Macarons

Jag har ett sånt grymt habegär efter macarons! Det ska ju tilläggas att jag aldrig har ätit sådana, men ändå så har min lilla nattsömn inatt ägnats åt drömmar om just macarons. Hur efterblivet är inte det?Nu sitter vi i bilen på väg till Åland. Chai har fixat oss sånt där modernt bredband.
Sooo JP-style att blogga från bilen... eller inte.

Jag har fortfarande inte fått ordentlig sömn och är så där övertrött att jag inte ens har lyckats somna under bilresan, vilket jag alltid gör.

Kissie

Jag kunde inte låta bli...FAIL :D

(Då flertalet läsare inte fattar någonting  ;) så får jag väl förklara att hon är känd för sina fantastiska redigeringar av bilder på sig själv. Hon gör sig med andra ord tio kg lättare med photoshop. Titta nu på hakan och jämför med skuggan.)


Sömnlöshet

Igår var jag förbi Vällingby efter jobbet för att agera försökskanin. Dvs det jag gör bäst! ;)
Fanny färgade mina ögonbryn och ögonfransar samt vaxade benen på mig. RIKTIGT TJEJIGT!
Att få på smeten på ögonfransarna och vara tvungen att blunda typ i en kvart är som gjort för att jag bara måste öppna ögonen! Jag fick kämpa hårt med att jobba emot tankarna, för det lär ju svida sjukt mycket att få in det I ögonen!

Jag går som på nålar med konstant hjärtklappning. Kaffe och flera nätter med sömnlöshet gör inte saken bättre. Inte heller en partner som hatar mig.


Jag fick ett telefonsamtal idag om en förfrågan att ställa upp i ett tv-program. hoho! Men så kul ska vi inte ha det! Jag blev i alla fall lite smickrad, för någonstans måste det ju betyda att jag har gjort ett gott intryck.
Det gjorde min tillvaro lite ljusare i alla fall.

GOTT & BLANDAT-FEST

Det var åter igen dags för en ny fest efter den mycket lyckade Ahlgrens bilar-festen.
Jag tog en promenad för att köpa tobak och kol och passade på att svänga förbi CALM för att ansluta folket som skulle hem till oss.

Titta vad fina vi är!Reglerna var enkla: Ta med minst en påse gott och blandat.

 2,8 kg Gott och blandat.Vi köpte 10 pizzor och fick dem levererade till oss genom fönstret. LYX! :)
Pizzerians köksfönster är ut mot vår innegård.  cirkle of trust?Sen började Danne frysa, eller tja, han frös väl i stort sett hela kvällen, så det var bara att gå in.
Det blev dock en väldigt kortvarig inomhusvisit innan alla plötsligt drog?
Tråkigt! Men så är det ibland.


Skolavslutning

För er som inte visste det så har jag pluggat parallellt med mitt jobb det senaste året och nu är jag klar!!
WOHO!
Titta så stilig jag var i håret med min nya blomma. Något jag inte förstår är hur en normalhårig människa ska kunna bära en sån monsterblomma. Köpte den nämligen i en vanlig hederlig klädesbutik.


Vi fick betygen i skolan (givetvis kammade jag hem högsta möjliga ;) )
Sen gick vi hem till en klasskamrat för en avslutnings-hejdå-byebye-någonting-fest. Riktigt fint hade hon styrt upp allt med god mat, tävlingar och grejer. Jag vägrade dock att lämna min plats i hamocken så jag ställde inte upp i en tipspromenad med frågor om reklamer och slogans. Dvs det jag är bäst på! Som jag har sagt tidigare så älskar jag reklam.

Men det var fler än jag som ville ha sköna sittplatser, så det blev öråd med utröstning.

Jag gick hem innan nio (till mitt andra hem... dvs biskoppen).
Det var inga större sorgetårar från min sida över att skolan är slut faktiskt. 


Biskoppen 10 år

Vi blev inbjudna till kalas på biskoppen förra söndagen för att fira deras tionde årsdag. wuuuwuuu! :D
Från 16.00-18.00 var det bara öppnade dörrar för jävlig speciella människor. haha, nä, men för stammisar.
Det bjöds på god mat och dryck!Vi hade sällskap av Stoffy och Addelino

 

Sen blev det snoppmätartävling...HAHAHA

Allt som allt en grymt trevlig kväll! Det tackar vi för!


Tobias student!

Kan ni gissa vem det här är?Rätt svar...

  

 
Detta ska tydligen symbolisera min mamma som inte vill släppa iväg Tobbis med en ölöppnare i handen.
Eller nåt sånt. :PDet var inte bara Matilda som överraskade mig med att visa sig snaggad.

 HAHAHA! DUCKFACE!

Nu tycker min dator att det inte ska gå att ladda upp fler bilder. Det är lite därför jag inte skriver så mycket längre. Nu fick ni inte se min nya fina klänning. Synd för er :)


Stalker

Det slår aldrig fel! Tisdagar och tunnelbana mot eller från Farsta är smockad av original.
På morgonen på väg till skolan blev jag stalkad av en kvinna! Det började med att hon ställde sig framför mig på perongen och stirrade på mig så där så att det kändes riktigt konstigt. Sen satte hon sig bredvid mig och vred nacken som en uggla och fortsatte att stirra. Sen satte hon igång och började förhöra mig om allt från om mitt hår var på riktigt, vart jag skulle och vad jag hade i väskan. Som om inte det var nog så nästan hängde hon över mig för att läsa vad jag skrev för sms på min iphone. Hon ansåg att vi borde samåka då hon skulle av i Hökarängen, men det tyckte inte jag. haha. Så fort hon vände sig om så var jag borta.


Nationaldagen

Söndagen blev en lång och härlig dag ute i solen! Vi började uppe vid slottet i vanlig ordning, men denna gång var Fanny och Stoffy med oss.

Sen passade Stoffy och Chai på att gofta sig innan vi satte oss ner på en uteservering för att dricka öl.

Ölen fick agera lugnande inför en RIB-tur som jag och två kollegor senare skulle åka. Jag var sjukt nervös! Men jävlar vad roligt det var! Fort gick det!!

Jag vill inte hänga ut övriga folket på båten här i bloggen, men ni kan nog gissa vem av prickarna jag är. haha!Sen vidare till Fridays för att käka middag och dricka drinkar!

Vi fick världens mest kassa servitris! Hon gjorde alla fel som bara gick! Dels så beställde jag en burgare för 150 spänn som var speciell på så vis att det var lökringar på. Fick jag några lökringar? Nej! Inte heller hade hon tänkt förvarna om att de var helt slut utan det skulle jag få upptäcka själv när burgaren serverades. De sista lökringarna gick åt till en sideorder vi gjorde med lökringar. Lökringarna som var färre än vad hon sa att det skulle vara. Flera missar gjordes! Som grädde på moset så förväntade hon sig att vi skulle betala för hela kalaset! Haha. Det är så jävla skrattretande så det finns inte. Vi skulle alltså betala extra för sideorders som egentligen skulle ha följt med våra huvudrätter utan extra kostnad.

Flertalet bilder har jag stulit från Fanny!


Sommar

Jag köpte mig ett par sommarskor.

Bildbevis

Titta vad jag hittade ute på internet. Haha!