SATS SÖDRA STATION

Nu på morgonen när jag slöläste bloggar så gled jag in på några sidor där de bloggar om sina upplevelser på Sats södra station. Det är visst flertalet personer som känner sig lika ovälkomnade som jag. Som exempelvis det här med att hälsa när man kliver in och ska dra kortet. Eller snarare avsaknaden av ett hej. Nu finns det såklart somliga som är tokglada och trevliga, men det är ju sällan dessa som står bakom kassan. Efter incidenten av mina stulna Pumadojjer så har jag faktiskt inget över till personalen som jobbar där om jag ska vara helt ärlig.

Sen fattar jag inte grejen med att låsa in en massa bra träningsverktyg i ett skåp och säga att det enbart är för personer som tränar med personlig tränare. Efterblivet med tanke på att man betalar över 500 spänn i månaden!

Och varför köra samma musik om och om och om igen?! Bäst är ju när samma låt spelas flera gånger i rad. Ja visst alla kan väl sitta hemma framför datorn någon gång och fastna för en riktigt bra låt och känna att DAMN vad bra den är! MEN INTE PÅ GYMMET! Vi andra vill inte bli utsatta för dennan typ av terror!

Nu är jag helt övertygad om att någon som arbetar på sats kommer att trilla in här och känns sig förolämpad. ta tillfället i akt och bli lite trevligare mot oss som kliver in istället.

Sen till er gäster! Ge fan i att spraya på maskinerna med flaskan vinklat mot personen bredvid. Tror ni att blomsprutor har en magisk funktion som gör så att vätskan magnetiskt fastnar enbart på maskinen? NEEEJ DET FUNKAR INTE SÅ! Att det ska vara så jävla svårt att förstå att personen bredvid blir dränkt av medlet samt får andas in skiten?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback