Vila i frid

Jag har inte träffat dig på flera år och från ingenstans poppade du upp i ett minne som fick mig att skratta för mig själv. Det kanske inte var en slump trots allt. För kort därefter fick jag veta att du inte finns mer.

Vila i frid! 

VI VANN!

Det är inget skämt vad stort Eurovision har blivit i det här hushållet. Vi bjöd över lite folk och fick tillochmed över en amerikan för att se finalen. Det slutade dock med att det bara blev jag, Chai, Annie, Bill och Chase. Förstår inte varför folk bangar bara för att det handlar om melodifestivalen. Töntar! Jag tyckte i alla fall att det blev en jättebra kväll!
 
Utklädd till en öl kvällen till ära.
 
I år kändes det rätt självklart med en vinst för Mums Zelmerlöw redan vid finalen i Sverige, men helt solklart när jag fått höra alla bidrag i lördags. Att vi slogs mot Ryssland var nog det som var mest nagelbitande under hela programmet! Ryssland är det enda land jag vägrar se som vinnare.
 
Tänk att åka från andra sidan jorden för att få uppleva finalen för första gången och så vinner vi! Så här spännande var det...

Heja alla ensamstående!

Okej okej. I helgen har jag haft fullt upp med att vaka över en rätt så sjuk Randy. Han har varit så risig i kistan och har sprungit ut så många gånger att jag var rädd för att han skulle sluta upp som en babian. Chai har givetvis varit bortrest just denna helg och jag kunde inte vara hemma från jobbet då alla tagit ledigt i fredags. Så jag fick ringa över min sjuka syster som tur var kunde se över honom i några timmar tills jag kom hem. Han tog emot lite mat i form av kokt ris och fisk, men ett tag bara ur min hand som en fågel. Fy fan vad jag har daltat för den där hunden i helgen! Så länge han äter och dricker när han är så dålig så är det ju lugnt och ett bra tag vägrade han ju att få i sig tillräckligt. Tack och lov började han äntligen dricka när jag gjorde iordning risavkok (vattnet som blir över från riset blandat med salt och honung.
 
 
Så en stor eloge till alla ensamstående! Nej jag menar inte att jag jämför hundar med barn. Jag menar att jag verkligen beundrar er som helt på egen hand får allt att gå runt och samtidigt ansvara över ett liv som inte klarar sig på egen hand.

och plötsligt hände det

Idag tog jag tredje och sista vaccinationen av twinrix, bara ex antal år försent. Påbörjade det kalaset 2008 och nu är det färdigt för ett bra tag framöver.
 
Jag köpte en kjol på www-rea som jag aldrig i mitt jävla liv skulle ta på mig även om jag så fick en gratis påse godis. Hör och häpna - den täcker knäna och går upp till naveln och vet ni vad? Jag älskar den! Nu vågar jag använda en massa plagg i min garderob som är helt oanvända eller har legat orörda i flera år. Länge leve i-landsproblemen!
 

Tyngre classic

Daniel och Angelica åkte till Stockholm i helgen för att ta med mig och Chai på kroppsbyggartävling. Jag har faktiskt varit rätt nyfiken på det här sen jag själv började styrketräna. Om jag ska vara helt uppriktig så tyckte jag att vissa moment var riktigt underhållande! Tex när byggarna hade fri posering till egen medtagen musik. Jag visste inte att det var en hel vetenskap det här, men det är det ju verkligen. Nu är jag inte det minsta insatt i de olika tävlingsgrenarna, men fruck vad hängivna folk är! Undrar hur jag hade sett ut om jag hade en coach som sa åt mig vad jag ska äta och hur jag ska träna. Jag kan ju inte säga nej förrän jag har testat, eller hur var det nu jag själv brukar säga?
 
Inzoomade mobilbilder, därav den dåliga kvalitén.