Hästsoppa

Det blev ett riktigt bra pass idag med 45 min cardio på löpbandet samt kettlebell swing (höjde till 20 kg). Jag är grymt imponerad över vad mycket ork jag har trots att jag inte äter mitt första mål mat förrän ca 12.30. Vi får se om det håller i sig och att min kropp mår fortsatt bra.
 
Efter gymmet kilade jag in på Lidl. Jag gick in hårt och välte ner en glasburk med inlagda gurkor. Istället för att tycka att en sådan situation är pinsam så tycker jag synd om personalen som ska behöva städa upp sörjan. Jag skulle gladeligen städa upp efter mig, men jag tror att de håller sin monstertvättartruck borta från kunder. Förlåt personalen!
 
 
Titta vad jag hittade för en festligt lapp. Jävlar vilket liv det kommer att bli, om det inte redan är det! Min egna tanke är hur människor kan tycker att vissa djur är mer värda än andra. Här handlar det ju bara om att det är hemskt att några ovetandes har fått i sig lite hästkött i magen. Men kossan ni åt igår var okej, för den är ju inte lika söt! Självklart ska det framgå vad det är för kött i produkterna men åter igen tror jag att de flesta reagerar mer över de stackars hästarna!
 
Frågan är om de ska kasta maten nu och låta hästarna hamna i en container, trots att de tydligt talar om att produkten inte är hälsofarlig. Vet ni vad jag tror? Häst-gulasch med hästfärssås på Lidls personalfest! Woop woop!

Kommentarer
Postat av: anniz

Jag tror nog även en del ilska låg i att hästarna kunde vara medicinerade vid slakt. Vilket egentligen inte är något problem då man måste äta 500 ton av just medicinerat kött för att få biverkningarna :p

2013-03-17 @ 00:30:18
URL: http://accordingtoanniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback