Lite om hur vi bor

Så hur ser vårat boende ut?
 
Ingången till sovrummet är på bilden till höger.
 
Vi bor i en lägenhet mitt i East village som man skulle kunna jämföra med Sveriges Södermalm. Det är dyrt att ha en egen lägenhet här just för att det har blivit ett så populärt område. Fast och andra sidan, var på manhattan är det inte dyrt och populärt att bo?
 
Eftersom vi ska vara här i en månad så var hotell inte ens ett alternativ. Vi kikade runt, stötte på massor av hycklare som ville blåsa oss på pengar och låta oss stå utan bostad och blev istället tipsade om denna internetsida:
Airbnb är en bra sida om du vill hitta en egen lägenhet, rum eller soffa att sova i när du är på semester. Där fick vi tag på lyan vi bor i nu.
 
Det är betydligt mycket dyrare att få ett helt eget ställe, så vi fick nöja oss med ett rum. Vilket så här i efterhand inte var så dumt eftersom killarna som bor här aldrig är hemma. Rummet intill vårat hyrs ut till andra gäster, men folk som bor där ser man knappt skymten av då de har eget badrum och för stunden står det helt tomt i väntan på nya gäster.
 
En sak som är riktigt, riktigt märklig är att lägenheten under våran är till salu. Lägenheten ägs av en cancersjuk människa och eftersom mäklaren tycker så synd om denna människa och absolut inte vill störa denne mer än nödvändigt så sker visningen i lägenheten som vi bor i. Detta sker mestadels dagtid när vi ändå inte är hemma, men igår när chai hade hög feber och låg i sängen så envisades kärringen med att visa upp vårat sovrum ändå. Jag själv stod med ryggen mot dem i ett linne och såg rätt trailertrash ut. Nu har hon bara med sig en åt gången som hon visar lägenheten för, men ändå. De eventuella köparna måste ju också känna sig rätt obekväma med att klampa in så där.
 
Nu fick vi alldeles nyss en ac! Wohoo! Det har varit sjukligt varmt i vårat sovrum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback