Svenskar som hatar män

foto lånat från aftonbladet
 
 
Läs mer här
 
___________________________________________________________________________________

Alltså, den här artikeln gjorde min dag! Det är jätteroligt och jättesorgt på samma gång! Ja, fy fan jag hatar alla män så därför tänker jag låta två barn av olika kön leka tillsammans med dockor i låtsasköket. För åter igen, jag hatar män! (Hulkenvrål) Det stinker så mycket dubbelmoral om det här att de är sjukt åt det! 
  • Kilt är okej, för det är det mest manliga du kan hitta för bövelen!
  • Jamie Oliver får använda spisen. Men prata inte om att han är karl!
  • Och du, Harry Potter, du borde veta bättre än att gråta efter mamma och pappa!
  • Alexander McQueen fick ägna sig åt sy, för förr i tiden var det faktiskt ett manligt yrke!
Men jag förstår att det är viktigt för britterna att visa vem som är man och kvinna, för med all deras inavel så är det rätt svårt att avgöra vem som är vad. :)

Kommentarer
Postat av: Natalie

Absolut, man hatar ju definitivt sin son om man ger honom en docka (oavsett om det är det enda han vill ha). Pause. Not!

Tycker det är så sjukt jobbigt att läsa sådan här skit, det är ju faktiskt befriande att man inte låser in könen! Sådana här diskussioner är överspelade, majoriteten av alla människor vill leva i ett rättvist samhälle där ALLA har samma rättigheter, oavsett kön eller hudfärg eller religion eller intressen eller lön eller politik. Att det ska vara så jävla SVÅRT.

2012-11-27 @ 19:44:52
Postat av: alexandra

Eller hur! Har de där diskussionerna dagligen, och tyvärr tycker så många i Sverige så där med - bara lite mer dolt. Är folk så osäkra på sitt eget kön att de inte skulle kunna hålla koll på det om de råkade bli kallad "hen" en gång? På vilket sätt förlorar barn all stabil grund för att de får ha på sig Alla färger, inte bara "könets" färger? Så mycket ogenomtänkt som finns i folks huvuden.:(

2012-11-28 @ 14:39:40
URL: http://www.atypi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback