Suck

Det är kul att avsätta tid till att gå till vårdcentralen och få veta att proven man har med sig är fel. När jag skulle hämta ut mitt provrör (eller vad det nu heter!) så gick jag till provmottagningen och sa att jag skulle hämta ut ett provrör. "Ett provrör??" fick jag till svar. Alltså, om jag har förstått det rätt så finns väl uppgifter om vad det är jag ska göra när de slår in mitt personnummer i datorn. Eller hur? Så jag förklarade vad för typ av prov, sen slog hon in mitt personnummer och sa "Jahaa! Då är det ett sånt här du ska ha."
 
Tack tanten för att du fick mig att framstå som en idiot för att jag kallade provet för "provrör" och sedan kom till labbet idag med fel typ av rör. Jag hade inte brytt mig särskilt mycket om jag bara råkat få fel prov, eftersom vi inte är mer än människor och alla kan göra fel. Jag tror att min irritation stärktes ytterligare när jag insåg att jag skulle bli bortglömd i väntrummet på labbet idag om jag själv inte sökte upp personal. För att sedan bli gnorerad när jag ställde mig i dörren intill "patientrummen". Kan inte det vara en rätt självklar grej att säga hej när man möter en patient med blicken istället för att bara gå förbi? Kvinnan på labbet som sedan tog emot mig föreslog att de kan prova att skicka in det och se om det funkar. "Eller så lämnar jag in ett nytt prov?" "Ja! så kan vi göra istället!" Vadå prova? Jag lämnar ju in ett prov för att få ett säkert besked?
 
Jag har ju ägnat våren till att reda ut mina magproblem som uppstod i vintras, så jag känner att det räcker med besök i onödan nu. Äh, skitsamma. Det är bättre att jag gnäller ut här än att flippar ut på all personal på vårdcentralen för småsaker, eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback