Katrins statement om SATS

Jag kan ibland sitta i min ensamhet och irritera mig över vad människor väljer att skriva på sina bloggar. Mer än så blir det inte. Men nu kan jag inte enbart bli irriterad, utan istället rent ut sagt förbannad. Det är ju helt uppenbart att Katrin Zytomierska väljer att synas där hon kan och uttrycker sig om precis allt som drar uppmärksamhet. Helt ärligt talat så förstår jag inte hur man kan vara så desperat att bli känd att man kan tänka sig att bli hatad av andra människor.
 
Foto lånad från Katrins blogg
Katrin: "Vem fan i helvete vill identifiera sig med det här? Vill någon se ut så här?"

Kartrin har uttryckt sig rent ut sagt elakt angående SATS senaste reklam.
Katrin: "Asså vad är den här grejen med att det ska vara så jävla okej för tjejer att vara mulliga i Sverige? Det är nämligen inte det i andra länder."

Ett litet instick från min sida... i många länder är det något fint att vara större som kvinna då det visar att du är välbärgad. Och allvarligt talat, det är ett stort jävla skämt att svenskar på riktigt sitter och ojar sig över att Josephine på bilden är överviktig. Ta en tripp till landet USA så kan vi tala om övervikt. Det största gnället ligger nog kring att hon ska ha tränat i 13 år och inte är fit som Anorld. Vem vet, kanske har hon vägt 250 kg mer en gång i tiden? I don't care! Jag skulle aldrig ens kalla henne överviktig! Dessutom så hävdar Katrin att en läkare har konstaterat att Josephine är fet. Men och andra sidan så säger ju "läkare" att muskelberg har för högt BMI och måste gå ner i vikt trots att de inte ens har ett smörpaket fett över magen.
 
Så klart var det fler än jag som blev upprörda över Katrins första inlägg om SATS, vilket jag slår vad om att hon hade räknat med. Det jag blev förbannad över var inte det första blogginlägget utan snarare hennes fega blogginlägg Vad hände med yttrandefriheten? som dök upp idag, som ett pinsamt försök att rädda sig själv. Jag tror nämligen att hon trampar runt på farligt område och är på väg att snubbla in i lagboken, då det enligt lag inte är okej att kränka andra människor genom sin blogg. Något som alla stora bloggerskor gör, men det är nog snarare en blogglek som ger varandra mer publicitet. Jag är inte helt insatt i vad lagen tillåter och inte när det kommer till publiceringen, eftersom jag själv föll offer och inte hade någon rätt på min sida. Jävla kryphål! Men jag kan inte se någon annan förklaring till varför Katrin annars helt plötsligt ska ändra sitt statement.
 
Katrin: "Naturligtvis är jag ledsen om jag har sårat Josephine, det är aldrig min mening att ge mig på privatpersoner, det är lågt och ligger inte i mitt intresse."
"Jag har full förståelse för att alla inte vill vara smala och att folk har olika prioriteringar. "
 
Hallå farfar... bara en kommentar som "vill någon se ut så här?" var väl ändå att ge sig på en privatperson. Hur kan hon gnälla över att hon inte får yttra sig om vad hon vill? Det är ju det hon får, men då får hon ju ta att folk yttrar sig med en annan åsikt. Jag hade kunnat ta hennes första korkade inlägg med ett ryck på axlarna, om hon fortfarande stått fast vid det hon skrev från första början. KAPPVÄNDARE!
 

Katrin: "Varför kör man inte på och bantar ner sig till att väga 55 kilo och vara snygg när man ändå insett vikten av att se ut som folk?"
 
Jag väger själv över 55 kg och jag är varken fet eller ful. Hallå, jag ska ju bli en bra milf har jag hört. ;)
Så nu vet ni det!

Kommentarer
Postat av: KristinMandarin (Inos)

Hm,ska ni ha bebis? Eller är det en bit in i framtiden vi snackar nu(ang milf)? ;-)

Svar: Det är inte dags än, nej. Jag har fått höra att jag blir vackrare med åren och därför kommer att bli en bra milf. haha!
JP

2012-11-08 @ 18:54:04
URL: http://kristinmandarin.blogg.se
Postat av: JP01

Hon blev kickad *winning* =)

Svar: WOHOOO!
JP

2012-11-12 @ 15:02:16
URL: http://apelsinklyftor.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback