Allt för hälsan

Idag åkte jag och C iväg till Älvsjömässan för att besöka allt för hälsan. Vi hade bara fått höra dåligt om hela tillställningen, men vi ville ge det en chans ändå. Rätt skönt att komma ut en söndag också. Jag kände på mig att det skulle gå att få tag på Shirataki nudlar (mirakelnudlar), vilket var en av orsakerna till att jag ville åka till mässan. Inte för att jag käkar LCHF längre, men nästintill kalorilösa nudlar är inte så dumt när man älskar nudlar. Så vi åkte hem med 20 paket. De är ju allt annat än billiga, men mässpriset var en tredjedel av det vanliga priset. Sen är de faktiskt goda, trot eller ej!
 
 
Chai fick äntligen sin Bulgarian bag! (Träningsredskap) Jag misstänker att jag kommer att använda den en hel del jag med. Visst ser den lite ut som en bajsfärgad croissant?
 
 
Det stod skrivet i stjärnorna att jag skulle ha de här töntiga sockorna! Trycker man ner byxorna i strumporna så får ju björnen faktiskt ett huvud. Det fanns massor av billiga strumpor så jag passade på att fylla på förrådet. Jag har ju bara köpt roller derbysockor i ett års tid nu. Visst, de är ju snygga, men det är ju långt ifrån alla dagar som man känner för att dra på sig knähöga sockor.
 
Allt som allt, en helt okej mässa ändå. Lite kärringvarning på en stor del av utbudet och mycket tjock och bläng över en del av utställarna. Sämsta knepet när det kommer till att sälja är att blänga, viska till varandra och flina. Prova att säga "hej!" kanske? För jag har verkligen ingen lust att handla av folk som stirrar och flinar utan att säga ett ord. Nåväl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback