Bränt barn luktar illa

Jag och viktor gick upp vid halv tio idag, vilket kändes nyttigt. Vi hade planerat att dra ner till stranden för att sola och bada några timmar. Givetvis fick jag för mig att raka av allt kroppshår innan vi åkte, så vi blev sena. :D
Låg säkerligen i solen i två timmar. Nu är jag röd som en tomat, vilket kommer att övergå till brunt. Så snart är jag negerbrun. Ser löjligt ut när tuttarna är kritvita. haha. Bad blev det också. Jag var en jäkla badkruka, men när jag väl kom i ville jag aldrig upp igen. Grymt härligt att bada.

Sen åkte vi in till stan för att göra affärer. Sålde en svart strumpebandshållare för 40 spänn! Samt ett paket löshår för 40 spänn. Sedan träffade jag en ny kund som jag ska fixa lite nya dreads åt. Därefter köpte jag en jäkla massa löshår på taj mahal, köpte sommarlovskort och hämtade ut biljetter till depeche mode och muse! Så idag har jag varit jätteduktig.
Viktor och jag mötte även marcus och åt middag inne på kungshallarna. Kände att det var brist på skräpmat här hemma, så det blev en feting kebabtallrik. Gott!

Vi kämpar tappert med att få med marcus till arvika nu!
Han har förvövrigt gått och blivit en människa. Han var iklädd jeans! Det var en häftigt upplevelse ska jag tala om för er gott folk.

escape

Jag är verkligen bra på att fota. xD Jag behöver lite beröm, tack så mycket. Och det är inget fel med att älska sig själv. Tur att jag gör det i alla fall.

Denna dag har jag varit inne i staden och mött Skanka för att ta emot pengar och sedan inhandlat hår. De räknade fel på antalet paket hår i affären, så jag sparade 60 spänn. Inte helt fel! Var även in på adidasbutiken för att spana in tröjor. Damn, rea på det mesta men allt är ju slut. :/ Det står högt på önskelistan.. adidas-jacka i svart eller rött. Samt helsvarta converse i skinn. Men det där är dyrt.

Jag tror jag behöver tid att andas.
och mina drömmar tränger mer och mer in i mitt riktiga liv.
tro mig, det finns ingen tid att fly.

dreadstillverkning igång igen

Jag har påbörjat dreadstillverkningen nu, samt bokat in flera kunder. Skulle verkligen behöva min allmanacka, känner mig helt hjälplös utan den. Vilket jag ju faktiskt är. Dubbelbokar in saker. Det löser sig nog. Idag har jag så mycket som varit hos optikern och gjort en synundersökning samt beställt nya linser. Sen åkte jag hem till Hannah och lämnade grejer som hon glömt här hos viktor. Blev kvar hos henne några timmar, åt lunch och slöade. Trevligt värre. :)

Här om dagen tog jag fram systemkameran igen och fotade den galna grannkatten. Först då insåg jag verkligen hur mycket jag saknar att fotografera. Jisses alltså. Blev en del riktigt söta bilder på kattungen.
Jag behöver även nya bilder på mig själv att skicka till modellargenturen. De sa i alla fall inte nej direkt, utan ville ha flera bilder. :) Vem vet, vem vet. Annars söker jag som fotograf, och då lär jag definitivt klara det. hehe. ;D
M å s t e  f o t a. Abstinens!

Snart är det juli!! Ska ju in i en lägenhet snart! :D

midsommar

känns ganska bra att jag lyckades logga in här. eller, öh. Hm. Alla sitter inne i vardagrummet och super.
Midsommarfest hemma hos viktor., yeah.
22:59 är klockan. jag kämpar med att skriva rent, men det tar tid.
Eller föresten, skitsamma.

Stjärt

Tänkte att det kunde vara trevligt att uppdatera bloggen för en gång skull. Det kanske finns människor som vill veta vad som händer? Nja, men ändå.
Jag och sara kanske ska flytta ihop i månad juli. Det är bara Anders som skulle kunna få en sån idé som att bara få för sig att dra iväg en månad och ge bort sin trea till två elever helt gratis. :P haha, cp?
Jag ska väl inte direkt klaga, jag är bara glad om jag få komma bort från villan där hemma ännu längre.

Just nu bor jag med Viktor i hans villa. Hans familj är bortresta i två veckor. Och så har vi Tanja här förstås, the dog. Vad vi pysslar med finns ju att följa i bilddaboken, eller snarare vad vi käkar för mat, typ. öh.

Jag har hunnit med både sweden rock festival och Hultsfredsfestivalen. Jag vet inte om det finns så mycket jag vill säga om hultan egentligen. Tack vare de nya människor som jag har lärt känna så blev det bra. Det får bli ett helinlägg sen senare, för jag behöver skriva av mig.

Alla hårjobb bara bråkar. Så jag har inga pengar. Sen är jag även trött konstant. Vi får se vad morgondagen har att bjuda på. skära skära.
 
Är jag för dum för att förstå, eller bara för instängd i mig själv?
Trampa ner dina siffror så får du vara med och räkna

oh God

Hjälp mig ut. Jag är vilsen. Vad vill du mig?

Jag är för trött för att vara seriös, bara för trött helt enkelt.
Försökte nu i sista sekund hitta hultsfredbiljett, men det blir för mycket jobb, och pengarna har jag inte riktigt. Så jag satsar på Roskilde nu. Kanske. Jag vet inte. Alla blir så besvikna. Fast ändå..

Det är svettigt varmt ute, och jag mår illa och längtar tillbaka,
till sweden rock. Fast samtidigt..
Det var verkligen underbart varenda sekund.

VAD VILL DU MED DET HÄR?

Jag är så stressad rakt igenom kroppen. Kan inte livet och alla dess val bara vara enkelt?
Jag springer efter något jag aldrig hinner ikapp.

dagen innan studenten

Allt är bara ångest och stressigt.
Jag vill stanna hemma och samla ihop allt jag rört om.
förlåt för att jag är en sån satkärring.

studentfiranden

Jag har delat ut min blogg-adress, men folk har väl antagligen redan glömt.

Idag har människor roligt sverige över, på diverse stundentfirande. Själv sitter jag hemma, är sjuk och önskar att jag kunde ha dött istället. För det här suger.
Inte för att jag vet varför jag ville med ut, för det hela blir oftast bara en ångestkänsla av att inte höra dit. Och att det inte alls är mina vänner. Jag har lärt känna dem via andra.
Alla har sina internskämt, och jag blir bara en svans.. eller ännu bättre: Deras kompis flickvän! (= SVANS.)
Well.. that sucks.
De som står mig nära tar studenten när jag är på festival. Sweden rock är ändå det enda jag verkligen ser fram emot. Där vill jag stanna.
Människor förstår mig först när de hamnar i min sits. Annars får jag höra ständiga suckningar. 


Ungefär som det där irriterande skräpet som har hamnat i ögat och bara ligger och inte går att få bort. 
That's me.