Pittsburgh

I måndags var det dags att vinka hejdå till ännu en fantastisk människa - Chase mamma! Hon var så söt och gjorde iordning två kit till oss inför resten av roadtripen. Ett paket med första hjälpen och ett med lite smått och gott som pennor och skrivpapper. Vi fick även ett fotoalbum att fylla med bilder från semestern, så nu har vi ett pysselprojekt när vi kommer hem. 

Vi gillar ju att prova på all ny mat och här var ju onekligen en ganska knepig burgare. 

"Why did we put a split hot dog and kettle cooked potato chips on a Thickburger? Because America, that’s why."

Den var ingen höjdare faktiskt. Men tanken var ju fin.

Sen ut på vägen igen mot Pittsburgh! 
Vi åkte till en bar där vi mötte upp Chais vän Jared, hans fästmö och deras vän och drack lite öl.


Vidare till en restaurang som var kända för dessa kreationer. En macka med valfritt kött, pomfritt och coleslaw (pizzasallad). Det började som en hel meny med macka, pomfritt och coleslaw vid sidan om, men för att folk som reste längst vägarna snabbt skulle få med sig allt så smidigt som möjligt så bad de om att få allt på mackan! Bra idé! Bra utförande!


Vi åkte och tittade på utsikt över Pittsburgh. 

Chase har lärt oss en liten eh, lek/lam sysselsättning när vi kör igenom städer och byar. När vi åker förbi någon med bilen så tutar han en gång, ropar ett random namn och vinkar till random person som alltid vinkar tillbaka! Jag vevade ner rutan, ropade "Stephen!", bilen stannade och vi skulle in där killen jag nyss ropat åt också skulle in. Varför händer det alltid mig?! 




Sen åkte vi vidare till nästa bar för att slåss och dricka sprit. Varje gång Chase dricker så kommer jag hem blåslagen. :( Så många shotar... 



Jag vet inte hur det gick till, men vi hamnade till slut i baren där vi först möttes upp. Där kom det in ännu fler shotar. Vad är det med amerikaner och deras fascination för Fireball? Jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna dricka det igen. Chase däckade först (för det har jag bild på i min mobil.) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback