Trailer - Talang 2014

Nio timmar senare på rullskridskor fick jag äntligen snöra av och rulla hem (med buss). Jag har sovit så jäkla dåligt den här veckan och jag är nu så övertrött att jag vaknar av minsta lilla. Det var med andra ord inga större bekymmer att kliva upp vid 04.30 imorse, men jag var ju bra mosig i hjärnan.

 
Idag spelades trailern för Talang 2014 in i Nacka forum med både programledare och riktiga talanger. Jag anlitades egentligen som statist från första början, tills de kom på att jag ju åker rullskridskor. Så idag har jag kunnat kalla mig artist! Sug på den!
 
De två pojkarna väntade i en evighet för att få ta bild tillsammans med alla cheerleaders. Haha! Jag misstänker att de var väldigt nöjda! Ena ser ut som en mini-Chai!
 
I februari-mars någon gång börjar trailern att rulla i en dumburk nära dig! Men för er som inte pallar att vänta så finns det en miljaaard filmklipp på instagram eftersom vi filmade hela dagen mitt i ett köpcentrum i Stockholm.

På tal om det! Somliga åskådare betedde sig som riktiga rötägg! Jag menar ställer du dig FRAMFÖR kameran för att titta på, ja, då är du nog i vägen! Det var tillochmed ett fanskap till gubbe som armbågade bort mig när kamerorna rullade för att han skulle få en asgrym vinkel med sin mobilkamera. Jag ångrar att jag inte tacklade honom, la pekfingret på läppen och sa ”oops!”.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback