CALM i talang?

Nu när jag är hemma och lite solljus fortfarande tränger in i lägenheten så tänkte jag ta tillfället i akt och städa i väntan på att Chai ska komma hem från en tv4-inspelning. Tv4inspelningar som kan vara det långsammaste i världshistorien. De skulle absolut vara på plats klockan tre och nu fick jag ett sms från Chai om att de inte ska upp på scen förrän efter 20.00. Va var det jag sa! :D Tv4-inspelningar är ju som tunnelbaneminuter gånger delux.



Japp... det är precis som ni tror. Det sämsta av allt är att Calm ska medverka som tävlande när de i själva verket blev uppringda av tv4 och fick förfrågan att ställa upp. Så himla fult :P Tv4 planerar väl en blodchock i tv för att dra mer tittare och få lite skriverier. Nu har ni fått lite skvaller som jag säkert inte fick skriva om, men något fördel ska väl ni som läser ha. 

En dag i skolan

Jag har töjt öronen igen... visserligen bara en halv millimeter, men ändå. Öljetterna gjorde så jäkla ont i en vecka då de skar in i huden både i antitragus och bakom örat när man låg och sov. Nu har jag mycket mer bekväma smycken! Ful och suddig bild - kanske helt onödig att ladda upp, men det är ju så tråkigt med bara text!



Jag har haft en riktigt kass vecka som förvisso bara är inne på sin andra dag, men jag vill gärna spola fram till fredag nu. Har så mycket irritation i kroppen som gärna skulle vilja ut genom ett gympass, men jag mår inte bra i kroppen så istället är jag hemma och blir ännu mer irriterad. Idag fick jag höra en kommentar i skolan som gjorde mig så förbannad och samtidigt öppnade upp för en perfekt motattack med en knäckande kommentar. Men jag lät bli! Varför ska jag ha så svårt att vara lite befogat otrevlig ibland!? Jag lyckades ju inte bli lugnare efter en korkad diskussion om genus i förskoleklasser! Se barn som individer och inte tjejer och killar! Tjejer som ska träna på att bli tuffa och killar som ska lyssna på lugn musik, massera varandra och "göra typiska tjejsysslor som att måla". För ALLA killar är tuffa och tar för sig och ALLA tjejer är snälla och låter killara kliva före. Är det någon som verkligen tror att det är så på riktigt? Lägg av...

Jag vill skära mig lite i handlederna efter varje lektion i skolan...
Det är ju för jävla sorgligt när klasskamrater på fullaste allvar tror att vi behöver manliga kollegor i yrket för att hitta på skojiga saker i verksamheten. Som om det vore snoppen som avgjorde saken? 


Utekväll!

Jag är väl nästan aldrig ute men i lördags hände det. Det är ju för kallt för att orka ta sig till krogar och stå i larviga köer och bråka med fulla tjejer.

Kvällens håruppsättning blev ett misslyckat lyckande (?) Lite i sista sekund lyckades jag styra upp kaoset av lockar som från början såg förjävligt ut med min utväxt.


Efter att ha gått igenom alla kvällens bilder så tror jag att jag börjar med att sno två bilder av Fanny som hade bra mycket mer smickrande bilder än vad jag hade på min kamera. Haha. Jag har aldrig lyckats klaffa in så mycket dubbelhaka på bild ever! Någon måtta får det vara även om jag har en bra självdistans!

Kvällen böjade i alla fall med att jag och Chai gick i förväg till BO's för att käka middag.
Köttbullar och potatismos stod på menyn för min del, i vanlig ordning.

 

Det här kan ha varit den roligaste kvällen sen Cillan och Timmys bröllop kanske?
Jag fick den där känslan av att vara 19 år igen. Bästa året i mitt liv! Jag fick tillochmed uppleva det där med att bli bjuden på en drink av en främmande man, denna gång en gubbe. haha! Eller ja, en shot, men i alla fall.
"För att du är så söt!" Sånt händer mig aldrig i mitt liv, därför måste det få en plats i bloggen! Sorgligt!













 

Sen när det var dags att stänga BO's så gick vi vidare till någon annan plats på medis där Chai inte var välkommen som dörrvakten uttryckte sig. Sen att de gick förlust på en jävla massa törstiga människor var väl deras problem. Jävla idioter.

Vi hamnade på 54:an där vi blev infixade snabbt och smidigt.
Fanny, jag, Danne och Tommie skakade arslen på dansgolvet! Sjukt roligt! Mer sånt och framför allt var det bra att ha salemkillarna med på dansgolvet då de plöjde undan idioter.






Skor

Nu har jag funderat och funderat och kommit fram till ett moget beslut om att inte köpa adidaspupporna för 1800 spänn! Istället köper jag ett par fina skor från iron fist och sparar pengarna till min nyfunna drömbikini. ;) Tänkte att jag skulle vänta med att köpa setet av diverse anledningar. Tänker inte heller lägga upp en bild och avslöja vilken det är, med risk för att någon annan köper den före mig. :D
Men nu är ett par av alla mina iron fist-favoriter på väg! Satsade på en storlek större den här gången, vilket jag inte är helt hundra på om jag gjorde rätt i. Men det visar sig väl.

Avatar

I söndags var vi iväg och såg Avatar igen! Jag kan inte låta bli att tycka att den är grymt bra.
Så det skulle inte förvåna mig om jag och chai släpar oss iväg och ser den en tredje gång under påskledigheten.
Jag älskar att jag har träffat en likasinnad idiot. :) puss!



När jag kom hem idag från gymmet så hoppades jag starkt på att hitta papper om deklarationen som alla andra verkar ha fått. Sitter säkert med på tok för höga förväntningar. Hur som helst så hittade jag istället ett annat brev aviserat till mig. En tjock bunt papper från skolan. Jag fick ju hoppa in och jobba i tisdags när jag egentligen skulle ha varit i skolan och nu får jag ta igen allt jag missade den dagen i skoln på min fritid. Så jäkla irriterande!

Beställde andra omgången med hår igår! Det krånglade givetvis den gången också, men efter mycket om och men gick betalningen igenom. Jag längtar!
Sen längtar jag efter att det ska bli varmt så jag och Chai kan göra vårat årliga besök till Skansen. :)

Fail

Jag skrev för något inlägg sedan att det sker något fel när man trycker på någonting bland kategorier eller kommentarsknappen. Så här blir det på min skärm... vad göra?


beställning

Hm.. jag borde skaffa en ny kategori för att skilja på mitt hår och hår som jag fixat åt andra.
Det får väl heta "mitt hår" eller nåt sånt töntigt. Eller hårsvall kanske... ;)

Jag skrev ju här för någon dag sedan att jag tampats med att skicka efter första beställningen med löshår. När den äntligen kom iväg så fick jag ett mail dagen därpå om att det blivit en miss. De hade räknat fel på antalet hår som fanns kvar inne på lagret. Så enbart ett paket fanns kvar av det här håret som har slutats tillverka. Men som tröst sa hon att hon kunde skicka två närliggande nyanser varav ett av paketen var en av de nyanser som tagits helt ur produktion och som jag hade planerat att jag skulle ha. Så det blev väl lite tur i oturen. Jag vill inte avslöja allt för mycket om mitt kommande hår då jag planerar att det ska bli en storslagen förändring som ska komma KABOOM! Så jag förstår att det är lite svårt att hänga med om vad jag jiddrar om i det här inlägget.
Förhoppningsvis drar beställning nummer två iväg ikväll. :) Sen är det bara att vänta!


Händelserik dag

Jag fick tokryck på håret, så det fick åka ur för ett tag.
Jag ligger ju lite efter i utvecklingen så det var först här för några dagar sen som jag provade på att färga ögonbrynen för första gången. Vilket var det bästa jag har gjort, nu sköter ju ögnbrynen sig själv!

Jag tog en sväng in till stan och var modig nog att dra på mig en tunnare jacka, men med fleece under förstås... för säkerhets skull. FAIL! Det vart så sjuk varmt! Skulle prova lite skor hade jag tänkt, men orkade bara med ett par. Inte för att jag har råd att köpa några skor just nu, men det stillar i alla fall en liten hunger att få prova. :P

Sen tog jag pendeltåget ut mot huddanche och hem till Hannah. Mycket trevligt och mycket goda muffins hade hon bakat! Vi drack saft, inte vin haha.



Sen mötte jag upp min karl vid södra för att ta en promenad hem, men det blev en lite längre promenad runt på söder som avslutades med pizza på O´pizzicato, vi gick i en cirkel med andra ord då den ligger vid södra station. De har så galet goda pizzor!

 

Fick ett par handgjorda träpluggar av Peter för någon dag sedan så jag passade på att töja upp öronen till 30, vilket och andra sidan inte kan kallas för att töja då det verkligen bara var att sätta in dem.
Vi hade oljat in dem för mycket innan så trät reste sig, så det var bara att plocka ut. Fick bli öljetter istället.

Så nu är jag uppe i mitt mål på 30 mm


Bloggdesign

Någon som är haj på bloggar, koder och grejer kanske kan hjälp mig med hur jag löser mitt problem?
Klicka på något under kategorier eller typ kommentarer så ser ni hur det blir.

Fail!


Körslaget

Hoho ack så trött, så trött!
Efter gymmet gick jag in på Lidl och köpte med mig en av mina favoriträtter - ravioli. Mina dåliga matvanor blir folkfest på onsdagar när chai jobbar sent och jag får äta middag ensam. Kalas!

Jag hade planerat att sätta mig ner och redigera bilder inför mitt skolarbete, men jag tar det... sen? Är ju ganska bra på att skjuta upp saker och ting som har med en dator att göra. Jag behöver en ny dator!

Btw.. Reklamen för körslaget som går på 4:an nu skulle jag ha varit med i, men jag kunde den inspelningsdagen! Det skrev jag ju om för ett tag sedan, men vem vet, kanske har jag någon ny läsare sen dess? 
Jag är ju en trailer hela jag. TV400, melodifestivalen och så körslaget. De två första blev i alla fall.
Nåväl... det går fler tåg och efter min förvandling så kommer alla vilja ge mig fler reklamjobb! ;)


MÅSTE HA

Jag har en smärre ångest över att mitt konto i princip står tomt... Men jag SKA HA DEM
om jag så ska sälja min själ! Det blir inte mer jag än så här - jag lovar!



Det första jag fick syn på i butiken var denna klänning. Helt rätt, men så sjukt udda kanelsnäckor över tuttarna. Antinge hatar man eller så älskar man klänningen.
 


Alltså, jag vill ju inte vara den som är den. Men kolla tuttarna! Klänningen är ju så sjukt störd att jag bara måste ha den i garderoben!


Promenad

Söndag morgon startade med pannkaksfrukost och ett glas mjölk. Jag minns inte när jag drack ren mjölk sist och nu minns jag varför. Jag blir som en ballong!

Sen kom Heiko över till oss för att vi sedan skulle promenera från söder in till gamla stan. Vi svängde förbi en adidasbutik där jag hittade mina drömskor... Oj oj oj! Jag återkommer med bilder i nästa inlägg!

Väl i gamla stan hittade vi Fanny och Näll.


 


Finbesök

Vi har haft finbesök i helgen av självaste Heiko och Gili. Gili hade jag aldrig träffat förut, men han jobbar som fotograf för Tattoo Erotica. Heiko träffade jag för första gången på BMX för några år sedan och han jobbar för Tätowier Magazine. Men vi har ju träffats titt som tätt här i stockholm efter det. 



  
Heiko                                             Gili

När all öl var slut så bar det av mot Harry B James. Fy fan vad folk det var där! Jag funderar fortfarande varför Fanny skulle betala tre gånger så mycket mer för inträde än jag och Christoffer. Efterblivet.





Sen är det nästan obligatoriskt att stjäla en bild från Fanny!
Haha, härligt hur slående lika våra poser är!



 


Haven

Jag är så sjukt utmattad i huvudet efter all press, kränkningar och ren mobbning som jag får ta dagarna i ända. Hade jag inte haft Chai som stöttar mig när jag kommer hem så hade jag. Ja, inte vet jag? Hur hård och tuff en människa än påstår sig vara och trots att denne lever med Grynet som förebild så finns det en gräns för alla. Men det är inte mer än mänskligt. Timmarna på gymmet är mitt haven. Det blir med andra ord i alla fall minst fem pass i veckan.



Jag känner att människor omkring mig bara gör mig besviken nuförtiden. Tänk att jag stöter på så mycket folk som aldrig låter mig vara jag. Vill jag trycka in silikon i örat, sätta färg på kroppen eller fixa lockigt hår - låt mig göra det, utan onödiga kommentarer eller miner. Jag lovar att jag är samma människa på insidan ändå.

Nu tänker jag åter igen bege mig till gymmet, sen hem till skolarbete.


Platikhaar

Jag har försökt uppdatera här säkert tio gånger denna vecka, men det går i stöpet vareviga gång! Internet fungerar ungefär 50-50. Så rätt som det är så stänger internet av sig och går inte att få liv i igen.

Nu på förmiddagen satte jag mig ner i lugn och ro för att ta hand om en av mina plastikhaarbeställningar. Just när jag ska logga in på Paypal för att betala så stängs alla fönster ner. Nu ligger en beställning och väntar på betalning enligt plastikhaar men det finns inget att betala på paypal. AARgh! Varför kan ingenting fungera?





Jag har planerat alla paket med hår i minsta detalj. Färgnyanserna ska vara perfekta. När jag äntligen skulle komma till skott med att lägga in min beställning på allt efterlängtade hår så insåg jag att två nyanser inte längre går att köpa. En smärre panikartad känsla. Jag har gått och utökat min hårverksamhet lite genom att numera kunna handla på wholesale hos plastikhaar. Det är trevligt!
Så anledningen till att jag måste lägga in två beställningar är för att jag kan få tag på en av de försvunna nyanserna i en annan plastikhaar-store som har lagt håret under utförsäljning innan det plockas ut ur sortimentet helt. Med andra ord så måste jag ha det! Kosta vad det kosta vill!


Vaxäpple

Bild tillägnad Daniel


Igår


Bilfest





Jag går ju runt med lite småmärkliga mål och drömmar i livet. Ett av dem var att köpa alla varianter på Algrens bilar och hälla upp i en stor skål och bara svulla!
Sagt och gjort!

 2,8 KG!



   <------ Senaste från KaramellKungen. STOR Ahlgrensbil!

 Stulen bild från Fanny


 
 

 Årets lucia - Frederik.


Vårpromenad på söder

Igår, lördag så stod jag på en av monstermaskinerna på gymmet när mamma ringde och frågade om jag ville ut och promenera på isen. Så det blev gym plus en tvåtimmarspromenad.


Mamma vs fågel


Nu fick jag äntligen träffa fåren ute på ön. Påminde lite om filmen Black Sheep.
Ett av fåren gav ifrån sig kräk och rap-ljud när den skulle bräka. Mycket roligt!

 


Hårblommor

Jag har börjat använda mig av Ebay relativt flitigt nu. Det är ju så sjukt mycket smidigare samt att jag får varan hemskickat tio gånger fortare än om någon från sverige skulle ha skickat.
Det blev två hårblommor. Den röda såg dock Helt annorlunda ut i färgen på riktigt än vad den gjorde på bild. Inte för att den var direkt ful, men jag är en sådan färgbög och det är inte alls rätt till kommande hårprojekt.
Men men! Sommar i håret i alla fall!


Beställning

Det här har jag sysselsatt mig med en tid också.

27 Svarta DE
43 Transitionals





Lösnaglar

Jag provade ju på fejknaglar för första gången någonsin för ett par veckor sen. En vän till Hannah håller på att lära sig och behövde träna på andra. Ett ypperligt tillfälle för mig att prova på då jag är för snål för att punga ut fullpris i en salong.



Men jag har och andra sidan inga problem att odla ut så långa naturliga. Fördelen med löstippar är ju att den franska manikyren håller sig till skillnad från när jag ska pyssla om mina riktiga.




Gymbyte!

Det var helt enkelt på tiden att byta gym. Äntligen tillbaka till SATS!
WorldClass har varit ett riktigt risigt gym, i alla fall det som jag har tränat på det senaste året.
Dessutom så är det närmare till gymmet nu. Woho!

Nu rullar träningen på och den får gärna fortsätta så här bra om jag får bestämma. Hann med att träna hela fem gånger förra veckan. Hoppas på lika effektiv träning även denna. Allt beror på om det dimper ner en hårbeställning. Vore jag rik så skulle jag ta paus från hårgörandet fram till sommaren så att jag bara behöver fokusera på träning efter jobbet.