Träning och kost

Jag ska strax iväg på veckans sista träningspass. Idag blir det cardio, vilket på ett gym är bland det tråkigaste som finns. Förhoppningsvis så är det inte många månader kvar innan jag kan börja springa och träna crossfit utomhus. Jag har även tänkt att investera ett hopprep fram mot sommaren. Jag vill minnas att det var sjukt roligt att hoppa hopprep som yngre och jag har här hemma redan skrytit om hur grym jag är på att hoppa hopprep. (observera att jag inte har rört ett hopprep på kanske 10-15 år)
 
Jag skulle inte vilja påstå att jag har ett uttalat nyårslöfte, men under jul och nyår vill jag mer eller mindre äta ihjäl mig på julbord och julgodis. Det svenska julbordet är ju en av anledningarna till att jag fortfarande tycker att det är värt att stannna kvar över vintern. När ledigheten är förbi så drar jag igång träning och vettig kost igen, precis som de flesta andra. Men det har ingenting med ett nyårslöfte att göra för jag befinner mig ju på gymmet året om. Den enda skillnaden detta år är att jag har dragit ner på alla dagar med godis och har en sk fuskdag varannan vecka. Som vanligt himlar folk med ögonen åt mig och säger nåt i stil med "men du är ju inte tjock!". Vet ni hur vanligt det är att människor slänger till någon onödig kommentar till mig när jag går ut och fikar och väljer bort ett bakverk till kaffet? Det är alltid samma personer som ska beklaga sig över hur missnöjda de är över sin kropp. Det är okej att beklaga sig om man faktiskt försöker göra något åt saken!
 
Jo, jag har säkert gnällt över det här i många inlägg, men jag kan inte sluta ruttna över hur enkelt det är för människor att häva ur sig dumheter. Tänk om jag någon gång kunde få en klapp på axeln för att jag klarar av att motstå bakverk och godis i två veckor i streck! Alla som känner mig vet ju vilken godisgris jag egentligen är.
 

Kommentarer
Postat av: Jenny Li

Visst är det tröttsamt med ådragna kommentarer?! Suck! Kämpa på!

2013-02-13 @ 18:59:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback