Nya färger

Snålheten eller snarare bristen på ork att åka in till city har nog slagit slint i skallen på mig. Idag är det en vecka sedan jag tvättade håret senast. Känns inte riktigt okej och jag är allt annat än kalas just nu. Jag har velat behålla den sista färgen i mitt hår inför imorgon eftersom jag har haft slut på hårtoning så vill jag inte bli av med färgen genom tvätt. Nu skulle jag förvisso kunna kasta i lite färg, men då har jag sportat otvättade looken i onödan och så kan vi ju inte ha det.
 
 
När jag kikade bland all färg i hyllan så såg jag en massa färger som jag aldrig har sett förr. Bland annat Psychedelic sunset som jag fick känslan av att den skulle kunna vara snäppet flådigare än min nuvarande färg Electric tiger lilly. Om jag ska vara riktigt ärlig mot mig själv så har jag mest köpt den för att jag gillar tigerliljor. Och efter den bekännelsen så är min friend status equal zero. De där färgkartorna med tonat löshår går ju inte att lita på över huvud taget, så i ren stress plockade jag på mig en jäkla Pillarbox red - en färg jag verkligen inte tycker om! Ni vet när man står lite för länge framför glassboxen och inte kan bestämma sig och snart känner sig lite dum över sitt i-landsproblem. Det var jag idag. 

Kommentarer
Postat av: Yazmine

Undrar om du har färgat i Psychedelic sunset? hur vart det om du gjort det? själv funderar jag på kombinera classica sunshine och Psychedelic sunset. Men är intresserad hur orange den vart?

Svar: Japp, jag tonade hela håret i Psychedelic sunset. Den blev riktigt orange med inslag av rött. Jag älskar den! Vad är du ute efter för nyans om du tänker blanda i gult? Då låter det mer som att du skulle kunna köpa Electric Tigerlilly och få samma resultat. Men jag kan ju ha fel. :)
JP

2013-08-28 @ 17:46:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback