Lite mer av mig i tv?

Jag satt på cykeln inne på gymmet idag och funderade över saker och ting som att det är på tiden att jag blir uppringd på mobilen med nya jobberbjudanden inom reklam och tv-världen. En liten stund senare börjar telefonen att vibrera. Kände dock inte för att svara med flåsig röst och dunka dunka i bakgrunden. ;) Ringde istället upp det okända numret när jag tränat färdigt (efter att ha kollat upp det på hitta.se och konstatera att det var tv det gällde). Otippat nog så hamnade jag i ett långt telefonsamtal om ett kommande tvprogram med resor i fokus. Så vad säger ni, lite mer JP i burken? Vem vet, det kan bli ballt!

SKHLM & IKEA

Igår blev det en lång shoppingrunda men först en väldigt förvirrad start på gymmet. Allt som kunde gå fel gick nog fel tror jag. Lämnade fram fel kort i kassan, glömde lägga in alla mina saker i skåpet innan jag låste, missade flaskhållaren på maskinen och massa sånt där.

Åkte i alla fall därefter till Skärholmen. Det blir ju bara fräschare och fräschare där! Nu är det ju riktigt trevligt där inne! Bortsett från de osmakliga borden där vid matplatserna som har motiv av träd och bad. Jättefult! Jag och familjen Huddinge mellanlandade i shoppandet och åt lite lunch. Fick bli från det Spanska köket.





Sen blev det mitt favoritställe - Ikea!
Hittade äntligen en stor bakskiva i trä, för bara 99 kr. Nu kan jag baka ordentligt!

Träpluggar

Här är de nya pluggarna i 40 mm. Tillverkade av trä, av Peter som även har pulat ihop smyckesskåpen inne på CALM.


Hemmagjorda burgare

Det här är ju egentligen ett inlägg som skulle ha åkt upp igår men det gick så där med internetanslutning. Vi lagade middag tillsammans igår. Hamburgare stod på menyn. Chai gjorde köttet och jag gjorde brödet. Här är de precis innan jag kastat in dem i ugnen. De blev riktigt fina måste jag få skryta om och framför allt goda! Jag lär ju aldrig köpa färdiga hamburgerbröd igen.


Det har varit en riktig matlagarhelg för min del. Stod i köket igen imorse och lagade brunch. Till och med brandlarmet gick igång. Då vet vi att den fungerar som den ska i alla fall. :P Fortsätter jag så här så kan jag ju snart lägga upp en mat-kategori.

Pantade frisörer

På Södermalm - Ett ställe i lördags så hoppade två tjejer på mig i toalettkön och frågade mig om det var mitt riktiga hår och gav mig komplimanger för att det var så snyggt.

Den ena tjejen sa till mig att jag verkligen ska ta det som en komplimang för hennes tjejkompis som sa att mitt hår var snyggt hon var minsann frisör och visste vad hon pratade om.

Jag svarade att det var hårförlängning.

Frisörbruden: "Jag tänkte väl det. Du hade ju aldrig kunnat få till sån färg i ditt riktiga hår"


HAHAHAHA!
Alltså what!? Jag har ju fortfarande samma färger i mitt riktiga hår! :D



Btw vad är det med frisörer och att påstå att jag aldrig ska lyckas med färger i mitt egna hår?
Jag fick höra av allt och alla att jag inte skulle kunna göra mitt tidigare blonderade hår rött. För att det var alldeles för trasigt. Vem hade fel och vem hade rätt?!

En lördag

Har precis gymmat för första gången på evigheter! Nu känns det bra, men jag har verkligen dragit mig från att gå dit. Gick förbi Lidl på vägen hem och köpte med mig cheez balls, dammsugare och en massa ägg. En salig kombo med andra ord. Jag är inte alls lika anti Lidl som jag för en del år sedan. Då var Lidl riktigt grisigt, tycker i alla fall jag.

Två stekta äggmackor senare och en ansiktsmask som luktar jordgubbar och grädde i fejan, så känner jag mig riktigt pigg.

Tänkte att jag skulle svänga förbi posten idag och hämta ut tre paket! JULAFTON! Undrar vad det kan vara. Förmodligen är det saker av ett totalt värde av 100 kr. :)

Jag töjde öronen häromdagen också. Igen, eller vad man ska säga. Det körde sig sist, men vi gjorde ett nytt försök med andra pluggar som öronen gillar bättre. Vi kan ju knappast kalla det för att töja öronen! 38 mm som jag fick låna av adde ploppade bara rakt igenom och tänkte knappast stanna kvar. Så nu har jag 40 mm! Det är dessutom utrymme kvar. Pluggarna har Peter gjort. Tänkte slänga upp en bild men insåg lika snabbt att jag sitter med gegg i ansiktet. Så det får bli lite senare. :)

Fest med indianen

Chai lagade köttbullar med potatismos, brunsås och lingon. GOTT! Vi hade ju över Steve i lördags, så lite svenskt passade finfint. Danne var med och käkade också.

Efter maten töjde chai mina öron. Perfekt storlek och sjukt snygga pluggar till håret, men det funkade bara under kvällen tyvärr. Nästa dag var det bara att downsiza. :(

Sen ringde Chai resten av gänget som var där på sekunden. Eller inte.



Frederik var sugen på lite öl-bongande. För säkerhets skull gick vi in på toaletten.



Givetvis skulle stunden förevigas med hjälp av Iphones. Hahah! Är inte bilden jävligt 2010?!

Låt mig presentera kvällens par...






Göllegöll





Sen bjöds det upp till dans. Goodbye horses!

Därefter drog vi vidare till sugarbar där vakten var mongo och vägrade släppa in Jack. Vi skulle ju träffa Anders! Istället blev det Anchor, vilket sög. Vi bestämde oss för Södermalm, vilket alltid är ASKUL!




Jag låter den här bilden få avsluta kvällen eftersom bilderna tog slut. Vi alla dansade till 80-talsmusik och jag har nog aldrig sett en indian skaka så mycket röv på ett dansgolv förut. Musiken dog av alldeles för tidigt om ni frågar mig! Jag ville vidare, men blev avspisad av de gamla gubbarna i gänget! Vi åt tydligen världens godaste kebabrullar också. Dock inte helt tydligt i mitt minne.

SJUKT rolig natt!!


I lördags

Så här såg mina tre jag ut i lördags.


Barkaby

img_0537 (MMS)

Jajemen! Den här blev det! Min nya vinterjacka i rosa kanin. Visste inte ens att det fanns rosa kaniner. Nej usch, det här var inte ens roligt att skämta om.  Sitter i alla fall i en bil på väg hem från Barkaby outlet, med några fynd med mig. Nu blir det hem till middagsbjudning.


Ett paket kommer lastat

Va ä dä här?!






HAHAHA BÄSTA avsändarnamnet ever!
Nu fick jag en sån där grej på köpet igen som jag ofta råkar ut för. Kan de inte skicka något fint istället?! Det här var ju bara ett straff!

Btw så går dagens hat till posten! De är ju helt jävla efterblivna!
Tog med mig ett paket (utan adress) för att ta reda på vad frakten skulle gå på.

Jag lämnar över paketet som är halvtaskigt inslaget och utan adress som sagt. Tjejen i kassan stirrar på påsen och förstår absolut ingenting. I samma veva som jag lämnar över påsen säger jag:

"Jag vill veta vad det skulle kosta att skicka det här paketet inrikes"
"?"
"Jag ska inte skicka det nu. Nu vill jag bara veta vad det skulle kosta att skicka det inrikes"
"Inrikes eller utrikes?"
"Som jag sa - Inrikes"
"38 kr"
"38 kr? Är du helt säker på att det stämmer?"
"aaah"


Gick iväg till ett annat postkontor för att skicka idag och givetvis var frakten helt fel.
GAAAH! Så jävla svårt är det inte. Nu blir det till att skaffa en egen brevvåg snart för de fattar ju uppenbarligen inte hur man gör!

Ja tack!

Nu längtar jag efter sommaren igen.
Nu längtar jag efter en tjockare plånbok igen.

Jag tror att jag behöver de här skorna. I alla fall zebrorna.
Vad tror ni?

Nu får det vara bra

Extrem huvudvärk! Jävlar i helvete alltså!
Jag har världens bästa fästman. Bara så att ni vet! Igår kom han hem med en precis likadan vinterjacka som jag blev av med. Jag vet att det är materiellt ting, men när jag äntligen hittar vinterjackan med stort DET, så svider det extra mycket att bli av med den. Det är säkerligen fler som har samma problem när det gäller att hitta en vinterjacka att trivas i. Nu råkade jag bli förälskad i en sjukt ovanligt sådan. Jävla helvete att jag inte märkte jackan med mitt namn som jag planerade förra vintern! Så nu går något jävla kukhuvud omkring med MIN jacka den här vintern och antalet misstänkta är 69 stycken. Förmodligen ännu färre då det säkerligen tillverkades flera andra storlekar än den jag har. Nu blir det hus i helvete i det här trapphuset kan jag lova.

Sen har det skett en annan stor förändring.
Även om jag är psykiskt utmattad och helt tömd på energi just nu, så kommer det att bli bra i alla fall.

Jag fick höra igår att indian-Steve (som gästarbetar på CALM nu) skulle be för mig på insidanvis. Vad nu det innebär? Hoppas han inte tände upp en lägereld
och gjorde rökmoln inne i Fredriks och Saras lya bara.
... fast lite roligt vore det.
Uppenbarligen så fungerade det i alla fall! Tackar tackar!

SÄLJES

Nu dyker det upp en SÄLJES-kategori där jag lägger upp sådant jag vill bli av med helt enkelt.
Det kommer fler bilder och bättre info om varje enskilld pryl sen senare. Här är bara en liten snabbtitt på en del av det som jag kommer lägga ut.

Kläderna är allt från XS-M men i de flesta fall storlek S.
Skor i storlek 40-41
Givetvis med vissa undantag då jag har köpt på mig en del oversize för att jag gillade baggy.
Whatever! Ni lär ju märka på beskrivningarna!



Tro inte på allt ni läser

Det är ju så lätt att ljuga om allting.

Hur vet ni att bilderna som jag lägger upp nu är nytagna? Hur vet ni att tillställningarna som jag går på är bilder från min egen kamera? Hur vet ni att min come back här inte bara var för att lura till mig läsare. Ett stort hittepå om att jag skulle ha fått någon slags ork och inspiration tillbaka. Vet ni hur lätt det är att vrida och vända på allting för att jag ska få mig själv att verka asintressant och jätteball? Tänkte väl det.

Tänk vilken tur det är att jag är så skillad i photoshop och kan få håret att se så där välvårdat ut. Att jag kan få rödsvullna och trötta ögon pigga igen.

Tro inte på allt ni läser
inte ens på bilderna ni ser.

Jag ska berätta en sanning idag. Det är att idag så sitter jag hemma och gråter över att min stora investering - min vinterjacka är stulen. Stulen ur vårat låsta förråd och förmodligen av rörmokare/snickare. Lagom tills dess att den härliga snöstormen anlände. häftig är jag.

Limma ögonlocket?

Jag förstår verkligen inte den här manualen. Om du gör det, var då god och förklara för mig!
Fick nämligen med lim till ögonfransarna som jag köpte för ett tag sedan. Men kletar jag på limmet så där över hela ögonlocket så lovar jag att det blir en helt annan effekt!

 

Btw så kan jag inte sluta störa mig på bilden i inlägget innan som är så galet beskuren så det finnt inte! Men det var ju inte heller menat som ett mästerverk och andra sidan, så jag får leva med det!


Thai-käk

Chai smsade mig och förklarade att han var tvungen att ta hand om Steve Joyner ett par timmar efter att de anlänt Stockholm med tåg, så han undrade om inte jag ville haka på. De har varit i Norrköping under helgen. Pallrade mig i alla fall iväg mot studion för att möta upp dem.

Vi alla tre var hungriga så käk fick det bli!

Thai House Wok på Hornsgatan 67 blev det och det är något jag varmt kan rekomendera!
Sjukt mycket mat för runt en hundring. De snålar inte heller på kryddorna. Här kan du välja mellan taalk och JÄTTETALK! (Läs: Stark och Jättestark)




Rött hår

Foto: Matilda Pöljö
Modell: Jag


Inte okej att se så trött ut! Men det hade sina anledningar det med. Här har ni tre bilder i alla fall!


Behind

Imorgon dyker det upp lite bilder. Tyvärr är jag inte så där överdrivet nöjd tack vare att håret lyckades se förjävligt ut på bild för det mesta. Hade en riktigt bad hair day. Men Matilda var duktig i alla fall!

 


Trevlig visit i Uppsala

Jag hade en riktigt bra eftermiddag/kväll hemma hos Hannah. Fick se hennes cribb = studentkorridor. Inte så pjåkigt minsann! Vi lagade god middag och åt pepparkakor med mögelost till efserefs.

Sen tog jag tåget hem igen och satte mig i en våldtäktskur. Råkade sätta mig i en väldigt liten avdelning av en vagn där det sedan klev på endast en person till. Lite obehagligt om ni frågar mig. Jag har ju en tendens att dra till mig riktiga idioter.

 


På väg mot Uppsala

Tåget lämnade precis Stockholm C och nu är jag på väg till Uppsala. Jag är något trött då jag inte har fått tag på mat på, jag tänker inte berätta hur länge. Hann inte köpa med mig något att äta på tåget. Inte för att jag egentligen är hungrig, men kroppen börjar lägga av nu. Lovade ju bilder här, men internet hade lagt av där hemma när jag skulle ladda upp lite behind-bilder från fotograferingen. Så av förklarliga själ är det tomt. Men en fotografering blev av och mitt hår är dölångt! Men i vanlig ordning är jag inte nöjd till hundra. Behöver mer löshår fram. Tonade mitt egna hår rödare igår för att få det att matcha bättre med löshåret. Så nu är jag rödhårig! Jordgubbsrött! Well, allt för nu i alla fall. Nu åker jag till Hannah!

Tonar löshår

Nu tonar jag allt löshår för fullt. Nåt sånt här fick det bli. Nu är det förvisso bara en liten del av allt hår. Resten har jag inte sköljt ut färgen ur ännu. Nu återstår det bara att vänta tills det har torkat för det är ju först då det slutgiltiga resultatet syns.

 

Btw så blir det förmodligen en plåtning och nya bilder redan imorgon. Så kika förbi här imorgon också vettja, så får ni se hur resultatet av håret blev!

Fix och trix

Ikväll är det hårfixarkväll.

Jag har precis kastat i toning i mitt hårsvall efter att Chai hjälpt mig med blekningen.
Sitter även och syr hårtränser för fullt. Har ju en massa blont hår här hemma som ska tonas om till min nuvarande hårfärg. Som ni ser så på bilden här under så har jag redan provtonat en del av håret. Sjukt svårt att få samma nyans som på mitt egna hår! Den här toningen fäster på ett helt annat sätt i löshåret än mitt egna hår. Förmodligen för att mitt egna hår är så trasigt och färgen inte riktigt vill fastna. Det kommer bli extremt mycket hår den här gången i alla fall och det gillar vi!

STORT hår är snyggt!



Har även hjälpt Chai med hans hår! Vi har ju snyggaste frillorna i stan om någon undrar, så det krävs en hel del underhåll för att hålla det så. Höhö

Vidrigt

Jag blir så arg och så äcklad och lite förolämpad!

  1. Fötter är äckliga
  2. Långa tånaglar är äckliga
  3. Men vafan, kolla på dem!
Det lär ju låta som en hund som traskar runt på parkettgolv...




Helt enkelt inte okej!

Säljes!

SÅLD

Storlek: Small

Pris: 150 :-

Toksöt hösttröja till salu. Den är lite egen dessutom, då luvan inte sitter fast i tröjan! Med andra ord kan den användas till andra plagg också om man känner för det. :)
Helt sprillans ny, endast provad.

Anledningen till att jag säljer den är för att jag har sveriges längsta armar, så ärmarna på tröjan var helt enkelt för korta för min del. Tyvärr! :P




Designfel

När jag går in här via telefonen så ser hela designen ut att ha blivit en blandning av den gamla och den nya. Måste ha blivit något fel på vägen helt enkelt. Nej det är inte lätt att fixa med html och kolla på desperata husfruarna samtidigt. Det gör vi inte om. :) Får se över spektaklet imorgon.

Så där ja

Jag tycker i alla fall att jag var lite duktig med tanke på att jag inte kan html-tjafs!
Dessutom fixar inte mina ögon och hjärna alla bokstäver och sifror. Blir bara en stor jävla röra!



Nu verkar ju datorn ha fått livet åter, så ta och kika in här oftare och framför allt lämna mer kommentarer!

Paket till mig

Lycka är att komma hem och hitta ett paket på golvet samt två avier. MUMS!
Det är julafton varje dag!

Här är en liten sneak peak... jaja, jag förstår att ni inte är helt dumma i huvudet att ni inte skulle kunna lista ut vad det är. Jag tror däremot att det skulle förstöra upplevelsen av en kommande fotosession om jag skulle visa kläder och rekvisita direkt. Tänkte ju bli fit for fight igen och låta mig plåtas mer. Har en hel del ideer på lager, samt kläder som bara hänger och är snygga i garderoben till ingen nytta!




Men glöm inte att det är här (<--- nej det är ingen länk, så spara ditt finger) du hittar alla kommande bilder framöver. Bilddagboken samt helgon är numera historia för min del.

Ny design på väg

Jag gjorde om den nya headern ytterligare så där så att den blev ännu bättre! Helgen har varit en riktig vändpunkt i mitt liv. Fick en så sjuk dos av skaparglädje och det lät jag gå ut över en ny bloggdesign. Tadadaam! Så alldeles snart dyker en lite omgjord sida upp.

Jag har så mycket planer och idéer för framtiden att jag knappt kunde sova inatt. Det bara kliade i hela kroppen! 
Det är så sjukt skönt att vara tillbaka igen! NU KÖR VI!