Trust Issues

Jag håller på att bli galen över att ingen kan tala om för mig vad som gäller angående publiceringen. Inte ens plingplongtaxiförarna kan ge mig ett svar.
 
När allt är över så har jag i alla fall ett långt inlägg att skriva om vad Du ska tänka på när du låter dig fotograferas. Jag älskar ju egentligen att gå in i en roll och stå framför kameran, men om det ska innebära att jag inte ses som någonting annat än ett objekt - då får det va.
 
Förlåt för detta eviga tjatande, men försök att sätta er in hur det känns att kliva in på JC bland barnfamiljer och se en stor halvnaken bild på dig själv. Jag tycker att det är jobbigt att visa mig utomhus. Jag tycker tillochmed att det är mer stil och klass på underklädesbilderna på exempelvis H&M och Lindex, eftersom jag vet att modellerna får sjuka stålar för att exponeras på det sättet. Jag har absolut inget emot att andra vill synas så över hela stan, men det är inte min grej.
 
Jag försöker inte få någon att tycka synd om mig, jag vill bara att bilden försvinner från omslaget och internet! Jag vill inte kopplas sammans med tidningen eller ligan. Sen känns det som att det är min framtida uppgift att stötta andra tjejer i det här eftersom det knappast är första och sista gången det händer.
 
Jag har bara lärt mig en sak och det är: Lita inte på någon.
Japp, jag har fått sjuka trust issues tack vare det här. Jag har förstått att det inte går att lita på någon. Men jag hoppas att det ger med sig någon gång i framtiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback