En dag med alldeles för mycket Måste

Jag är helt slutkörd både i kropp och i hjärna och ändå har jag tänkt kila iväg och träna klockan sju. Men nu får jag fan inte banga ur!
jag har varit uppe sen åtta imorse och det första jag gjorde var att dra på mig mjukisbyxor och chais tjocktröja och dra med mig smutstvätt ner till stugan. Fine, jag var pigg ändå. Sen kom chai hem efter att ha varit ute och tränat. Vi käkade frukost, i vanlig ordning och sedan fortsatte min dag med att tvätta kläder. Jag har känt mig galet stressad för att hinna klart med att finputsa kanske tio dreads med en sax, tvätta och göra mig själv iordning. Och givetvis städa undan för besök. Sen skyndade jag mig in till smyckesverkstaden inne i city för att hämta min ring! Inte en jävla bankomat ville ge mig pengar eller käka upp mitt kort, så där stod jag med 120 spänn på fickan och skulle betala för ringen. Han tyckte så mycket om mitt tappra försök att skramla fram mynt, så jag fick jobbet 30 kr billigare. De är så kanonsnälla där så det finns inte! Ringen satt äntligen som gjutet och blänkte som en sol. Chai kommer bli så avundsjuk för att de putsade min ring! Det har känts så otroligt tomt på fingret, men nu sitter den där den ska. :)

Sen fick jag skynda mig till skanstull igen för att möta upp inflätningsoffret. Vi gick hem till mig och jag flätade in det, samtidigt som jag sprang ner för att torka tvätt mitt i smeten. Det var en meckarkille inne i tvättstugan som slutade jobba för att titta på mig när jag plockade ut kalsonger och trosor från torkskåpet. Hur kul kan det ha varit på en skala? 1200 kr senare kände jag mig ganska nöjd, och då syftar jag på jobbet för håret!
När hon gått satte jag mig ner för att vika all tvätt. Sara dök upp också och tittade in och lämnade tillbaka mitt minneskort. Jag fotade henne och sofia i lördags på skogskyrkogården. Blev riktigt fina bilder. :) Jag skulle visa sara en inställning på kameran och lyckades mitt i allt komma underfund om att det går att ta svartvita fotografier. Shit vad sega vi är :D

Vi hjälpte annika att flytta igår. Hon hade världens sötaste kissekatt. :) Förövrigt feting mycket prylar som täckte allt förutom drygt två kvadratmeter. ;)

Nåväl.. imorgon blir det avslappning för hela slanten! Jag och chai ska fira vår ettårsdag på spa med övernattning. Feting nice! Igår slog det mig att jag verkligen har bott här i evigheter nu. Helskumt, men bra.
Nu ska jag göra mig iordning för träning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback