En dröm

Hade världens obehagligaste dröm sent igår kväll. Vi låg och tittade på film och helt plötsligt gick det över till någon form av drömstadie. Det enda som fick mig att reagera var att ett nytt program gick på tv, men jag misstänkte att jag slumrat till och precis vaknat. Chai var borta och jag började helt plötsligt få hjärtklappning och kände mig otroligt stressad då jag fick känslan av att någon/någonting var på väg in i rummet. Det var på tok för mörkt i rummet för att se något och mörkrädd som jag är försökte jag greppa efter telefonen i hopp om lite ljus. Om det inte hade varit för att jag var oförmögen att röra mig. Försökte ropa på Chai, men min mun rörde sig inte. Var helt förlamad. Personen/vad det nu var för någonting, sträckte fram sin hand för att greppa tag om min arm... vet inte riktigt om jag skrek och insåg att det var Chai som försökte väcka mig och med andra ord var personen som tog tag i min arm. Jag bär på så mycket skit inombord att den enda utvägen är genom mardrömmar. Det blev visst höst och allt som hör till, helt utan utvägar.

Kommentarer
Postat av: CAT

Det låter lite som en sömnparalys, om det verkligen kändes som att du var vaken? Det har hänt mig några gånger, och det är jäkligt obehagligt.

2010-10-11 @ 19:33:22
URL: http://catrinjansson.blogspot.com
Postat av: CAT

Jag vet precis känslan, jag "vaknade" en gång av att jag fick ett sms, och när jag skulle sträcka mig efter telefonen märkte jag att jag inte kunde röra mig, och när jag försökte ropa på hjälp kunde jag inte skrika. Jag fick panik och försökte dunka huvudet i väggen för att få någon i huset att vakna, haha. Jag minns att jag tänkte "är jag död?".

2010-10-12 @ 20:49:07
URL: http://catrinjansson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback