Frilla

Det finns ingen anledning att stressa när du själv inte kan påverka situationen längre.
Det är så sant. Jag måste sluta med det här. Därför tar jag det lugnt nu ikväll och börjar hårtillverkning imorrn. Ytterligare ett hår till Fanny. Älskar färgkombon, som är som mitt eldröda hår som jag hade förr i flera års tid. :)

På tal om hår så har jag kämpat som en gris med att få lockar i håret. Spolar med kardborr gick ju inte alls, håret fick sig en rejäl omgång stryk. Istället köpte jag skumgummi"spolar" nästa dag... dvs igår. När jag tog ut dem imorse så fick jag mig en liten shock av allt krull. Så jag slängde ihop det här med några hårnålar. Jag måste få säga att jag allt är lite nöjd! Bilderna är tagna efter en heldag på jobbet samt en plåtning, så visst fasen har den överlevt!



Jag åkte till Upplands väsby idag och träffade Noisy! Bruden är ju helt fantastisk. Det finns ingen annan som tar fram bitchen ur mig som hon gör! Jag behöver den dosen då och då.
Jag har ju kämpat hela veckan med att få tag på en vettig outfit för att bli plåtad av henne idag. Synd bara att min mage var så fantastiskt överjäst idag. haha. Nu har jag fått min underklädesplåtning genomförd i alla fall. ;)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Om du vill ha perfekta lockar, använd plattång och spray. Ger bäst lockar!

2009-05-07 @ 16:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback