Magnus födelsedag


Magnus firade fler år på nacken förra fredagen. Trot eller ej så satte jag alltså min fot på Sjätte Tunnan igen, trots att jag lovat mig själv att låta bli att besöka stället igen. Vi åt femrätters!

Stulet från fröken Fanny!

 

Här kommer lite från mitt förråd av bilder från kvällen.

 Lite snoppmätning

 The bloggbild!

 Lek inte med maten!

Efter stängning på CALM

Efter stängning på CALM BodymodificationSom jag har skrivit tidigare så har jag haft enorma problem med vänstra örsnibben för att jag gick till en hemmapulare och tog hål i öronen med smutsiga verktyg för en massa år sedan. Därav ärrvävnaden som ni ser till vänster. Nu gick Chai på den ordentligt, så det verkar faktiskt som att jag är av med i princip allt nu!
Sen passade jag på att modda mig lite mer när vi ändå var igång, men det får ni höra mer om en annan gång.


Lucas Zpira

Lucas Zpira var på besök på CALM här för en vecka sedan.
Företagsmiddagen blev av på måndag, i vanlig ordning och på bröderna olssons.
Jag älskar att zooma in så där obehagligt mycket när jag har tagit en bild. Det är då man upptäcker roliga detaljer, som exempelvis killens min i bakgrunden. Men jag ska inte hänga ut någon. ;)Sen blev det lite god öl på Biskoppen under onsdagen och givetvis efterrätt! Lucas visade sig vara ett lika stort fan av efterrätter som jag!För er som har läst min blogg sen i höstas någonstans kanske läste om octoberfest på biskoppen. De höll vad de lovade och gav oss tishorna och Enorma ölglas som blev över från spektaklet! haha!


Namnmärka kläderJag har varit inne på det här med att namnmärka alla mina kläder, så att jag kan ta tillbaka stulna kläder som vandrar runt på stan. Så mina nya JP-vantar som min mamma har stickat till mig kan ingen stjäla!

Körslaget

Och så funkade inte bloggen ordentligt sist, så det blev ju inte mycket till uppdatering ändå.

Jag blev uppringd och erbjuden en roll i trailern till kommande körslaget som jag Verkligen ville ha. Jag älskar körslaget! Paw riktigth! Det skulle spelas in eftermiddag/kvällstid, men sen var det någon strulig kändis som var tvungen att ändra i sista sekund så att det skulle spelas in dagtid istället. Så alltså blev det inget för min del då jag har ett jobb att sköta! Riktigt irriterande!! Men producenten var så fäst vid min look att han skulle behålla mitt nummer för andra uppdrag.
Så nu får jag satsa på att komma med i en av körerna istället i programmet, dvs om det är rätt statsdel med och tävlar.

Hur som helst, jävligt bittert!


Påkörd av bussen

Nu har jag fått tillbaka internet till datorn igen... som fungerar sådär.
Det är väl på tiden att jag visar att jag lever i alla fall.

Jag började dagen med att bli påkörd av fyrans buss när jag skulle till jobbet. Jag fick bussen sidospegel i huvudet! MEN tack och lov så hade jag dreads inflätade i håret och uppsatt i en stor boll och intryckt i en mössa som jag fått av mamma. Denna boll av hår agerade lyckligtvis stötdämpare mot smällen.
Alltså lever jag än idag! Nu har ni ännu en anledning att beställa dreads av mig. Det kanske är din räddning med?

Nu kommer lite uppdateringar!

The Road

Chai och jag var på bio, på Grand tom då Söder tydligen inte sänder filmen "The road" eller "Vägen".
Jag gillade biografen då det var extremt mycket benutrymme och bara en massa äldre människor i biosalongen. Det var Knäpptyst under hela filmen!

Jag är helt mållös! Se den, äcklas, hata och älska!Både jag och chai älskar katastroffilmer och ännu bättre är det med efterkatastroffilmer, vilket denna är. Det är den bästa katastroffilm jag någonsin har sett. Förmodligen bland de bästa filmer jag har sett i alla genrer, om inte den bästa.
Viggo förtjänar guld för sin roll. Får han inte en Oscar så är det fel på människor. Oj oj!


Tribute Night

Jag blev inbjuden av Leif Garvin på tribute night på Clustret i lördags. Äsch... ;)
Så både Jag och Chai blev uppskrivna på gästlistan. Men först pulsade vi igenom snön för att mellanlanda på biskoppen och ta en öl. Det var förbannat kallt ute! Jag ville helst bara gå tillbaka och lägga mig i sängen inlindad i warm-and-cozy. haha. Biskoppen var fullsmockad av folk så det var väl ingen höjdare direkt.

Strax innan elva var det dags att kämpa genom den fruktansvärda kylan mot clustret. Åh en kö, tänkte vi och ställde oss i kanske världens längsta kö där jag mötte Bodénskan. Länge sedan! :) Chai gick till stället bredvid för att kolla om det kanske var rätt och kvar stod jag i den oändligt långa kön och väntade. Tack och lov så hade vi hamnat fel och slapp alltså all kö! Jag hörde i efterhand att Bodén stod i kön i 1½ timme!

Det visade sig att det inte var tillåtet att fotografera där inne, men att jag var uppskriven som fotograf. Woho. Så jag hade alltså inte släpat med systemkameran i onödan. Hela kvällen filmades och jag anar att det var för "Fantstiska nöjen" som precis har börjat på tv. Med tanke på att dels killen i trollkarlhatt som sväljer svärd och grejer var med och uppträdde. Både jag och Chai stod och skakade på huvudet när vi såg hans nummer. Det var verkligen INGENTING i jämförelse med Sampas nummer i Tyskland. Jag sa till Chai tidigare under kvällen när vi såg Fantastiska nöjen på tv att han borde höra av sig till Ulf Bejerstrand som har hand om nöjesföreningen och anmäla sig som jag vet inte vad? Människoupphängare? Så det var bara för Chai att lämna visitkort när vi såg att han också var på Clustret under kvällen. ;)

Bilder av mig.
Leif Garvin på scen

En mycket märklig kväll, men trevligt var det.