En lördag

Har precis gymmat för första gången på evigheter! Nu känns det bra, men jag har verkligen dragit mig från att gå dit. Gick förbi Lidl på vägen hem och köpte med mig cheez balls, dammsugare och en massa ägg. En salig kombo med andra ord. Jag är inte alls lika anti Lidl som jag för en del år sedan. Då var Lidl riktigt grisigt, tycker i alla fall jag.

Två stekta äggmackor senare och en ansiktsmask som luktar jordgubbar och grädde i fejan, så känner jag mig riktigt pigg.

Tänkte att jag skulle svänga förbi posten idag och hämta ut tre paket! JULAFTON! Undrar vad det kan vara. Förmodligen är det saker av ett totalt värde av 100 kr. :)

Jag töjde öronen häromdagen också. Igen, eller vad man ska säga. Det körde sig sist, men vi gjorde ett nytt försök med andra pluggar som öronen gillar bättre. Vi kan ju knappast kalla det för att töja öronen! 38 mm som jag fick låna av adde ploppade bara rakt igenom och tänkte knappast stanna kvar. Så nu har jag 40 mm! Det är dessutom utrymme kvar. Pluggarna har Peter gjort. Tänkte slänga upp en bild men insåg lika snabbt att jag sitter med gegg i ansiktet. Så det får bli lite senare. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback