Bollywood

Igår började jag min kurs i Bollywood. Det passar mig perfekt träningsmässigt! Jag känner mig förvisso smidig som en säl, men det är hur kul som helst. Läraren kör på stenhårt med oss elever och då vi bara är sex stycken så hinner hon hjälpa oss allihop. Det är verkligen precis så roligt att dansa bollywood som jag alltid har föreställt mig!

Jag totalförnekar min förkylning och tränar på ändå. Lite lugnare än vanligt dock! Blev 45 minuter på gymmet idag. Måste ju träna på nu när jag fick veta att jag var för tjock för inspelningen, så det blev inget av det. ;) Haha! Alltså på riktigt! Stylistens kläder var inte anpassade för någon i min storlek tydligen, så jag fick inte vara med. Så jävla oseriöst att höra av sig om det vid 23-snåret kvällen innan inspelningen. Jaja...

Sorbon

Jag, Chai och Näll bestämde oss igår efter stängning på Calm att vi visst borde få gå ut och dricka gott. Vi alla tre skulle ju egentligen, i brist på riksdaler, bara åka hem till sitt för att spendera lördagen. Ack nej!

Sorbon i Bromma blev det iställlet.
Mat och öl för lite finare smaklökar.

Vi käkade varsin kanongod burgare med tillhörande pepparöl. En inte alls för tokig kombo faktiskt. Babel serverade oss sedan med öl som han tyckte skulle passa oss. Vi tre har ju helt olika smak för öl, men Babel lyckades pricka rätt alla gånger. 
Samuel Adams - Utopias

Tjusigare flaska får man ju leta efter!
Den har varit klassad som världens starkaste öl på sina 27%, men numera ligger ju Brew Dog i topp.
Denna fick vi avnjuta efter maten. Väldigt fruktig smak och helt sinnessjukt god!


Hop-Backing - Amarillo
Hop-Backing är en process som ibland används vid ölbryggning och som innebär att den varma vörten passerar en humlefylld behållare innan ölen sedan kyls, allt för att ge extra humlekaraktär till ölen.

Detta gjorde helt klart visiten på Sorbon lite utöver det extra. Det är ju inte alls många ställen i Sverige som erbjuder detta. Experimentera direkt på bordet är ju inte helt dumt.


Vi avslutade kvällen med en Trappist. Mums, som Maria skulle ha sagt.

Den mest intressanta ölkvällen jag någonsin upplevt!
http://www.sorbonweb.com/

Biobesök med memme

Matilda mailade mig bilder från vårat biobesök i onsdags. Helmysig kväll på sergel! Vi såg Trassel.
Helt klart värt att ge en chans, så gå iväg och se den! Blod i disneyfilmer, jag sägert!


I förbifarten

Nu är fem pass på gymmet avklarade denna vecka. Ett sjätte pass blir det imorgon!
Nu ska jag springa iväg och möta upp Sara!

Titta! Jag har ärvt Chais gamla pluggar. Börjar ju komma ikapp honom i millimetrar!


Musikvideo?

Det börjar redan rulla in nya erbjudanden framför kameran. Både stillbild och rörlig bild. Jag har en garanterad plats i en musikvideo om jag önskar, som ska spelas in nästa vecka. Det som inte är så lockande är att det inte är något gage. Jag har ju på senare tid blivit en sån där bitter, äcklig jävel som bara ser pengar före att ha roligt. Känner att jag inte har haft något större val än att bli sådan. Bandet har förvisso släppt ett par album, men det behöver faktiskt inte betyda något. Och andra sidan verkar det vara en stylist på plats som har jobbat i mycket större sammanhang, vilket i sådana fall betyder att all budget har gått till kamera och styling. Kan ju bli cool. Tuta och köra?


Men lägg av

Wow, hur mycket motgångar kan man ha egentligen? Besvikelsen är enorm och vi får väl helt enkelt stå ut ett tag till lika panka som innan. Jag sa ju det.
Det enda som jag trodde kunde trigga upp stämningen lite nu var min stora kartong full av kaffe som jag har hämtat ut efter mycket om och men. Det resulterade i papercut samt att ett plastband skar upp under nageln, så nu sitter jag här och blöder. Och då kan jag tala om att jag inte ens har öppnat kartongen än.

Kompjuter Rape

Förlåt Chai att jag våldtar din dator.
Min dator har ju lagt av helt och hållet tack vare nån trojan. Blev strålande glad! Särskilt med tanke på att jag har en photosession att redigera. Det är inte så mycket att göra åt saken just nu i alla fall.

Jag har glömt hur smidigt det är med webcam!
Fanny & J-to-the-P

Mycket gott i glasen och en massa att ta igen!FAIL

Men seriöst! FÖÖR DÅLIGT!
Tycker att det är helt fantastiskt att lägga upp en bild på sig själv när man slickar sin brud i fejan DIREKT EFTER att ha skrivit ett inlägg om hur mycket man hatar lebbar! FAIL!

BTW så ogillar jag starkt att småtjejer skriver skit om min lillasyster.

Bild lånad från http://elinpersbrandt.blogg.se


Sen har de även snott en bild från Matilda, hängt ut den på internet och kommenterat bilden med detta:


KaffeLördag kväll

Lördagen avslutades fint med ett par öl och gissa... en BURGARE på Biskoppen!

Provfilmning med kort varsel

Okej jag hade två sekunder över innan jag skulle iväg till tuben. Well som sagt så blev det först en plåtning ute på Gärdet med mig bakom kameran. Därefter skulle jag egentligen ha träffat Sara! Men så blev inte fallet för hennes arbete drog ut på tiden. Jag blev lite ledsen i ögat, men vi ska styra upp något snarast. Istället åkte jag över till Calm en sväng.Jag blev med kort varsel inringd för provfilmning på eftermiddagen. Det var en praktikant som ringde som inte verkade ha så mycket koll, vilket i sin tur ledde till att jag inte alls var sugen på jobbet. Fick inte mer än bara fel info! Haha. Fick en adress som låg i en helt annan stad, men det löste sig med ett telefonsamtal samt mitt extraordinära lokalsinne som kom fram till att jag varit där för ett år sedan.

Jag var så nära på att banga provfilmningen! Det var ju bra mycket mysigare inne på CALM. Men tack och lov sparkade jag mig själv i röven och tog mig dit! Det visade sig vara en Dansk reklamfilm som jag skulle provfilma för och inte en Norsk som jag trodde från början. Damen som filmade mig gav mig en massa bra tips och råd som jag tänker ta med mig i framtiden. Det slutade med att hon gav mig sjukt bra kritik och tyckte att jag var Jättebra! "Josefin, jag menar det verkligen!", tillade hon. Vilket inte kändes helt dumt faktiskt! Det var en glad jag som gick därifrån i alla fall. Jag hade dessutom klätt mig bra för rollen för en gångs skull och detta av en ren slump! Så nu med lite tur så får jag jobbet! Håll tummarna för mig. Här har vi ju ytterligare en chans att köpa de där förbaskade studioblixtarna som jag längtar så mycket efter! Danskarna betalar ju en aaaningen mer än vad svenska produktioner gör. Tjohoo!

Fotografering på Gärdet

Det blev till att ta sig upp relativt tidigt på lördag morgon för att hinna fixa iordning allt för den långa dagen. Dels så hade jag en fotografering med Hillevi ute på Gärdet. Denna location kombinerat med godis. Det kom fram två dumma tyskar och trodde att hon ramlat och slagit sig eller nåt när hon låg i snön. Kan man inte räkna ut vad som pågår när jag står med en systemkamera i händerna? :P

Däremot känner jag mig en aning orolig nu när jag tittar på bilderna som snabbast på datorn. Snön är överexponerad på flertalet bilder! PANIK! Jag vet att jag har ställt in rätt och allt såg fint ut på kamerans skärm, så förhoppningsvis så är det den här "nya" datorn som har fått tuppjuck! Det löser sig alltid. Alla bilder var inte för ljusa. Färgerna blev i alla fall fantastiska med nya gluggen!


Fredag

Fredagstjusig i håret! Jag adderade lite dreads och flätor samt lite extra trassel och kände mig rikitgt nöjd.
Efter lite snabbshopping på systemet och H&M så begav jag mig vidare till Biskoppen på Folkkungagatan. SCHESUS, vad mycket folk det var! Grabbarna hade inte anlänt så jag slog mig ner i baren så länge med Dales Pale Ale i näven. En kvart-tjugo minuter senare så dök C, Näll och (hör och häpna) KEN upp! Det var inte igår man såg honom! Men han drog lika snabbt!


Jag börjar ju bli mer eller mindre hamburgare-expert när det kommer till biskoppens burgare. Har ätit liite för många av dem på senaste! Fast på folkis var det nya grejer! Hembakt surdegsbröd och grejer. Schesus vad gott!


Finaste mannen på jorden!Vi provade dyr öl under kvällen som vi splittade alla tre. Slog upp ölen på tre olika vis för att jämföra vad som smakade bäst. Mer ölexperimenterande, jag sägert! Den övre blev min favorit för kvällen.


Dreadstillverkning

Kvällsysselsättning denna vecka. Tunna dreads på ingång.