Bara materiella ting, men ändå.

Jag ska aldrig mer ta ut vinsten i förskott! Stort tack till JP01 som påpekade den lilla (SKITSTORA) detaljen på framsidan. Det hade kunnat sluta riktigt pinsamt för min del. Haha! Fy vad besviken jag är, men samtidigt är det jätteroligt att jag blev så glad för ingenting.
 
 
En annan besvikelse...
 
 
Vi beställde nyligen vår första soffa som levererades med ett knäckt armstöd. Även det var surt men inte hela världen då lösningen bara var ett formulär ifrån. Nu är ett nytt armstöd på väg och med lite tur även fred på jorden.
 
 
 
I samma veva som förlusten av min Bamsetidning och en trasig soffa så fick jag hem en glöggryta från Nils Johan i bitar. Nu är det inte helt ovanligt att hitta glöggrytor från Nils Johan genom privatpersoner, men det är sorgligt när historiska materiella ting går sönder. Jag får jaga vidare och hoppas på att fler har tröttnat på denna vackra skapelse.

Tyngdlyftning

Igår fick vi finbesök av Danne, vår gamle vapendragare som numera bor i samma stad som Fantomen. Det kanske förklarar varför han är med i en klubb där de tävlar i trikåer. (Läs tyngdlyftning) Vi gick ner till boxen för att nyttja Dannes kunskaper inom tyngdlyftning och fick både öva teknik och lära oss nya stretchövningar. Det är så svårt och jag är så fruktansvärt stel!
 
 
I bakgrunden görs det iordning inför DM i tyngdlyftning, som var idag faktiskt. Jag och Danne var ner en sväng och tittade idag. Det ser ju så lätt ut när tävlande lyfter, men det är det verkligen inte! Jag har en hel del stretch framför mig om jag ska ha en chans.
 
 Två och en halv timme senare.

Loppis

 
 
 
 
 
Min mamma ringde och skvallrade om tanternas second hand-mecka. Det lät lite för bra för att vara sant, men jag är inte den som säger nej till billiga fynd! Jag älskar second hand! Alla mina favoritkläder och prylar här hemma har jag hittat second hand. Inklusive hundarna... äh, skoja bara. Fast lite sanning är det ju ändå.
Mamma ljög inte om att man bör hänga på låset för att få de bästa prylarna i lokalen! Jag stod och tittade på adventsljusstakar, plockade på mig en i koppar och kom tillbaka tio minuter senare och då var allt köpt.
 
Utöver det som syns på bild så köpte jag ett par (vad jag tror är) helt nya täckbyxor från Everest. ÄNTLIGEN! Samt flera stora spolar med grövre tråd i naturfärger som jag tänkte använda till pyssel.
 
Betalade totalt: 303 kr

Tyson blev attackerad

Igår morse när jag promenerade milen så blev Tyson attackerad av en kråka. Okej, vid första anblicken är det ju rätt roligt att en fågel är större än hunden och att han av alla djur blir attackerad av just en fågel. Saken är den att den förmodligen var ute efter att srkämma ner honom i kanalen och hade säkert lyckats om jag inte ropat till mig Tysons uppmärksamhet, eller om han i själva verket hörde kråkan komma bakifrån. Jag vet inte.
 
För den som undrar varför jag valde att fota händelsen så kan jag tala om att spektaklet finns på film och att jag höll på att filma hundarna innan det här inträffade. Jag har printscreenat det som kom med på film.
 
 
Jag och Chai har promenerat här många gånger förut och vid just det här stället har jag tidigare undrat över vad man tar sig till om en av hundarna druttar i. Därav vet jag var det finns en stege att ta sig upp för. När jag har gått i sånna här funderingar så har det varit sommar ute och att plumsa ner i vattnet kanske inte skulle vara hela världen, men nu är det ju förbannat kallt! Ramlar Tyson i och jag hoppar efter så har jag med största sannorlikhet en Border Collie efter mig också. Jag har sett honom klättra upp för en stege en gång, så han gör med andra ord precis vad som helst för att inte bli lämnad. Okej! Ingenting hände, men jag vill ändå på något sätt ha en plan och inte stå där som en idiot den dagen det händer. Åh, Lassi, var är du när vi behöver dig?
 

Jag gör slut med internet

Vet ni hur less jag är på internet? Pöbeln sitter bakom sina skärmar och skriver fullkomligt vidriga kommentarer att jag blir mörkrädd mitt på dan för att citera Winnerbäck. Ett tag trodde jag att kids i låg- och mellanstadieåldern var de värsta jävlarna på internet. Ni vet de som tror att de får säga precis vad de vill för att de har lärt sig om yttrandefrihet. Ja, du har rätt till en egen åsikt, men det är inte din jävla rättighet att såra andra människor. Som en hökmamma skrollade jag igenom TV3 facebooksida för att se om de lagt upp ett klipp om programmet "Prisjägarna" som har premiär den 12 november. Chai ska medverka och jag vet ju hur illa tv4 skötte sig och hur patetiska de ser ut när de inte rensar upp i kommentarsfälten i sin egna facebookgrupp. Tv3 såg inte bättre ut. Detta är taget från kommentarsfältet under ett klipp på Åsa i Svenska Hollywoodfruar.
 
 
Jag tror att vi har en bra praktiktjänst för studenter eftersom de betalda anställda inte har tid att rensa i sin arbetsplats sociala medier. Hurra! Det kanske leder till fler jobb!
 
 
Men jag har fortfarande hopp om framtiden. Fantastiska barn!

Transitional dreads

Tillverkade av mig.
 

Testagram

Jag vill tipsa om något som heter Testagram! Det är en prenumerationstjänst som låter mig (och kanske dig) prova på nya podukter för 99 kr i månaden. En gång i månaden får du hämta ut en box med 5-9 produkter i full storlek. Det verkar dock som att vissa boxar kommer upp i ännu fler produkter. Nu blev jag visserligen medlem i början av september så jag har än så länge bara fått ut september och oktoberboxen, men jag älskar det!
 
 
Vill ni se vad de andra månadernas boxar har innehållit får ni kika på hemsidan under månadens testagram
Jag hann tyvärr inte ta en bild på oktoberboxen innan jag grisat i mig en påse godisskallar som låg i boxen. Sorry!
Hemsidan hittar ni här