Jag klarade det!

Jag vet att det är skittråkigt att posta samma bilder här som redan ligger uppe på min instagram. Men och andra sidan så tror jag inte att alla följer mig där ändå. Igår, trots att både jag och C var lediga, så släpade vi oss iväg till gymmet för att beta av samma pass som de två senaste fredagarna. Jag gjorde riktigt bra ifrån mig och klarade det utsatta målet på 20 minuter, exakt på sekunden! Heja mig! Nästan fyra minuter bättre tid än för två veckor sen. :D Nästa gång vi kör detta pass så tänkte jag höja vikterna för ytterligare utmaning.
 
 
Det var en sån där riktig skitdag på gymmet. Människor som jag aldrig har sett förr, förmodligen människor som "bara" kommer dit när det är röda dagar. Jag menar inte att klanka ner på människor som tränar sällan, det skiter jag i. Men det är dessa människor som glor så där så att de ser helt dumma i huvudet ut. (Föreställ er stirr med öppen mun och lite saliv som börjar rinna ner från ena mungipan,) Ja, jag överdriver! Faktum är att det inte är så kul att fokusera på ett intensivt pass där svetten sprutar när människorna i cykelsalen bredvid (glasvägg) dumblänger på oss istället för att koncentrera sig på sitt spinningpass. Vi tränar på ett gym där flertalet elitidrottare och andra svenska kända ansikten också tränar. Jag förstår att de håller sig borta sådana dagar, för jag vågar inte ens föreställa mig hur jobbigt de måste ha det ibland. Annars älskar jag Sats just för att alla är där för att göra sitt och ingenting annat!

Gömmaren

Här om dagen mötte jag upp min äldsta bror Kristoffer för en spontan hike ute i våra gamla hoods i Huddinge. Vi gick runt Sjön Gömmaren även kallad Glömmaren av dykare. Jag var tvungen att googla Gömmaren och kom genast in på Wikipedias egna version av sjön. "Gömmaren är mycket populär sommartid för sol och bad. Vattnet i Gömmaren är klart med bra sikt." Jag börjar ju undra om det inte är en politiker i Huddinge kommun som har skrivit det där. Jag menar, kom igen! Den må vara populär, men ni som någonsin har tagit ett dopp vet ju att man knappt ser en dm i det där vattnet.
 
Jag ska ju erkänna att jag inte riktigt litade på att isen skulle hålla.


Grin-Randy fattar inte varför det är vatten i vattenskålen aka leksaken.
 
Vi står förövrigt nästan rakt ovanför ett vrak. Hade jag inte varit så äcklad av sjögräs, djupt vatten osv så hade jag lätt dragit på mig en dykarutrustning och blivit skattletare på heltid.

vi

Kan man få jobb om man ser ut så här?

Svensk frukost

Ni minns väl att min tatuerare var här på besök tillsammans med sin tjusiga fru? Vi ville ju visa dem mer än bara våra favoritrestauranger och bjöd därför hem dem på svenska middagar och även svensk frukost! Jag älskar frukost! Får jag välja ett mål så är det frukost. Eh,ja jag säger emot mig själv med tanke på att jag går på periodisk fasta där frukost inte finns med på kartan.
 
 
Det enda vi missade var väl kanske messmör, men sådan skit kommer inte in i mitt hem! Jag går jämt all in när jag är värdinna för är det något jag har lärt mig av min mamma så är det att gästerna inte ska gå hungriga därifrån. :D Men nu ska jag inte ta åt mig hela äran, min fantastiska C hjälpte ju att styra upp det här under rekordtid eftersom vi försov oss för första gången någonsin tror jag.
 
Varför längta efter hotellfrukost när man faktiskt kan styra upp det hemma? Kanske skulle ta och bjuda över lite svenska vänner på frukostdejt någon gång?

Människor och deras åsikter

Det är jättefint när människor vågar stå för vad de tycker...
 
 
 
"Tycker det är töntigt att tatuera bara för att det är snyggt eller coolt" + "Sleevs med mönster är skitsnyggt" = Var det inte töntigt att tatuera in något som var snygg?
 
"Så länge tatueringen betyder något" + "Larviga symboler som egentligen inte betyder nånting är onödigt och töntigt" = What?
 
Aaah, hon gjorde kaos med min hjärna!

Eart hour = quality time

Jag vill bara påminna er som har glömt eller kanske inte visste, att det är Earth Hour ikväll. Närmare bestämt mellan 20.30-21.30, så glöm inte att släcka lamporna och stänga av allt annat tjafs där hemma! Skiter du i det här och framför allt miljön? Gör det för pojkvännen eller flickvännen då och passa på att vara jävligt romantisk med lite levande ljus och bara var med varandra. Många tjejer smälter som en glass i solsken över lite quality time.
 
 
Det är nog inte bara ljusen som släcks ikväll. Jag själv lär nog ha slocknat jag med vid den tiden då jag inte somnade förrän nu på morgonen och bara fick någon timme sömn. Sucks to be me!

Prova det här!

Idag körde vi på samma pass som förra veckan och vad kul det är att se en så stor skillnad efter en vecka! Jag var faktiskt helt hundra på att jag fick en flera minuter sämre tid idag då jag är helt slut i armarna från tidigare pass denna vecka. Har inte bestämt mig för om detta var veckans sista pass eller om jag ska träna imorgon med. Kanske läge att sluta när man ligger på topp?
 
 
Allvarligt talat, prova det här! Kanske inte just mitt pass, men samma träningsform. Kasta ut allt som heter bortförklaringar och gör det hemma i vardagsrummet om du inte har tid att gå till gymmet. Men jag har ju inga vikter hemma. Din kropp består ju av vikt för bövelen! Knäböj, situps, rygglyft, armhävningar och burpees är ju bara ett litet antal av alla möjliga övningar som du kan göra. Tävla mot dig själv och ingen annan! Jag hejar på dig i alla fall!

Så här är det

Jag skulle vilja inleda detta inlägg med ett vojne vojne! Nä, jag är ingen fröjd för ögat idag inte.
 
Snart blir det till att boka en tid på vårdcentralen och be om en remiss till en kunnig farbror doktor eftersom vårdcentralen gärna säger "börja träna, ät nyttigt, skaffa en hobby, så blir du frisk från allt som heter magont." Ni minns väl att jag åkte in på sjukhus i slutet av december med smärta som tydde på blindtarmen? De hittade ingenting fel och om jag ska vara helt uppriktig så har samma punkt ömmat och gjort ont till och från sen dess. Nu har magen börjat beté sig som vid (vad jag har googlat mig till) magkatarr. Jag har ständigt en enorm hungerkänsla och samma typ av smärta som kan uppstå vid hunger. Det enda som lindrar, i alla fall för en stund, är att äta. Så ja, jag äter. Det fattar jag ju själv att min kropp egentligen inte mår bra av ett på tok för högt kaloriintag varje dag, men det är ju en så skön känsla att må bra! No shit!
 
Haha! Vi ser ju lika stora ut.
 
Jag tränar i alla fall hårdare än någonsin förr och försöker nyttja energiintaget så gott det går. C och jag har haft möjlighet att träna tillsammans sen en tid tillbaka, vilket jag tycker är jätteroligt!
 
Dagens pass blev:
20 min uppvärmning på crosstrainer
Deadlifts, Standing row, Shruggs och Pull ups
Back squat stod även på chemat, men jag klarade inte ens ett set för att gårdagens vurpa på röven gjorde sig påmind.
 
... samt en avbruten fakjofingernagel efter att ha försökt leka apa i vuxenklätterställningen.

Allt som glittrar är inte guld, men fint!

Jag är så sjukt nöjd med placeringarna av mina piercingar och smyckena som sitter i. Jag känner mig jättefin! Därför tänkte jag ta och dela med mig av en närbild på Industrial Strengths fantastiska smycken som ni ser i min septum (skiljeväggen i näsan) och medusan (näsfåran)
 
 
Det fiffiga med clickern som sitter i septum är att om du har större hål i snoken så kan du trots detta bära smycket. Hur då? Jo med hjälp av en utbytbar hylsa som tillverkas upp till 12,7 mm. Det synliga smycket med stenar behåller fortfarande samma storlek. Du kommer att se ut som rena rama svärmorsdrömmen med clickern i!
 
Sen har vi smycket i form av en blomma. Om vi säger så här - varför ha en sten när man kan ha sju? Har jag sagt att jag älskar allt som glittrar? (med undantag av de där vampyrerna) Själva blomman går ju att placera på andra ställen än just medusa. Några exempel är anchor, tragus och näsvinge. Hade jag inte haft mina killer diamonds från Maria Tash i näsvingarna så hade jag lätt haft blommor även där! Det har jag faktiskt aldrig berättat förut, att jag diamanter i näsvingarna. Miss fancy pants!
 
Clicker: 1500 kr
Hylsa till clicker (finns upp till 12,7 mm): 200-400 kr
Finns i mängder av färger samt färgkombinationer.
 
Blomman: 495 kr
Stav: 150 kr
Blomman finns i olika storlekar.
 
Är du sugen på att köpa så finns de att hitta hos CALM på Hornsgatan 47 i Stockholm.
www.calmbodymod.com

Fotografering

Jag är egentligen emot det här med behind the scenes-bilder från plåtningar. Då avslöjar man ju sin outfit, smink och håruppsättning och så himla mycket mer är det ju egentligen inte i de färdiga bilderna sen. Jag tycker bättre om att kasta upp bilder med ett KABAABOOM i ansiktet på folk!
 
 
Men här får ni ändå en bild från igår när vi plåtades för artikeln som jag nämde i tidigare inlägg. En mycket trevlig och avslappnad fotografering var det hur som helst. Skönt att jag har gjort sånt här förr så att jag slipper sitta på nålar och invänta slutresultatet. Det kanske lät illa, men jag är ju nyfiken i en strut och jag vet med mig hur otålig jag kan vara och framför allt brukade vara gällande jobb framför kameran. Men hur nyfikna är ni? :D

Intervju

Nu är jag hemma igen efter en tripp till Tyskland. Det har varit så himla skönt och trevligt att vara iväg från Stockholm ett tag! Däremot så har det inte blivit många timmar sömn och med ett försenat flyg hem så kom vi inte hem förrän sent inatt. Idag har jag dagen fri till ingenting höll jag på att skriva, men jag hade en intervju bokad och behövde kliva upp tidigt på morgonen och det blev åter igen en natt med få timmars sömn. Jag blev intervjuad för en tidning och tänker inte avslöja mer än att det har med kroppskonst att göra. Jag har alltid varit väldigt anti att bli intervjuad, mycket pga att jag bara har erfarenheter av journalister som hittar på saker som jag aldrig skulle säga. Det här kändes bra, så jag tackade ja. Självklart säger jag till när ni ska kila ner på konsum och köpa ett exemplar!
 

Aktar strumporna

Har precis blöttorkat golvet, så jag passar på att sätta mig på barstolen vid datorn för att inte blöta ner strumporna. Jag tänkte städa iordning det sista och sedan röra mig till handelsboden för att inhandla diverse förnödenheter. Eller som man säger på svenska: rulla till affären och köpa krubb! Imorgon ska vi ju bjuda våra amerikaner på svensk frukost och sedan ta en turistdag med vandring genom gamla stan.
 
Idag ska jag även tillbaka till Swhahili Bobs och fortsätta på min sleeve och det lär ju bli ytterligare sex timmar om inte mer. Jag mår inte alls bra idag, men det sitter nog mer i huvudet, som och andra sidan får mig att må fysiskt dåligt. Jag är befogat sadness in the darkness idag. Men vad ska man göra? Äta en banan och ta en promenad, säger farbror doktorn. Självmedicineringen blir dock en kaffe.
 

BO's och Vampire Lounge

Nu när vi har new yorkarna på besök så har vi fullt upp om kvällarna. Igår tog vi med dem till Bröderna Olssons, som är ett måste om man befinner sig i Stockholm. Oavsett om du är svensk eller ej! Vitlöksbrödet var förmodligen godare än någonsin! Vet inte om det faktiskt var en bättre förändring, från asgrymt till heltjävlacepegott eller om det var för att jag var rätt hungrig. Varför går jag aldrig dit och bara tar en öl och vräker i mig vitlöksbröd?
 
 
 
Jasmin uppskattade sina Lingonberries och Logan kan ju vara bland de första i historian som har ätit upp burgaren med händerna. Mäkta imponerad! Jag mumsade själv i mig en burgare, plus Chais rester som en oäkta tjej.
 
Vi avslutade kvällen med en glassdrink på Vampire Lounge. Jag kan rekommendera en Chocolate monkey, be dem att även peta ner lite dajm i och den slinker raka vägen ner i efterrättsmagen!

Rosa blev rött

Jag slängde i lite flamingo pink (hårtoningen directions) längst ut i topparna av luggen i några minuter, precis innan jag skulle spackla fejset. Detta är ju bevis nog för er som är ovana med extremtoningar att det krävs en riktigt blond/ljus grund för att få färgen du faktiskt har i burken. Om du som många andra bestämmer dig för att kliva ur din period av darkness och bli en färgglad prick så gäller det att bleka vidare och inte nöja dig med vätskebristpissfärgat hår som ofta är ett stadie under blekningsprocessen om du utövar den hemifrån. Det gäller förstås inte alla nyanser. Rött går ju bra att kasta i oranget hår, men jag tror att nu förstår var jag vill komma.
 
Jag var såklart inte ute efter rosa utan ville i ren panik ha ett mörkare intryck av luggen som i mina ögon såg redigt urtvättad ut. Det blev fint, men nästa gång ska jag inte göra det under stress, utan vara mer noggrann.
 
 
Det här är min absoluta favorithåruppsättning när det gäller dreads! En slarvig uppsättning som sällan blir ful.
Det här var inte alls tänkt att bli ett inlägg om mitt hår utan skulle egentligen handla om gårdagen. Ja ja...