Hemma igen

Sista tiden i New York blev verkligen fullproppad av saker att göra, så mycket tid över lämnade jag inte åt datorn! Det blev bla en andra sittning och nya blommor på min arm. Ska lägga upp bilder på det nu i veckan! Sjukt nog tycker jag att min arm ser tom ut trots att jag har sju stora blommor över vänster arm. Men är det någonting jag alltid har vetat med mig själv så är det att när jag väl har gjort min första tatuering, så finns det inget stopp! Jag vill ha fler!
 
Så för den som har missat så är jag hemma igen! Vet inte riktigt om jag har hunnit landa än då vi fick åka i princip direkt från arlanda till djurakuten där Sara, Fredrik och Lukas väntade med en sjuk Randy.
 
I lördags kastade jag mig upp ur jetlag-koman för att ta mig till Humlegården, möta upp några av tjejerna för att joina prideparaden. Jag var så trött att jag kastade min nyinköpta åkremsa i papperkorgen! Hur dum  får man bli?! Vi skulle klä oss i en färg, så det blev en i sista sekund-outfit. Men jag är rätt nöjd ändå! Vilken fest! Jag sägert! Kommer garanterat att rulla igenom paraden nästa år också!
 
Jag är längs till höger

Jag tänkte inte alls på att ta egna bilder på min outfit, men snart dyker det säkerligen upp bilder på internet, så hojta om ni ser mig. ;) Har redan hittat några på Instagram.