Bra saker

Jag är så dum som inte tar tag i saker direkt när jag går och oroar mig.
Men nu känns det bra igen.

Nu ringde de från det där jävla göteborgsnumret igen och jag svarade för säkert fjärde gången, men denna gång la de inte på. De försökte få ur mig och chai föredrar boxerkalsonger eller vanliga. Jag är så trött på det här.. är det nix det heter? Som man ska ringa till för att slippa telefonförsäljare? Jag ska kolla upp och fixa det idag.
HAHA! Jag gick in på nix hemsida och ringde numret för att hamna i spärregistret. Sen måste det bekräftas genom att man ringer tillbaka igen. Vilket måste ske inom fyra veckor, MEN man får tidigast ringa i övermorgon. haha :D
Det lär jag hinna glömma bort.

Igår fick jag en Ipod av miljonären! :D Pål var trött på sin ipod och köpte en ny, så då fick jag den "gamla" som inte visar ett enda tecken på att vara gammal. Silverklädd, vilket är nästan lika bra som guld!
Nu är min skinnjacka betalat också, så snart är den nog på väg hit. :) Hoppas den är lika snygg som bilderna visade.
Jag skickade in mina bilder till nocturnalmodels idag som jag kämpat med att komma åt från hårddisken. Som fotograf nu förstås, vilket jag blev tillfrågad att göra år 2005, men då kände jag mig inte redo.
Så jag är 99 % säker på att jag får en plats, dvs om ingen har snackat skit om mig. För jag har ju definitivt inte blivit sämre sen år 2005.

vi åt kanongod lasagne igår och det resulterade till en jävla massa disk idag, men det är avklarat nu i alla fall. Ikväll vankas det förhoppningsvis inkassering av mat. Vi ska storhandla med hår-Johan.

Stressad.

Jag har vaknat med ont i magen av stress de senaste dagarna. Känner mig inte på humör för någonting egentligen, eller tja. Jag vill iväg och göra något nytt. Är trött på mina dagar som ser ut som så att jag söker jobb, trillar runt på internet, lockas av saker till salu som jag inte får köpa, äter lite då och då. osv.
Chai kommer hem åtta på kvällarna pga träningen och jag somnar som en sten vid typ elva. Känns så tragiskt.
Jag minns inte när vi senast åt en hemmalagad middag tillsammans, men ikväll har han lovat att det ska bli av. Jag ska börja förbereda lasagne innan han är hemma. Måste iväg till willys och handla allt först.

Jag har faktiskt hittat en skinnjacka i biker-stuk i svart och rött som verkar passa när det kommer till måtten.
Den tänker jag tröstköpa till mig själv om allt går vägen.

Nu tänkte jag ta en dusch igen, klä på mig och sminka mig, av absolut ingen anledning.
Sen ska jag väl hitta på något annat att göra.

Tjejkväll

Min morgon började med att jag var självmordsbenägen i ett par timmar. Jag skulle se om jag klarade av att vara utan snus. vilken bantningskur, jag sägert. Min hjärna vill inte gå igång förrän jag har fått min morgonsnus, och fram tills dess vill jag inte veta av något ätbart. nu har jag än så länge bara tagit en snus idag och den har jag smuttat på länge kan jag tala om.
Blir billigare så här i längden, men öl kommer aldrig bli detsamma utan snus.

Ikväll ska jag till Helens krog och äta middag med Sanna, Malin och Ylva. Det skriker redan tjejkväll. Ska helt ärligt bli jätteskönt att komma iväg och tänka på annat. Fisksoppan väntar!

Nu är jag strax färdig med matildas present. de blir cool. Sen ska jag iväg och få tag på hårsnoddar som skulle kunna matcha med färgerna, och jag hittade inget igår. Vi får la se.
Det finns däremot något jag inte har lust med idag.. Jag kommer bara att bli arg.

CUPCAKES!

Nu vet jag vad jag ska sysselsätta mig med framöver! Cupcakes. Inte för att äta dem, bara för att de är så fina att titta på! Oh, jag är helt frälst! Skulle bli kalasfina foton om jag bara lyckas få till det hela.

image19

TREVLIGT!


Chai är på trivselkväll med jobbet och jag har varit ensam hemma för länge och det gillar jag inte alls. Tänkte köra igång alien nu så att jag har något att sysselsätta mig med. Har redan hunnit städa lägenheten, redigera bilder, uppdatera mig om andras liv, samt hittat kärleken = cupcakes.

UPPSALA

Jag och chai drog iväg till Uppsala i lördags. Vi hade inte riktigt någon aning om vi skulle ta buss eller tåg och vart vi skulle skaffa biljetter osv, men det löste sig relativt smidigt på centralen. Jag haffade tag i en man vid biljettförsäljningen som gav oss tågbiljetter om 50 minuter, fast och andra sidan behövde vi bara lägga ut 130 spänn för två biljetter, vilket jag fann riktigt bra ändå.

Jag hade kanonsvårt att välja kläder innan vi skulle gå och sprang runt med tandborsten i munnen och slet ut kläder överallt. Chai fick mig att välja mina svarta baggy carharrt-brallor. Upptill blev det vita linnet som jag köpte i roskilde. Fast jag ville egentligen ha kjol, och det skulle jag nog ha valt vid närmare eftertanke. haha. (kommer till det snart)

Vi tog en taxi från uppsala c hem till cillan och timmy som hade två vänner till där. Vi käkade KANONgod middag! Första gången jag ätit krabba tror jag och det var galet gott. Här går jag och är rädd i onödan för alla kryp som gömmer sig i havet. De hade köpt mig en alldeles egen flaska mouserat vin och allt <3 Blev full ganska snabbt, liksom de andra. Det här var första gången sedan tidernas begynnelse som jag fått välja musik under en förfest, whatever. haha. Det är alltid EN person som bänkrar sig framför sterion vart man än kommer och denne vägrar att spela något annat än vad denne vill höra. Feting nöjd efter lite muse, crash test dummies osv. Timmy spelade en fantastisk cover på Heya! försökte skicka till sanna, men det gick sådär tror jag.

Cillans bror och hans fru dök upp senare på kvällen. Enligt rykten sägs det att vi skulle ha plingat på hos alla grannar för att få tag på cigaretter. Jag har en dålig vana att tydligen röka när jag är full och inte kommer ihåg det dagen efter. Nu blev det visserligen bara två bloss av chai som stod ute och rökte cigarr. haha.

Sen tog vi taxi vidare mot bullitt tror jag det hette. Sen minns jag bara detaljer. Jag började käfta emot chai om att jag hade rätt om allt och envisades med att bevisa att jag hade rätt, fast jag var helt ute och cyklade. haha. Sen skulle jag mot toaletterna någon gång och tog ett skutt ner från våra bort och stolar och tappade brallorna. Haha. Så går det med för mycket häng, men jag tror inte att de hann åka ner hela vägen i alla fall! Därför skulle jag ha valt kjol.
Vi blev fotade av en fotograf, så nu ligger jag och cillan uppe på förstasidan av Uppsalas uteliv på internet. Det gjorde vi bra! Tack och lov var det inte en tidning med kort intervju, för då hade jag bara sagt något dumt.
Timmy blev brutalt full! :D Och alla var otrogna! Eller nja, cillans polare som hade pojkvän och redan bestämt sig för att vara otrogen. Det var bara jag och chai som gapade över allt vi fick höra under kvällen.
Vi drog senare därifrån för att käka på max och mycket käk blev det, sen tog vi en taxi hem. Jag var den sista som skulle kliv in i den enorma taxin och taxin började köra iväg när jag stod med benen utanför och resten av kroppen inne i bilen. Jävla mongo! :D
Sen deckade jag i soffan hemma hos timmy och cillan. Men rätt som det var så var soffan bäddad åt mig och chai så att vi skulle kunna sova där, vet inte hur det gick till eller vad jag gjorde. Jag kan tala om för er att soffan var lite U-formad och att jag somnade med ansiktet mot ryggkanten, dvs, min kropp låg u-formad åt fel håll. Vilket ledde till en skön ryggvärk när jag vaknade på morgonen. hah.
Jag mådde inte vad jag förtjänade utan undkom baksmälla ganska bra. Vi käkade frukost, sen fick jag alla att vilja ha winerbröd, så vi gick och handlade snask i en affär. Sen gick vi hem och såg en töntig skräckis!
Därefter åkte jag och chai hem till stockholm igen. Nu började min baksmälla dock sätta igång och jag hade ingen lust att äta mat, så jag käkade nudlar och chai pizza.

image17

Just ja, innan vi dog ut i Uppsala så tog cillan fram saxen och började klippa min lugg. :D Smart och spotant på fyllan. Snyggt blev det i alla fall!


Idag måndag har jag städat här hemma, blev ju så avsundsjuk på cillans och timmys snygga och städade lägenhet! Jag har packat ihop alla kläder som ska till myrorna nu också, så jag lämnar nog in dem imorrn. hittade nytt utrymme att förvara skor på också, vilket verkligen behövdes!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå hem till sanna och baka. :)

Btw så insåg jag idag att muse spelade igår och inte nästa söndag. Hur dum i huvudet får man bli?

Visit på vårcentralen och EKG

Nu har jag varit förbi på vårdcentralen. Läkaren konstaterade att mitt hjärta slår extra slag när hon lyssnade på mitt hjärta. Efter de normala kontrollerna så skickade hon iväg mig för ett EKG-prov, så jag strosade iväg mot prov och EGK-mottagningen. Jag visste inte alls vad det skulle innebära och givetvis hade jag rätt om vad jag sa till chai imorse. Vid varje besök på sjukhus, vårdcentraler whatever, så tar jag på mig opraktiska kläder. Denna gång alldeles för tighta brallor och jobbiga snörade skor. Det var en jävla massa sladdar som skulle kopplas i alla fall.
Nåja, det konstaterades att något var fel på mitt EKG, men att de inte fann det nödvändigt att vidta årgärder. hah.
Skönt att det var något fel ändå, då var det inte bara jag som inbillade mig allt. Men samtidigt irriterande att behöva gå runt med fuckad hjärtrytm och ont i bröstet.
I och med att jag inte har mått bra psykiskt de senaste veckorna kan jag ju snabbt räkna ut att det sannolikt är det som påverkar hjärtat. Kul om jag skulle dö av en hjärtattack av helt onödiga anledningar. Nu ska jag bara komma på hur jag ska lösa det hela. Vore trevligt att slippa all ständig oro samt press på att hitta jobb.

Om två timmar ska jag vidare till studion och möta chai, annika, anton, fredrik och kanske markus. Vi ska upp mot biskoppen och dricka öl. Hoppas bara inte att ytterligare umgänge, dvs sådana som jag inte klarar av. Då tänker jag framkalla en blodpropp genom att imitera Hiro. :D HNNMMMPPFFF

Jag ska köpa en brandvarnare också, jag kom på (igen) igår att vi ju inte har någon. Och jag blev ju lite paranoid (såklart) nu när vi drog igång R2D2.. det lilla rullbara elementet, som ser ut som en gorilla med ett öga. Hoppas de har någonting i ringen, för jag orkar inte trilla runt mer idag.
Kikade på rean på H&M innan jag drog till vårdcentralen, för em sa att de reade ut en jacka som jag spanat in. 99 spänn skulle den visst kosta, men det var mer än så, så då får det vara. :/

Nu ringde sanna och ville dricka kaffe, så jag ska kila över till henne för en kopp. :]

Tragiska dagslistan

Nu är det lika dåligt igen.

  •  Ki-balans.
  • east street hämta nycklar.
  • Hem till annika och umgås med hennes katt. Det var det absolut bästa idag, för då slapp jag känna mig så ensam. Världens keligaste katt dessutom.
  • Efter ett bra tag hos katten åkte jag till east street för att lämna nycklarna.
  • Äta macdonalds.
  • Skriva en lista över alla fel mac donalds i skanstull gör vid varje köp på torsdagar.

Paul var i studion och anställde mig som hundvakt åt hans yttepyttelilla lilla chihuahua, tror jag att det är. Liten som en hamster är den hur som helst. Den är sötast i världen i alla fall, trots att den är så skamligt liten.

  • Fick ont i bröstet och konstiga hjärtslag
  • Ångest och gick hem
  • Slut


    J

Ett år och Yasuragi

Igår firade vi ett år tillsammans och firade det genom att åka på Spa. Vi var där vid tretiden och jag hade inte kunnat föreställa mig hur det skulle vara. Vi drog på oss badkläder och den tjusiga rocken med tillhörande tofflor och gick ner mot varmvattenkällorna. Vi gick in i separata herr och damrum, sen var jag som lost. Jag hajade inte alls vad jag skulle göra med mina tre handdukar och tanterna i omklädningsrummen var inte sammarbetsvilliga att förklara någonting. Jag försökte istället se efter hur alla andra gjorde. Att komma in till ett duschrum med pallar framför vattenkranar med en trähink gjorde mig inte klok, men efter ett tag hajade jag poängen. :P
Efter alldeles för lång tid hittade jag chai och vi gick ut och satte oss i badet. Inte helt fel att sitta i en varm bassäng med utsikt över stockholm.
Sen hade vi massagetid att passa, så vi vandrade vidare mot ett mötesrum, drack juice och åt frukt och väntade. Jag fick en massage med väldoftande oljor. Första gången jag någonsin fått en massage. Varnade henne om att inte bråka med mina fötter för att jag är dödligt kittlig under fötterna. Så det lät hon bli. Kanonskönt hur som helst!
Vi käkade en brutalt god fyrarätters middag. Fick prova på sushi för första gången i mitt liv och fann det grymt gott, men nu kommer jag ju bara vara kräsen framöver och vill att det ska smaka som igår.
Vi badade lite mer när det blivit mörkt och svinkallt ute och fick hela källan för oss själva.
Efter det satte vi oss i baren ett tag.

Kanonbra dag och morgonen därpå, öh, dvs idag började med kabrakfrukost. Har nog aldrig ätit så mycket i hela mitt liv till frukost. Bara för att umana ödet och påminna mig själv: Tre frallor, två croissanter, en stor skål filmjölk med massa bär och flingor, juice, en smoothie och två winerbröd. Haha. Höll på att sprängas. Vi vilade en tio minuter innan vi gick ner för att bada igen innan vi skulle fara hem igen. Eller ja, chai till jobbet och jag hem.

Vi har nog aldrig haft det så bra som igår tror jag. Skönt att få vara ifred.


Idag ska jag iväg och träna något pass, samt göra dreads under dagen och se på tv tror jag. Passet i måndags blev ju inte av. Jag kom dit lagom tills alla platser gått åt. :/
Kändes inte alls bra att komma hem igen faktiskt.

En dag med alldeles för mycket Måste

Jag är helt slutkörd både i kropp och i hjärna och ändå har jag tänkt kila iväg och träna klockan sju. Men nu får jag fan inte banga ur!
jag har varit uppe sen åtta imorse och det första jag gjorde var att dra på mig mjukisbyxor och chais tjocktröja och dra med mig smutstvätt ner till stugan. Fine, jag var pigg ändå. Sen kom chai hem efter att ha varit ute och tränat. Vi käkade frukost, i vanlig ordning och sedan fortsatte min dag med att tvätta kläder. Jag har känt mig galet stressad för att hinna klart med att finputsa kanske tio dreads med en sax, tvätta och göra mig själv iordning. Och givetvis städa undan för besök. Sen skyndade jag mig in till smyckesverkstaden inne i city för att hämta min ring! Inte en jävla bankomat ville ge mig pengar eller käka upp mitt kort, så där stod jag med 120 spänn på fickan och skulle betala för ringen. Han tyckte så mycket om mitt tappra försök att skramla fram mynt, så jag fick jobbet 30 kr billigare. De är så kanonsnälla där så det finns inte! Ringen satt äntligen som gjutet och blänkte som en sol. Chai kommer bli så avundsjuk för att de putsade min ring! Det har känts så otroligt tomt på fingret, men nu sitter den där den ska. :)

Sen fick jag skynda mig till skanstull igen för att möta upp inflätningsoffret. Vi gick hem till mig och jag flätade in det, samtidigt som jag sprang ner för att torka tvätt mitt i smeten. Det var en meckarkille inne i tvättstugan som slutade jobba för att titta på mig när jag plockade ut kalsonger och trosor från torkskåpet. Hur kul kan det ha varit på en skala? 1200 kr senare kände jag mig ganska nöjd, och då syftar jag på jobbet för håret!
När hon gått satte jag mig ner för att vika all tvätt. Sara dök upp också och tittade in och lämnade tillbaka mitt minneskort. Jag fotade henne och sofia i lördags på skogskyrkogården. Blev riktigt fina bilder. :) Jag skulle visa sara en inställning på kameran och lyckades mitt i allt komma underfund om att det går att ta svartvita fotografier. Shit vad sega vi är :D

Vi hjälpte annika att flytta igår. Hon hade världens sötaste kissekatt. :) Förövrigt feting mycket prylar som täckte allt förutom drygt två kvadratmeter. ;)

Nåväl.. imorgon blir det avslappning för hela slanten! Jag och chai ska fira vår ettårsdag på spa med övernattning. Feting nice! Igår slog det mig att jag verkligen har bott här i evigheter nu. Helskumt, men bra.
Nu ska jag göra mig iordning för träning!

ingen rubrik

Kall och seg morgon. Igår kväll höll jag på att somna redan halv tio typ, men tvingade mina ögon att hålla sig öppna för att vi var mitt i en film. Vi satt och drack te, käkade morötter och sockerärtor. eeeh. haha :D

Undrar varför måtten har blivit mindre när jag äter.
Hm.. jag har 20 dreads kvar att göra till håret, så förhoppningsvis har jag hunnit göra klart allt idag, inklusive ånga och finputsning. Jag ska sätta igång med dem efter träningen klockan tolv. Chai kommer hem om 40 minuter på lunch, så jag ska fixa lunch tills dess. Sen blir det baspass i stora salen. Myycket roligare när det är större utrymme att röra sig på! Dessutom har jag lite träningsvärk efter mina två senaste pass, vilket känns bra! Då känns det som att någonting händer i alla fall.
Jag betalade resan igår, så nu blir det verkligen av, men det känns samtidigt så himla långt bort.

Fast det allra bästa just nu är att det snart är tisdag. :)

13:33
Gah! Jag blir så irriterad. Jag stressade iväg från träningen för att hinna hem, duscha och ta med kameran till east street för att fota malin när hon skulle pierca sig. Sen får jag sms av både malin och chai att de tänker börja utan mig. Kul att få veta det efteråt! Annars hade jag ju bara kunnat ta det lugnt och bastat efteråt istället för att stressa hem.

aja. Träningen var rolig, men jag har ingen lust att lägga min sista energi på att vara grinig. Så nu ska jag ta en lång varm dusch.

16:40
Jag tyckte det blev långtråkigt med håret, så jag började baka bröd istället. :P Shit vad usel jag är. Men jag vill ha gott bröd i helgen när man får äta onyttigt. :]
Ledaren på träningen idag sa att de sökte folk till receptionen på friskis och svettis, så jag snokade runt på deras hemsida och det visade sig att ansökningsdatumet redan har gått ut. RÖV.
Hittade en intressant plats till en reklambyrå också.. ansökan kändes som en uppgiftpå en medialektion. "Välj en reklam och skriv kort om vad som är bra. yada yada.". Sånt kan ju jag. Ska ut och leta efter en reklam imorgon och sen skicka iväg min ansökan. Har fortfarande inte hört något från hurry curry, trots att flera skulle prata med chefen.
hm.. jag funderar på att plocka bort helvetes massa av mina ögonbryn så att det går att få styr på dem någon gång. Utan att det alltid ska se förjävligt när man fyller i med en penna.
Det var dagens stora "aha!" och jag som trodde att låta allt vara kvar skulle vara lösningen. Nej, ikväll får chai noppa mina ögonbryn! :D

52

Jag var pangparanoid igår kväll, så inget mer om det. För då sätter det igång igen.
Både jag och chai har blivit helt knäppa och stiger upp åtta på morgonen, vilket iofs känns ganska bra. Han sticker ut och tränar och jag gör iordning frukost och sånt. Chai erbjöd mig att följa med ut och gå på morgonen tillsammans med honom, så det ska jag försöka göra.
Min morgon blev till att diska och sen sätta mig ner och göra dreads. Jag blir mer och mer förbannad för varje dread jag gör, men så blir det när personen som kanske vill köpa dem irriterar mig. Så i det här fallet tänker jag Bara på pengarna! När det var dags för träning vandrade jag iväg till friskis och svettis och drog mitt kort. När det inte kom ut någon biljett trodde jag att alla platser redan gått åt, vilket var lite konstigt. Killen i kassan såg att jag hade problem och försökte komunicera med mig. Det visade sig att jag gått iväg en timme för tidigt. Klockan var halv elva och inte halv tolv. :P

Jag hade ingen lust att gå hem, så jag åkte in till taj mahal och köpte löshår. Kom även fram till att jag ska sälja mina vita dreads och göra nya, kritvita. De har börjat sälja nyansen "snow" vilket är mycket snyggare.
På tal om ingenting så fick jag syn på en människa som jag aldrig sett i riktiga livet. Sjukt smal, men snyggt, och det fick mig att fundera igen. Det är skumt att människor alltid försöker pränta in i huvudet på en att det inte är snyggt att vara smal, men samtidigt dreglar de efter tjejer som är så där smala, för att det klär dem. Men de väger ju fortfarande 50 kg, eller något kilo över på sin höjd.
Och logiken ligger.. vart?

Åkte hur som helst efter lite promenad in till skanstull igen och tränade kibalans. Riktigt bra lektion med ordentliga övningar så att man fick tja ut musklerna. Em var spårlöst försvunnen och svara inte på mina sms. Så hon ligger väl och sover än antar jag.
Käkade lite när jag kom hem för att göra någon nöjd i alla fall och inte var det mig själv.

Nu ska jag förbannat fortsätta med dreadsen

Matlagning

Det är ingen idé att jag skriver ner vad jag tänkt att göra, för då vet jag med mig att min plan aldrig går i verk. Men jag kan ju berätta vad jag har gjort än så länge! Och ja, notera att klockan är 10:40!
Vid åtta gick chai ut för att träna och kom tillbaka vid nio någon gång. Då är det officiell frukost. pam pam pam. Så jag klev upp och kokade gröt, och så satte vi oss ner för att äta. Äppelmos är underskattat!
Igår kväll skrev jag en lång inköpslista på mat, samt packeterade dreads som jag ska skicka iväg idag. När chai skulle gå iväg mot mariatorget för att handla grejer till studion, så hakade jag på mot willys på medis. Kanske var ganska dumt att komma så tidigt, för det innebar att de inte packat upp alla färska varor ännu :P Och dum som jag var så glömde jag min lista hemma, men jag kom ihåg allt som var vesäntligt. Killen i kassan verkade på strålande humör när jag kom för att betala. Han såg dessutom bekant ut. :S Och jag måste ha sett ut som värsta hälsofreaket som kom med blomkål, morötter, bönor, russin, kryddor, sockerärtor, spenat osv. Haha. Jag skrattade lite åt mig själv när jag såg vad jag la upp på bandet.
Grejen är den att jag ska försöka lägga upp litegrann utav ett chema på mat, och då kan jag välja att laga nyttigare än vad vi annars gör här. Och dels behöver jag vidga mina vyer vad det gäller matlagning, för jag har insett att jag inte kan laga någonting! Men åh, nu måste jag ju skriva vad jag ska göra bara för det! Jag hade tänkt att laga chilli con carne, ordentligt! Samt baka bröd till! Nu jävlar ska jag baka det förbannade brödet som jag lovat mig själv i evigheter!
Imorgon ska jag göra en soppa på sockerärtor, blomkål, morötter, spenat och persilja och försöka få den lite krämigare som typ broccolisoppa. haha. Jag tycker att det är så jobbigt att laga mat när jag vet att chai är geniet i köket och jag mest provar mig fram. :P Fast han slår mig inte i pannkakslagning och pajer!

Tja, så jag ska med andra ord bara ägna mig åt matlagning och städa undan allt bevis från supar-tillställningen i lördags. Dvs ton med glasflaskor! Och givetvis träna kibalans en timme. Tänkte kila iväg om en tjugo minuter eller så.
Kanske skulle ta och åka in mot stora staden och köpa en mixer. :) Det är något vi saknar här, och det kan man väl hitta någon skapligt bra för en tre-hundring. Så kan jag prova att göra morotssoppa någon dag, bara för att det lät så snuskigt och konstigt. :P

Måste bara lägga in en bild jag pulade fram igår, dels med misslyckad hdr-teknik och lite annat.
Bilden är dock svingammal och lite halvtaskigt beskuren, men ändå. :) Notera den halvnakna mannen i gräset!
image16

15:33
Det var riktigt skönt att träna idag faktiskt. Det var en kille där som såg ut som Fredrik.. men det kan inte ha varit han, eller? :P Sen postade jag mina paket och kom billigare undan, åkte sedan in till cleas olssons. De hade en mixer, men den var för liten, så efter lite råd av chai och mamma åkte jag in mot kungsgatan. Där fanns det alldeles för mycket att välja på, så jag sket i det och åkte till skanstull igen. Gick in på willys igen och köpte köttfärs och lite sköljmedel som luktade kiss och ajax som luktade blommor. :) Ett lyckat köp i alla fall. Håller på att baka det förbannade brödet nu och det var inte så lätt som jag hade tänkt mig. Mätte inte vattnet ordentligt och höftade med mjölet. Nu står det på jäsning, så vi får se om det ens jäser någonting. Blir förmodligen torrt och stenhårt skulle jag tro. Som tur är hinner jag provsmaka brödet innan chai kommer hem. :P
Var lite rädd ett tag att jag glömt ta av mig ringen när jag stod och knådade degen, så jag fick gräva en hel del innan jag upptäckte ringen på bänken brevid. Jobbigt att svälja ringen tänkte jag.

Nu när den står och jäser så försöker jag komma på vilka biljetter jag ska beställa till Palestina. Är så jävla orolig att det ska råka bli fel, eller att jag ska få flyga dit ensam. Eller ensam hem. :/ Då deeöör jag. Plus att chai inte kommer bli glad. Nåja, nu vill han egentligen inte att jag åker alls, men jag vill. Tur och returbiljett på lite över 3000 spänn kan jag tänka mig att lägga ut, särskilt när vi har gratis bostad där borta. Skulle vara bajsroligt att resa med Sanna. :D Men jag vågar fortfarande inte nämna ämnet för chai med tanke på hur det gick sist.

Sup sup supa

Nu är jag snart färdig med en beställning av dreads (28 DE) som ska skickas på posten idag. Sen ska jag bara kamma in pengar för nästa beställning, men folk är ju för långsamma.

Nu ska jag i vanlig ordning skriva om helgen som har varit.

FREDAG: Det var väl här matkontrollen startade och det var inte alls roligt.
Hm.. knivigt att minnas allt. Jag drog hur som helst till studion för att möta upp chai och Fredrik för att sedan gå till Bishops arms. Vi lyckades få med oss ett par extra män på köpet, som var polare till fredrik. Käkade fish and chips på bishops och drack två öl som blev för mycket, sen fick jag ont i magen. Förmodligen av all mat. Det provades konstig öl och konstiga samtalsämnen och så tror jag att jag kanske blev erbjuden jobb där uppe, men jag minns inte så bra. Ska lämna in ett cv tror jag. Jag kan lova att det inte går bra att tala bra om sig själv i onyktert tillstånd. Men vi är ju där så ofta ändå numera.
Jag, chai och peter, tror jag att han hette, tog en taxi till bröderna ollsons. Jag mådde dåligt och kände obehag så fort jag satte foten innanför dörren. För mycket folk och alla var upptagna med sitt, så jag kände mig bara utanför och ville hem med min mage som gjorde ont. Vi gick hem efter en väldigt kort vistelse. Resten av natten låg och plågades av magsmärtor och fick ingen lång sömn.

LÖRDAG: Magen var fortfarande lite halvfuckad, men vi gick upp och åt frukost. Chai käkade sina efterlängtade rostade mackor med jordnötsmör.. uäck! Själv käkade jag a-fil för att vara snel mot magen. :P
Vi kikade på tv och jag städade lite innan cillan och timmy dök upp. För en gång skull hade jag en bra hårdag och kände att hårförlängningen faktiskt var till nytta.
 När jag flätade in dreads på cillan så gick timmy och chai iväg för att handla inför middagen. Hon passade riktigt bra i singelended dreads! Blev själv riktigt sugen på att fläta in det på mig själv nästa gång, men jag får se. Det är mycket jag vill göra, men det blir oftast bara fel.
Stors dök också upp och så började vi dricka öl, eller jag drack iofs mouserat vin.. (stavning?) Ibland finns det inget godare, eller snarare... det rinner ner i halsen som saft! Livsfarligt. Jag tror att jag tömde två flaskor, men hjälp av stors. Och det slutade ju som det slutade! Stors hade även bokat tid till bowling klockan sju och jag var packad som ett as. Det blev jag, chai och stors på en bana och cillan och timmy på andra. Det var så jävla roligt, och det gick så jävla dåligt för mig! Men jag gjorde en strike! Och halkade en gång och landade pladask på rumpan. Äh, det var banan som var sne, därför gick det inget bra. ;)
Tiden rann iväg och det kändes som att vi var där i tio minuter! Ännu fullare (på folköl i bowlinghallen) strosade vi upp till bishops och söp vidare. Enligt bildbevis har jag tydligen suttit och pimplat cider, och det är nog cillans fel. ;) Haha, jag verkligen älskade den tjejen vid första ögonkastet! Helskön människa! Sällan jag går så bra ihop med brudar, men där klickade det, eller så var det all alkohol. :P Vi rände ut en sväng, hon och jag, tittade på utsikten och fick igång ett larm. haha.

Sen började klockan bli mycket och cillan och timmy åkte hem, så jag och chai drog vidare till bröderna olssons igen för att fira födelsedagsbarnet säl. Det var trevligt, det lilla jag minns.

Josefull trilla kull!

SÖNDAG:
jag förtjänade inte att må så bra som jag gjorde. Men vi låg i sängen hela dagen och kollade klart på det vi hade kvar av Lost 3. Nu vill vi ha meeer!

Idag Måndag sov jag riktigt länge och så var det ljust ute när jag vaknade. :) Har gjort dreads, kikat på film oh ska träna vid sju-tiden, vilket jag inte längre har någon lust med, men det bli bra när jag väl är där. Jag lyckades ju få iväg chai att också träna ikväll, så det är likabra att jag också sticker iväg.

Ja, det var väl allt för mig. Känner mig inte överdrivet glad för att jag har mindre bra tankar i huvudet, som vanligt.

fu

Nu börjar det nya livet och inte fan känns det bra.
Men jag har snyggt hår i alla fall, något att vara glad över

PLÄH

Vi såg ganska ordentligt många avsnitt av lost igår. Det börjar bli riktigt konstigt nu. Och mer blir det nog ikväll skulle jag gissa.

Sov kanske sex timmar och sen varken kunde eller ville jag sova vidare, så vid nio imorse gav jag upp och steg upp ur sängen. Drömmer förjävliga drömmar. Har lite smått panikstädat lägenheten för att det kommer besök av någon som ska kolla ventilationen. Nu sitter jag mest bara och väntar, och helst vill jag väl inte vara här. Det mest störande är att inte ha en aning om vilken tid, så jag vågar knappast ställa mig i duschen då de har tillgång till nycklar till lägenheten. Hade tänkt ånga dreads idag, men det kan jag ju inte göra nu, inte förrän de har kikat klart.
Så istället ska jag få tag på en skrivare och fixa fram mitt cv i pappersform.
Oh, lyckades hitta en mailadress istället. Skönt!

Fortfarande en orolig och illamående känsla i hela kroppen.

NU ÄR JAG INAKTIV! JOBBA JOBBA.

15:20
Det gick inte alls det där. Jag kan inte släppa alla skabbiga bilder som jag har kvar i huvudet från min dröm. 
Jag vet inte om jag ska käka med de andra idag eller inte. Kanske bara korkat i och med att de ska käka från donken i skanstull. Uff, jag vet inte. Vet inte ens om jag klarar av att gå dit. 

image15

Ni tycker att det är vackert,
men det tar livet av mig. 

19:41
Jag sprang hem, låste dörren och började gråta. Det är min vardag och förblir så.
Om inte det ena suger livet ur mig så gör det andra det istället.
En annan människa gjorde mitt liv jävligt surt för en stund. Det kändes som att annika räddade mig, utan att veta om det.
Anton gick till donken och köpte med sig mat till oss. En sallad till mig. Kastade brödbitarna och dressingen åt helvete och petade i mig min sallad och kyckling och kände hela tiden ögon i nacken. Jag känner mig som en hund som gör ett nytt trick varje gång jag sätter i mig mat framför andra.
Efteråt var allt bara så jävla konstigt, och jag mådde inte bra och kände mig gråtfärdig, så jag stack.
Nu väntar jag bara på att klockan ska gå så att jag kan få åka iväg till malin och få mitt nya hår fastsytt. Kommer se skitskevt ut när det är gult och mitt hår är vitt, men jag ska fixa det med silvershampoo imorrn eller nåt.

over

DUBBELFITTA

Jag känner på mig att det snart inte är något kvar. Waaay down.
Igår kväll gick allt bara åt helvete och jag orkar inte ens nämna något mer om det. Somnade förmodligen vid fyra-fem-tiden. Låg och stirrade upp i taket och hoppades på att allt bara skulle försvinna. För lite sömn resulterade denna gång till att jag mår lika dåligt idag, plus halsont och en feberliknande känsla i kroppen.

Jag ser inte ens särskilt mycket fram emot nya lost-boxen som vi får idag. Vet inte vart jag ska göra av mig själv. Allt går utför.

För att försöka få mig själv på bättre humör tänker jag spendera vad som krävs för mänskligt löshår idag.  Tänker köpa en lång variant, så det lär kosta.
Fick en beställning av dreads idag, dock inte så många, men jag drar in 450 spänn, vilket är mycket just nu. Ska mäta mina svarta dreads jag har här hemma som är färdiga och hoppas på att de är tillräckligt långa.

Jag hatar fittarbetsplatser som kräver att man skickar ansökan via post och inget annat! Fann ett jobb där deras enda krav är att man vet hur man använder en nikond200 i princip. Keh.. det borde jag väl efter att ha ägt en egen i ett år. Jag vill bara komma hemifrån, därför vill jag ha jobb.

Jag bara sluddrar, om man kan göra det i textform, det vet jag inte.

13:17
Jag fick för mig att använda smink idag av någon anledning. Sen helt från ingenstans upptäckte jag att jag hade världens fetaste bula på ena sidan av näsbenet. Såg ut som att jag fått en rejäl smocka. Det varken ömmade eller kliade, men bultade.. och det är alltid lika konstigt att känna hjärtslag på fel ställen. Inte så mycket att göra åt, så jag strosade iväg till tunnelbanan och åkte till hötorget. Målet var ju taj mahal, och tack och lov var det inte damen med den dåliga svenskan bakom kassan. Köpte långt blont hår på trens för en femhundring, samt fyra paket svart kanekalonhår. 640 spänn fattigare åkte jag till ringen centrum för att handla svart hårfärg och sedan vidare till east street. Nu i efterhand ångrar jag att jag åkte dit, eller i efterhand vet jag inte. Jag kände direkt att jag ville därifrån, så fort jag stigit ner till chai och annika på undervåningen. Och det första jag fick höra var "jag hoppas att det där inte var din frukost" om bananen jag åt på. Det var bara en sån skum stämning, så jag antog att jag varit samtalsämnet under lunchen idag, pga av vad som hände igår. Så jag tog på mig jackan för att gå hem igen, men först gick vi förbi hårsalongen och köpte silkesdroppar.
Nu vågar jag inte sätta min fot i studion igen på ett tag.

Gick hem och kikade på hårtrensen och provade att använda silvershampoo på en slinga. Det gav faktiskt resultat, men jag tror jag väntar med att fixa hela håret när det är fastsytt. Sedan dränkte jag slingan i en röd hårtoning, har inte sköljt av den än, men det verkar bita i alla fall. Jag upptäckte att det här blonda håret har bra mycket bättre kvalité än det svarta jag har haft tidigare. Eller det svarta känns slitnare på något sätt.
Blonderade min utväxt och sitter under processen nu.. tänkte vänta cirkus en kvart till innan jag sköljer ur skiten. Därefter ska jag färga underhåret svart, vilket jag inte har gjort på i alla fall fyra månader. Ska bli läskigt. Har ju inga bra handskar för ändamålet. Så jag undrar om jag inte ska vänta med det tills chai kommer hem och be honom ta med latexhandksar.

Kulturdag

Jag trodde att min dag skulle bli som så att jag skulle knepa med dreads hela dagen lång, men sanniball räddade mig. Hon ringde strax innan chai skulle komma hem på lunch, så efter det sprang jag över till sanna och drack kaffe och åt mesost i ostform man hyvlar. Helknas, jag har aldrig sett något sådant.
Sen övertalade hon mig att gå på fotoutställning på kulturhuset. Inte för att jag behövde övertalas. Jag satt och studerade fotografier i elle medan hon tog en dusch, och lyckades klura ut att de gjorde modereklam för flirt fashion. Väldigt otippat! Men galet fina bilder med liv och rörelse! Tänk om man kunde hitta sådana människor som vågar röra sig framför kameran någon gång!

Sen tutade vi förbi min lägenhet och hämtade mitt busskort och tog oss sedan vidare till kulturhuset. Det visade sig vara en hel drös med utställningar. Jan Stenmark är bäst! Vi vek oss av skratt!
"Lata jävlar, tänkte jag" och bild på två flaggstänger på halvstång. haha! Och det bästa var att det fanns hur mycket som helst! Sen var det en oerhört ickegivande utställning med bilder som kändes att vilken tönt som helst skulle ha kunnat tagit dem. Nu var jag elak, men det är sant. Vi såg även Helena Blomqvist "The dark world" som var bland det häftigaste jag har sett! Världen där ingen är lycklig. Hah, skitballa bilder!
Vi kom dit särskilt för att se Nobuyoshi Arakis utställning Self. Life. Death. Nu vill jag aldrig mer se en pussy i hela mitt liv! Det var bilder på fittor överallt, och det var mycket jag inte kunde se som vackra fotografier. Han hade placerat antingen en blomma eller plastödla i muttan på hur många bilder som helst. Och en vägg var täckt av småbilder på bacon, ägg och tjejer som särade på benen. hm..

Kulturella, minsann. Nu blir det pannkakor, och jag skulle helst slippa att äta något med ägg tack vare bilderna jag sett idag!


Fotosession med jossan

Nu börjar jag bli hungrig, och det vore konstigt om jag inte var det.
Efter att jag lagat lunch till chai och matat honom, så raceade jag iväg till skärholmen med tuben. Det är verkligen helt sjukt tråkigt att åka röda linjen! Det var bara okej när man kunde åka och hälsa på mormor och morfar.
Jag hämtade ut mina linser, och vet inte vad mannen bakom kassan tänkte med tanke på hur mycket han stirrade. han fick ju pengar, så nöjd ska han vara. Kilade runt och tittade på kläder. Se men inte röra. Eller köpa, menar jag nog. Var inne på gena tricot och såg att de reade ut silver och guldkjolar i skinnimitation. :D haha! Vilken tur att de var för långa och lyckades ha en ful modell! Annars hade jag lätt köpt!
Blev snurrig som satan i huvudet, fick ont i magen och trodde litegrann att jag tappat ringen igen. Fast nu var jag näästan säker på att den låg hemma. Gick förbi pressbyrån och köpte en juice för att få lite energi.
Därefter gav jag upp och åkte till SF-bokhandeln i gamla stan. Och vem står inte där om mannen från debattprogrammet om framtiden, som jag kollade på igår! :D Jag och chai påpekade att han borde klippa av sitt slitna hår när vi tittade på tv. Och han var lika sliten och nördig på riktigt! Gick runt i sina trasiga tofflor och en knallgul kaffekopp i handen, så klockrent! Han hjälpte mig att hitta resident evil-filmerna och jag fick dem båda för strax under 200 kr! Vilket kap!

Jossan kom över till mig och lånade min balkjol, då jag skulle hjälpa henne att få en jacka och en korsett sålt, genom att ta bättre bilder. Hon klädde på sig kalaset och så gick vi ut för att leta bakgrund. Vi hittade en kanonfin murgröna i knallrött.

image14

Dags att bli självgod, för jag tycker att jag börjar bli jävligt bra nu!

Alla bilder är färdigredigerade och skickade till Jossan. Hon köpte förövrigt en kjol av mig för 150 spänn. Kändes lite hemskt att bli av med den, men men. Usch, jag har nog redan ångest.

Fetaste suparhelgen

Ja oj oj, vad jag har att berätta, så jag börjar från dag ett, dvs fredag.

Fredag. Öh, ja, jag var ganska förbannad för allt gick fel, eller förbannad kanske inte var rätt ordval. Men känn igen dig i det här. Inga kläder känns rätt, Ögonskugga vägrar att lägga sig rätt, så efter en timme är du nära på att krossa badrumspegeln. Slutade med att jag tvättade bort Allt smink och började om igen. Smink är inte min grej.

Tanken var även att jag skulle förbi chai när han tatuerades, men jag var så långsam och tatueringen tog 50 minuter att få klart, så chai hann tillochmed hem. Vi chillade en stund och tog sedan taxin ner till Bo's, vilket är ett gångavstånd på 10 minuter. :P KNÖKFULLT med folk. Berodde nog på att en engelsman som såg ut som jonas gardell hade haft ett födelsedagsfirande. Jag trodde helt seriöst först att det var Gardell, men attans!
Jag och chai satte oss vid barbordet brevid baren och beställde in mat. Köttbullar med mos. Insåg att jag var ganska hungrig och att både maten och ölen smakade helt underbart! Sen skulle han in och dra igång med skivorna, så jag satt kvar och beställde in mer öl. Där satt jag med mina två öl i över en timme och bara hoppades på att någon skulle prata med mig! MEN NEJ!
När mitt sällskap kom sen så knycklade vi in oss vid kistan och stal sittplatser. Där satt två killar och förlklarade för mig att de hade tänkt prata med mig när jag satt ensam, men att jag satt där med två öl, så de antog att jag hade sällskap. BÅDA ÖLEN VAR JU MINA! Det ska jag komma ihåg nästa gång jag sitter ensam på ett hak, ALDRIG mer sitta med mer än en öl framför mig! Ena killen hette Simon och var granne till mig och chai påstod han. Det visade sig även att han var förlovad med ville ragga på en tjej som var där under kvällen. Jag blev pissförbannad.
Folk blev superfulla runt omkring, även jag och danne släppte loss med min kamera. :P

Sen tog en annan filur kontakt med mig som hette mattias (ja, jag måste skriva namn, för det är första gången ever som jag har lyckats komma ihåg namn på folk! Jag är stolt!) Han ville visst att jag skulle gå på hans spelning på torsdag, och jag tog vänligt emot flyern, som jag redan då visste att jag aldrig mer skulle titta på. :P
Han var så förbannat full att jag bara ville skratta åt hans misslyckade försök till att försöka ragga på mig. Jag undrade bara vad det var för fel på folk som öppnade ögonen och tittade på mig under kvällen. Jag hade världens fulaste dag! Och Rosanna och hennes väninna ansåg att jag bara förstörde deras chanser att få ragg.
Bästa var ändå när den sistnämda killen skulle gå vidare och frågade "jag har tagit ditt nummer va?" Haha, blockmongo.

På vägen hem gick vi i vanlig ordning tydligen förbi donken och chai tryckte i mig två cheeseburgare. När vi började gå hemåt och gick förbi biograferna via någon bakväg dök det upp två killar som utbrast "OJ, vilken söt tjej!!" Och chai tackade så mycket. haha.
Människor borde tänka högt oftare när det kommer till komplimanger. :)

LÖRDAG:
Chai och jag var lagom bakfulla och hungriga, samt att han skulle till jobbet. Det var pissväder ute och var ett typiskt Ha inget smink på dig nu-väder! :D
Vi köpte med oss kycklingrullar från greken och gick till studion och käkade upp dem. Pepsi har nog aldrig varit så gott förut! Det regnade mer och mer och mer, så jag ville inte längre gå hem. Så i studion blev jag kvar. Bytte till mig ett par svarta tighta byxor och bytte bort mina gamla svarta jeanskjol.
Sen blev vi hämtade av Chais far och fick skjuts till chais syster där vi åt kolrotslåda, eller vad det hette? Hur som haver så tror jag aldrig att jag ätit det förr, men det var supergott! Alla var så snälla och gav mig massa komplimanger för håret. :D Nu har jag ju ingenting inflätat.

Trevlig visit hur som helst, och sen åkte vi hem. Vi tog det lugnt ett tag, och sen skulle chai iväg på killkväll med killarna på Fn-tjofräset. :P Så jag hade ju försökt bjuda över lite brudar som skulle komma strax efter åtta. Men tiden bara gick och gick och jag kände mig ensam. Antog att alla dragit sig ur utan att meddela mig. Kvart i tio dök sanna, ylva och malin upp. Då blev hon glad! Jäni bangade och hörde av sig först vid typ elva. :P Jag tycker inte riktigt om när folk hör av sig så sent, det hindrar mig från att gå ut och hitta på annat när jag bara sitter och väntar.
Vi drack öl och hade riktigt tjejsnack! Supertrevligt var det! Haha, ylva ville se Date movie för att den tycker hon är asbra. Jag höll på att få ett garvanfall, men höll tillbaka. Det måste vara historiens sämsta film någonsin! Istället rekomenderade jag Team America, vilket alla tyckte lät som en bättre idé!
 
Vips så dök daniel upp med ett damsällskap. De tyckte inte att det var tillräckligt med fest hos oss dock. :P Sanna var den som stannade kvar längst och gick strax efter tre tror jag. Och bara en liten stund efter det så kom chai hem. Full som en kastrull, och det var jag också. Men jag insåg senare att det var värre för hans del.

Vi båda deckade ganska snart, men vaknade till. hm.. vi båda var för torra i munnen för att ens kunna pussas, så chai övertalade mig att hämta ett glas vatten, trots att jag knappt orkade ställa mig på benen. Hämtade vattnet och annat och när jag kom tillbaka en halv minut senare så hade han i princip deckat helt. :P Tss... i vanlig ordning då med andra ord. PLUS att han tagit min kudde som jag fick kämpa med att få tillbaka. Det går inte att få kontakt med honom när han är full och har somnat. :P

SÖNDAG
Blev en rejäl bakisdag för oss båda. Jag gick ändå upp vid 12-tiden och chai låg kvar. Jag pantade burkar och flaskor, slängde sopor och diskade och gick sedan för att handla frukost. På vägen hem insåg jag att min ring var borta. Jag fick rent ut sagt panik! Gick tillbaka till matbutiken för att fråga om de hittat min ring, så kassabiträdet kallade på sin manliga kollega och då började jag gråta. haha. Men han var så snäll och hjälpte mig att leta, tyvärr utan resultat. Men de skulle höra av sig om de hittade den. Alla damer i butiken tyckte så synd om mig! xD

Jag gick hemåt och mådde fruktansvärt dåligt, men det visade sig att den glidit av mitt finger i köket. Då blev jag arg och chocken släppte och jag började grina ännu mer. :D
Nä, nu måste jag förminska ringen snart, den har blivit för stor, dels pga mitt finger har anpassat sig efter ringen och format sig därefter.

Vi käkade en smarrig frukost med baugetter, skinka, ost, tomat och peppar och drack oboy och äppeljuice. Sen gick jag iväg för att sälja lacktoppen till Nattis. Nu har jag samlat ihop 700 kr i mitt sparkuvert. :)

Vi låg kvar i sängen resten av dagen och beställde pizza runt åtta-tiden. Chai sov mestadels av tiden. :P