Ett paket på posten

img_1901 (MMS)

Hämtade ut ett paket på posten som jag själv inte hade beställt. Innehållet påminde mig om att imorgon kväll så är jag på väg. Nu bär det av mot Jerusalem!


Pluggar och spiraler

Nu när jag har fått så pass mycket större hål i snibbarna så är det ingen idé att jag sitter och sparar på dessa godbitar. Dessutom hjälper ni mig att få en riktigt trevlig semester i sommar om ni köper mina pluggar! :D

 

Spiraler av horn.

Pris: 300 kr
Storlek: 20 mm


Snyggaste pluggarna ever, men jag har för stora hål för att själv kunna använda dem längre, annars skulle jag använda dem jämt! :(
Custom-pluggar!
 
Pluggarna är gjorda i horn och buddan är tillverkad i ben.
Dessvärre en del skavanker. Ena buddan har flytt och blivit ditlimmad igen. Det är även en spricka i pluggen som varken jag eller chai har stört oss över. Örat har alltså inte blivit irriterat! Men hursom helst: därav detta skamligt låga pris! (säg till om fler bilder behövs!)

Pris: 300 kr (nypris1300 kr)
Storlek: 36 mm
 

SÅLDA
Handgjorda pluggar i glas från GorillaGlass! Inget crap-märke inte!
Det har enbart tillverkats ett fåtal pluggar som dessa.

Storlek: 28 mm
Pris: 500 spänn (nypris i butik 1200 kr)

Blä

Det känns inte alls rättvist med så dåliga resultat. Jag sliter som en idiot och äter rätt men nä! Jag är mindre nöjd över att det bara är låtsasträning idag. Dvs dans (förlåt mig alla dansare) Sista lektionen idag faktiskt. Så från och med nästa tisdag blir det ytterliggare ett gympass i veckan. Skönt säger jag! Jag började med något nytt förra fredagen. Jag var på gymmet precis när de öppnade på morgonen och körde crosstrainer i 40 minuter, sen bastu tills jag blev så där lagom mysig! Jag har aldrig haft en så bra start på dagen tror jag! Sen på eftermiddagen blev det ett tabata-pass. Så från och med nu så blir det dubbla pass på fredagar! Jag tränar ju på elitnivå nuförtiden och det är det bästa jag någonsin har fått för mig att göra! 1337!

En bra sak är att jag kan ha 6.5 i converse!! Lycka! Wtf?! tänker ni, HELL YEAH, tänker jag! Provade ut igår så Chai kan köpa med sig ett par från vegas om ett par veckor. :)

OBS!

Det blev fel pris på den nya bikinin! Nu är det sänkt och rätt! :)

Bikinis till salu

Här har jag två bikinis till salu!

Endast den nedre kvar!
Vårfest

Igår åkte jag iväg hit för att möta upp Matilda och tillbringa en stund på vårfesten. Vägen dit blev minst sagt inressant då jag valt att inviga mina bevingade skor som lyser i mörker. Det råkade bli rätt så mörkt på bussen som stod och väntade på centralen och ja... skorna lös i knallgrönt! Kändes lite märkligt.

Jag skulle ha mött upp Matilda vid tolv, men hon dök upp först vid kvart i ett. För dåligt! Men de fanns en hel del underhållande att se på scen, så det var ingen större fara! Bästa citatet ever upstod även under denna stund!

"Det här med fantasi är inte något ni får lära er mycket av på AF va?"

Gitarrpojken från Talang på scen.

Vi ruttnade rätt fort på hela vårfesten som i år var en riktig flopp! Jag har varit där varje år sen jag vet inte hur långt tillbaka i tiden! Så jag har sett bättre år. Jag har faktskt själv tillbringat 4:an till 9:an inom dessa väggar.

Gult är fult, säger somliga. Själv säger jag gult är supermegaascoolt!

 

Inte ens en liten blond söt tjej som kunde erbjuda gratis sockervadd fick oss att vilja stanna kvar på skolgården. Även om sockervadd är i princip det bästa jag vet! Jag har kommit fram till ett vuxet beslut om att det faktiskt bara är socker och det inte finns någon vettig näring i vaddet. NO SHIT! Tog mig bara snart 24 år att komma fram till.

 

Vi vandrade vidare till Åhléns för lite fika istället. Mycket bättre!


överraskningsfest

Nu sitter pluggarna där de ska och jag har uppnåt mitt mål när det gäller storlek. Just nu i alla fall.


I söndags promenerade Chai och jag igenom hela stan. Jag skojar inte! Det blev en sjukt lång och solig promenad! Den avslutades på Bishops arms där det vankades överraskningsfest för Nisse.

Ingen mindre än Rebell-Robban spelade musik under kvällen! Hur hårt är inte det att få på sin födelsedag?!


Snällgänget hade vunnit quizet om det inte vore för att Chai trodde att Skurt var den korta gröna jäveln som sliter av sig kläderna och får muskler och vrålar. ;)

Den här kvällen spårade ju inte alls... :)


Locka håret

Många frågar mig hur jag får till mina lockar i håret. Jag har nog hittat det allra billigaste alternativet! Skumgummispolar som kan hittas på exempelvis Kicks och Åhléns är mitt tips.Jag gör det alltid på torrt hår som jag sprayar ner rikligt med Proffs-spray (slinga för slinga) och rullar därefter upp på spolar. Jag har fått schyssta lockar efter bara någon timme! Se till att rulla loss håret försiktigt från spolarna och spraya ytterliggare på lockarna efteråt för ett mer hållbart resultat.

Ibland väljer jag att göra det enkelt för mig själv och lockar mitt löshår kvällen innan. Jag använder clips just nu, så då är det bara att lägga löshåret åt sidan med spolarna i. Sen så är det bara att spänna fast håret morgonen efter!

Det ska gå att sova med spolarna i håret med fuktigt hår, men jag upplever att lockarna inte håller lika bra som med spray! Det varierar garanterat från person till person, så prova dig fram.

Btw så använder jag två förpackningar med spolar till hela mitt hår+allt löshår på clips.


Dinosauriepluggar

Chai och jag kastade iväg en beställning av dessa två par pluggar. Designade efter våra önskemål. Blev kanske inte riktigt som jag föreställt mig men de är ju långt ifrån asfula. Anledningen att jag tycker mina ser så där ut är ju för att jag är så avundsjuk på Chais som blev hur snygga som helst! (Jag hoppas han ledsnar på dem fort! :D) Det fanns tyvärr ingen större dinosaurie till mina pluggar. :( Måste tydligen töja snibbarna lite till också då kanten är så hög. Men så fort det är fixat får ni se hur de ser ut i öronen.