Flyttat!

Nu har vi äntligen flyttat och börjat komma till ro, även om allt känns lite för bra för att vara sant.
Jag hade tre drömönskemål när vi gick på visningar i höstas och det var (i nummerordning)
 
1. badkar
2. balkong
3. tvättmaskin
Check, check och check!

Jag kan verkligen se mig själv bo här för alltid. Mest för att jag aldrig mer vill sälja och köpa en lägenhet igen! Det är ju skitjobbigt. Stackars alla er som har flyttat fler gånger än vad ni har fingrar. Nu är vi här i alla fall!
 

Första lasset i tvättmaskinen drogs igång igår eftermiddag. Jorå, så att eh, en annan har aldrig varit så lycklig över att tvätta kläder förut. Jag skojar faktiskt inte. Det är helt sjukt vad tacksam jag är över att slippa bråka om tider, få tvättpåsar och tvättider stulna och framför allt kunna gå klädd som jag vill under tiden. Vi har ännu inte tömt alla kartonger i brist på hyllor. Min dröm är att ha en hel string-vägg, men då det går lös på säkert 20,000 så får det fortsätta att vara en het tanke i hjärnbanken ett bra tag till. Det finns ju roligare saker att lägga pengar på än förvaring. Typ en skitstor dinosaurie.

Ögonbryn

Jag försökte hitta några gamla bilder på mig själv i bra upplösning, men det får vi ta när de externa hårddiskarna är uppackade igen. Vad jag ville göra ett inlägg om är ögonbryn. Jag älskar ögonbryn i alla dess former. Den dagen jag får nys om en historisk utställning om ögonbryn så hänger jag på låset! Jag kanske borde göra det till ett eget projekt när jag har fått igång min studio. (vänta! va? what... studio?)
 
 
Jag undrar om vi kommer att sitta och skrocka över Anastasia Beverly Hills-bryn om femton år, så som vi jultomte-hoho:ade åt gamla bilder på oss själva med 90-talstunna ögonbryn. Nu tycker jag visserligen att det finns de med supertunna ögonbryn som fortfarande klär kalassnyggt i det, så ta inte illa upp. 

Zzzzz

Idag har jag bäddat ner mig själv i en säng från Carpe Diem inne på SOVA. Med en tempurkudde under skallen och nermyst under ett Carpe Diem-täcke kunde jag konstatera att här vill jag bo och här vill jag dö. Dels för att jag är trött på att dagdrömma och en ganska stor del för att vi stötte på SOVAS bästa säljare så kom vi därifrån med bättre sängtillbehör än vad jag vågat hoppas på. Jag är redan avundsjuk på mitt framtida jag som ligger och sover i en Carpe Diemsäng just nu. Förhoppningsvis så är det bara fem nätter ifrån!
 
Dagens outfit... snygga brallor va?

Godis gör dig stark

Min dag blev förstörd när jag fick höra att vi får tillträde till nya lyan senare än vad vi trott och hoppats på. Kändes hyfsat onödigt att slösa en semesterdag, men det löser sig. Jag tänker vara sur ändå, för så gör prinsessor, jag menar häxor, alltså... nej.

Jag försöker jobba på det här med att glädjas åt de små ljusa stunderna istället för att vara skitsur.
1. Det var för bövelen ljust ute vid fyra på eftermiddagen och så pass ljust om mornarna att jag måste kolla på klockan tio gånger för att vara säker på att jag inte har försovit mig.
2. Jag var uppe på 90 kg i marklyft idag och 95 kg fick jag upp från marken, men inte hela vägen. Med tanke på hur få gånger jag har tränat mark i år och redan börjar närma mig mitt tidigare personbästa på 100 kg så lär jag väldigt snart ha ett nytt rekord. Jag har även ökat med 100% i hack lift.

Jag har slutat med kondition (bortsett från promenader så klart) sen någon månad tillbaka och tänkte hålla det ett par till. Det har gjort sitt, helt klart. Jag har även lagt in godis och semlor i min dagliga kostcirkel, vilket jag rekommenderar alla.
 
Bra pump i benen på bilderna. 

Chipsmaster Chai

Ensam hemma ikväll! Det avnjuter jag tillsammans med två håriga, en blåbärsmask i fejset och en skittråkig matlåda. Vilken fest! Chai är på annan ort och chipar djur, jag menar människor. Han är ju borta en hel del nu för tiden, så jag tror ju att han egentligen har en hemlig affär med NASA. Det känns rimligt. Eller så är det jag som har slötittat på för mycket dokumentärer om aliens de senaste dagarna. Han är föresten med i alla nyheter angående det här med chipmakeriet. Bra jobbat tycker jag!

å+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++op90
(Bildtext av Tyson)
 

Milda Matilda Selection

När vi var på väg hem från en restaurang en kväll, så fick Chai syn på en stor lila prydnadsekorre i ett skyltfönster som han absolut skulle ha. Vi har ju gått förbi butiken Milda Matilda, men aldrig tagit oss tiden att kika in. Jag letade upp deras instagram mildamatildaselection och fick syn på massor av tjusiga möbler och framför allt ett skåp (förlåt om jag trampar någon möbelkunnig på tårna) i teak i form av en stor stock föll mig i smaken. Vi avvaktade med ekorren och det var först när jag gick förbi butiken efter gymmet en dag som jag fick för mig att gå in och såg en stor triceratopsbebis! Jag hade köpt den på plats om det inte vore för att jag anser att större köp till nya lyan ska vara okej för oss båda. Hur nu en bebisdinosaurie inte skulle vara okej? Jag gick och köpte den dagen efter! Bästa investeringen till lägenheten efter sängen, helt klart!

Ni får nöja er med mobilbilder innan de har kommit på plats i nya lägenheten.

Idag gick vi till butiken tillsammans för att köpa teakmöbeln och den lilarosa ekorren. Det visade sig att ekorren är en sparbössa! Bra mycket tjusigare än vår nuvarande sophink.

Jag inte bara rekommenderar butiken, utan tvingar er att gå dit.
mildamatildaselection.com

SATS Huddinge

Matilda och jag besökte SATS i Huddinge centrum idag. Inte i närheten lika stor lokal som jag är van vid, men de hade ett par maskiner och redskap som jag tidigare inte har haft tillgång till. Det känns lite som att kliva in i en karamellbutik när jag kliver in på ett nytt gym. Mmm... godis. Ja alltså alla vikter och maskiner inte beefcakes.
 
 
Jag ska inte försöka lära någon annan hur man lyfter vikter eller ens gör en armhävning, för jag vet nog egentligen inte alls vad jag själv håller på med. Stackars Matilda kommer aldrig vilja besöka SATS efter idag! Sa jag att jag höll på att slå sönder det låga taket när jag skulle visa henne burpees? Nä, just precis. Jag behöver investera i en riktigt bra personlig tränare. Men det är jag lika motiverad till som att besöka vårdcentralen och kolla leverfläckar.

Flyttpackning

Nu är det två veckor kvar till flytt! Vi har bott tillsammans på 30 kvm de senaste åtta åren och lite till, men nu är det dags att flytta till större. Det blir min första riktiga flytt samt mitt första lägenhetsköp. (Insert valfri smiley med solglasögon) Vi stannar kvar här på söder, så flytten kommer inte bli längre än några minuter ifrån. Vi bor så sjukt trångt just nu med flyttkartonger, två inklämda monstersoffor och annat nyinköpt. Det hade ju varit dumt att inte köpa på sig materiella ting under mellandagsrean, så vi har helt enkelt valt att bo trångt tiden innan flytten bär av. Det ska tilläggas att jag har köpt en triceratopsbebis, modell större och att vi på söndag ska klämma in en möbel till, men det blir nog bra.
 
Jag var tvungen att sudda ut texten på våra skithemliga kartonger.

HEJ!

Det var verkligen inte igår! När jag för en vecka sedan bestämde mig för att skriva ett inlägg så stötte jag på problem med att spara bilder och publicera utan att de tappar färg. Jag har ju haft exakt samma jäkla problemet med photoshop förut, men jag har ju så klart glömt hur jag ska göra. Trots att jag följer alla guider jag hittar via google så får jag inte spektaklet att fungera! Med lite tur så lyckas min lillebror Elias aka snilleblixten lösa det åt mig! Det är så fruktansvärt frustrerande att inte kunna publicera inlägg här som jag har tänkt mig när jag för en gångs skull känner för't.
 
 
 
Bilder från förra helgen. Randy har ju hunnit bli gubbe och Tyson snäppet hårigare sen ni såg honom sist.