Lördagsmys

Nytt personligt rekord

Det fanns inte någon som helst tanke att jag skulle posta dessa bilder, men jag slog ju ett personligt rekord på gymmet idag och jag tänker inte posta ett inlägg med gamla bilder!
 
 
Jag vet inte hur länge jag har tränat biceps med 10 kg hantlar då 12 kg JÄMT är spårlöst försvunna. Känns så sjukt ovärt att inte få utmana sig själv i vissa övningar bara för att rätt vikt inte är ledig. Men idag, mother... 12 kilo i bicep curl! Tar jag bara de där 100 kilona i marklyft och 30 kilo i clean and press så är jag färdig för i år!

CALMs webshop

 
Hej kompisar! Visste ni att CALM har öppnat upp sin webshop? Där hittar ni bland annat septumclicker och blomman som jag har i min medusa (ovanför munnen). Glöm inte för den delen att blommorna finns i olika storlekar och färger och givetvis går att fästa på andra piercingar. De är supertjusiga i öronen! Detta är ju kalas för er som inte har möjlighet att åka till Stockholm. :) Jag hoppas på fler färgglada, glittriga människor! 
 
 
 
 
Klicka på CALM logon längst upp i inlägget för att slussas raka vägen in i webshopen, eller gå in på deras hemsida calmbodymod.com
 

Nya bilder

Det var ett bra tag sedan jag lät mig fotograferas, men igår bar det av hem till fotografen Natalie G Sundling för nya bilder och hollywoodlunch. (Pizza och en flaska vin... var) Ska även tillägga att det är Natalie som har lockat mitt hår! Även om jag själv äger en locktång så fattar jag inte alls hur man bär sig åt för att styla vanligt hår. Snyggt var det, men synd att ösregnet åt upp det senare på eftermiddagen.