Julkort

Titta vilken gullegris som trillade in i brevinkastet nu i jul! Tyvärr skickade jag själv inga julkort i år, men däremot hjälpte jag min svägerska Natalie att fota en julbild på min brorson Erik.
 
 
Foto: Josefin Pöljö

Julstämning på topp

Ingen jul utan en riktig julgran och i år var jag helt säker på att vi skulle vara utan en gran. Så blev det dock inte! I fredags kom Chai hem med en gran i näven som en blombukett! Vi passade på att klä den i lördags när vi slog in julklappar och kokade senap. Pepparkakshuset fick bli jesusbarnets julkrubba. ;) Twerk it! Det enda som saknas nu är apelsiner dekorerade med nejlikor, sen har vi en hel symfoni av dofter i lägenheten!
 

cruella de vil

Varför svepa in sig i en död päls när det finns levande djur som tycker att du är en alldeles utomordentlig sovplats? Någon som är rätt trött efter veterinärbesök och en hyfsat lång promenad hem i koppel. Perfekt tempo, på vänster sida och inget drag i kopplet nästan hela promenaden. Det var inte alls min förtjänst, men mycket beröm fick han. Finns det något töntigare än en hundägare som peppar och berömmer sin hund? Svar: nej! ;)
 

Tyson

 "It's so fluffy im gonna die!!" gör sig helt rätt här, va?
 
Vet ni? Idag blev tre fyra, för att låta lite som en svensk dänga en regning sommardag. Vi har laddat inför det här som om vi har väntat barn och nu är han här! Tyson - några få centimeter lång och enligt mig en lite klen godispåse tung. En godispåse ska väga minst ett kilo. ;) Randys alldeles egna mini-me.
 
Fredag den 13 under lucia blev åter igen en av de bästa dagarna någonsin!

Vitt, rosa, lila och turkos

 
Handgjorda syntetdreads i färgerna snow white, hot pink, turquoise & medium purple. Tillverkade av mig. :)

Julklappstips 2013

Här kommer det lilla inlägget om "helvete det är julafton om två veckor!!!". Detta är ett inlägg tillägnat er som är ute efter materiella ting. Lugn bara lugn, JP fixar! 
 
 
1. Diablo Organics man meat calendar
Det här kan ju vara årets hetaste julklapp och framför allt kalender du någonsin lagt fingarna på. Det utlovas slisk, hud, tatueringar och skägg för er skäggkåta. Maj månad pryds dessutom av kalenderpojken och min mycket heta fästman Chai. Fotot på honom är dessutom taget av ingen mindre än mig själv!

 
 
2. Presentkort på CALM bodymodification
Jag slår vad om att någon av er kommer att stå där dagen innan julafton och slås av tanken "helvete det är julafton imorgon!!!". Tro mig, glitter går hem hos de flesta och CALM håller öppet mellan 12-16 den 23/12. Ingen behöver någonsin få veta att du hade glömt bort flickvännen/pojkvännens julklapp! Välj ett presentkort med summan 200, 500 eller 1000 kr. 
 
 
3. Musucbag
Är du lika frusen som jag, eller singel och ensam och vill känna dig kramad? Då ska du ha en musucbag! Fast vänta... det här var ju ett inlägg om julklappar. Äh, köp en julklapp till dig själv!
 
 
 
4. comicbookafterlife
Gör en familjemedlem eller kär vän till en zombie! Konstnären Allison Kolarik kirrar biffen!
 
 
 
5. Syntetdreads
Är någon du känner i behov av en hårförändring? Beställ dreads av mig! De är inte permanenta och går att fläta i och ur hur många gånger som helst.

100 kg marklyft

YO ADRIAN, I DID IT!
 
 
Idag klarade jag mitt mål på 100 kg i marklyft!

OH IT'S A TIARA!!

Jag har fått den finaste presenten någonsin av världens bästa Nattis!

Jeffery Campbell med pommes - en bättre true match finns nog inte!
 
"OH, IT'S A TIARA! A tiara, I have a tiara! Put it on me! Put it on me! Put it on me! Put it on me! Put it on me! Put it on me! Put it on me!"

"You, look, beautiful!"

"OF COURSE I DO, I'M A PRINCESS AND THIS IS MY TIARA!"

Pepparkakshus

Igår kom Nattis förbi för att mecka pepparkakshus och dricka för mycket vin. Det visade sig vara en dålig kombo för min del då jag är så pass rädd att sätta eld på lägenheten eller bränna mig på sockerlim. Sunt förnuft har jag hört att det heter. ;) Ett litet glas blev det för min del, så jag kan egentligen inte skylla det skandalöst fula huset på något annat än mig själv. haha!
 
 
Fredrik Nylén från Hela Sverige bakar har tillochmed likeat mitt pepparkakshus på Instagram. Haha!
 
Nattis hus gick inte att få ihop med sockerlimmet och huset föll isär så pass mycket att det käkades upp istället. Alltså hörrni! Har ni provat att äta pepparkakor med både kristyr och färskt godis på? Riktigt gott! Nerds vart dessutom jävulusiskt goda på! (De små färgglada godisprickarna) Tur det, för jag har säkert ett kilo kvar som behöver ätas upp.
 

Trailer - Talang 2014

Nio timmar senare på rullskridskor fick jag äntligen snöra av och rulla hem (med buss). Jag har sovit så jäkla dåligt den här veckan och jag är nu så övertrött att jag vaknar av minsta lilla. Det var med andra ord inga större bekymmer att kliva upp vid 04.30 imorse, men jag var ju bra mosig i hjärnan.

 
Idag spelades trailern för Talang 2014 in i Nacka forum med både programledare och riktiga talanger. Jag anlitades egentligen som statist från första början, tills de kom på att jag ju åker rullskridskor. Så idag har jag kunnat kalla mig artist! Sug på den!
 
De två pojkarna väntade i en evighet för att få ta bild tillsammans med alla cheerleaders. Haha! Jag misstänker att de var väldigt nöjda! Ena ser ut som en mini-Chai!
 
I februari-mars någon gång börjar trailern att rulla i en dumburk nära dig! Men för er som inte pallar att vänta så finns det en miljaaard filmklipp på instagram eftersom vi filmade hela dagen mitt i ett köpcentrum i Stockholm.

På tal om det! Somliga åskådare betedde sig som riktiga rötägg! Jag menar ställer du dig FRAMFÖR kameran för att titta på, ja, då är du nog i vägen! Det var tillochmed ett fanskap till gubbe som armbågade bort mig när kamerorna rullade för att han skulle få en asgrym vinkel med sin mobilkamera. Jag ångrar att jag inte tacklade honom, la pekfingret på läppen och sa ”oops!”.