Människor och deras åsikter

Det är jättefint när människor vågar stå för vad de tycker...
 
 
 
"Tycker det är töntigt att tatuera bara för att det är snyggt eller coolt" + "Sleevs med mönster är skitsnyggt" = Var det inte töntigt att tatuera in något som var snygg?
 
"Så länge tatueringen betyder något" + "Larviga symboler som egentligen inte betyder nånting är onödigt och töntigt" = What?
 
Aaah, hon gjorde kaos med min hjärna!

Kommentarer
Postat av: emma

Hahahaha åh. Jag önskar att folk bara kunde sluta lägga sig i vad andra har för tatueringar och varför. Att man tycker ett motiv är snyggt eller fint eller coolt är en lika bra anledning att tatuera in det som om det skulle vara en hyllning till ens döda hund.

Svar: Hon kanske skulle ha läst sin text en gång till innan hon postade den. :) Jag tror att Miami Ink och allt vad det heter har fått många att tro att det Måste finnas en djup välarbetad mening och tanke.
JP

2013-03-25 @ 15:31:57
URL: http://sensefield.blogg.se
Postat av: Svedski

Jag gillar också det där "Tycker det är töntigt att tatuera bara för att det är snyggt eller coolt, typ döskallar", men tänk om man har en djup tanke och stor mening bakom döskallen då, eller är de alltid enbart estetiska?

Svar: Man blir inte klok på texten i alla fall :D
JP

2013-03-25 @ 15:42:28
URL: http://svedski.blogspot.se/
Postat av: Ludvig

"Nyyyyaaaaaaaargh" <---- Mitt jag känner mig kränkt-skrik. Inga av mina tatueringar har ju någon mening. Nu är jag ju jättetöntig. Vad ska jag nu göra med mitt liv. :(

Svar: Det har inte min arm med blommor heller! :( :(
JP

2013-03-25 @ 16:23:23
Postat av: Helena

Jag förstår inte hur folk ens orkar sätta sig och skriva ett så långt inlägg om egentligen ingenting alls... :P

Svar: Eller varför Jag ens orkade läsa igenom mängder av kommentarer i stil med dessa. Roligt hade jag i alla fall!
JP

2013-03-25 @ 17:59:51
URL: http://friendlyfreak.com
Postat av: Natalie

Förr tyckte även jag att tatueringar "utan mening" var....inte fullt, men jag tyckte att man skulle kunna förklara VARFÖR man valt att skaffa en tatuering, det skulle alltid finnas en orsak mer än att "man bara ville tatuera det" liksom.
Men för några år sedan satt jag och tittade på Miami eller LA ink, och en tatuerare sa "Jag vill ha tatueringar som är vackra att titta på, jag vill ha konst på min kropp" och då slog det mig att det ju absolut inte behöver vara så att man bara tatuerar porträtt eller texter för att någonting livsomvälvande har hänt. Det räcker med att man ser en vacker blomma, det sixtinska kapellet, och inte har någon annan orsak än att man vill smycka sin kropp med konst, utfört av en professionell kroppskonstnär! Men jag tyckte verkligen att man var tvungen att förklara sig innan, och jag tror det handlade mer om min egen osäkerhet, att jag kanske inte kunde stå för potentiella tatueringar som jag ville ha, för det inte fanns någon bra "bortförklaring" haha.
(ledsen för alla kaninöron i denna text hahaah)

Svar: Jätteintressant det du skriver! Förstår absolut hur du resonerade. :) Jag önskar bara att fler tog reda på seriösa tatuerare och inte bara ser billigaste alternativet och slutar upp med en tatuering som tekniskt sett är skit. Vare sig det finns en hyllning bakom tatueringen eller om det är där för att vara snyggt så ska det ju ändå vara rätt gjort från början. Men en del verkar ju faktiskt nöja sig med snea streck och skelögda porträtt på sina barn över hjärtat - för den kostade ju bara 500 kr. Har du någon tatuering nu? :)
JP

2013-03-25 @ 19:31:53
Postat av: Yazmine

Jag har tatuerat in mitt namn på armen. Tycker det inte är någe fel att göra det. Jag gjorde det för jag tycker mitt namn är snyggt. Det är väl det som är viktigast att man kan stå för det man tatuerar på sig själv och att man själv tycker om det. Man ska inte bry sig om så mycket vad andra tycker och tänker.

Svar: Håller med dig! :)
JP

2013-03-26 @ 12:26:16
Postat av: Louise

Vi har alla en kropp, täckt med hud. Tänk vad lugnt och skönt det skulle bli, om alla kunde lära sig att inte försöka lägga sig i vad du/jag/alla andra gör med sin egen kropp, och hud.

Svar: Verkligen! Däremot vill jag gärna lägga mig i när människor vill gå till hemmapulare bara för att få en billig tatuering. ;)
JP

2013-03-26 @ 20:22:34
URL: http://colourspot.blogg.se
Postat av: Louise

Det håller jag med om. Mycket för att folks bild av bodymod. överlag blir negativt påverkad av att folk som inte vet vad de pysslar med håller på. Min mor är ett strålande exempel på folk som påverkats av det (hon är dock omvänd idag, något sånär iaf, tack vare Swahili Bobs och CALM ;D ). Liksom morfar, som är (pensionerad) kirurg och tagit itu med följderna av klanteriet.. Fram för seriösa utförare! :)

2013-03-30 @ 08:34:22
URL: http://colourspot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback