börjat nu, ganska segt, men den är här i alla fall. Jag gör ingenting vettigt om dagarna och framför allt inte sådana saker som jag hoppats på. Och tiden i sverige börjar rinna iväg nu. Hade velat hinna med ting som skansen och annat mysigt. Men det kommer fler sommrar med ledighet! Tack och lov.
Däremot har jag kirrar redigt med vuxenpoäng under min semester! (observera att jag precis skrev emot mig själv några rader längre upp) Fixat mitt förbannade visa-kort, självmant tagit mig till en polsk gynekolog.. och hon var fan den läskigaste människa som någonsin pillat mig i de södra regionerna.

Vi var i huddinge och firade tobias den 1 juli och då fick jag träffa kusinerna för första gången på säkert ett och ett halvt år. Det var galet läskigt vad de vuxit! Fick nästan lite ont i hjärtat över att jag inte hälsat på dem på så länge och då missat en stor del av deras uppväxt. Lilla adrian börjar ju nästan växa ikapp mig och samuel har redan vuxit om mig! Som tur var köpte jag ju ett twister till tobbe i födelsedagspresent så det blev ett bra knep att lätta upp stämningen när allt blev lite småstelt.
Well, nu har chai vaknat, så det är väl snart hög tid för frukost skulle jag tro (klockan 12 :S) och sen tänkte jag vare sig han vill eller inte, tvinga med honom ut på promenad i solen!