Städning och annat

Nu på morgonen har jag tampats med att göra rent hela sängen och under sängen. Jag överväger att avslöjamed en före- och efterbild då skillnaden är läskigt stor. USCH! Jag förstår att man blir sjuk av att ligga i sin egen skit. Egentligen borde man ju göra rent den utvändigt en gång i veckan. Jag tackar tanterna i rent hus!
Än är jag inte klar, men på god väg. Det ska bli så SJUKT skönt att få sova i den inatt, då mitt täcke äntligen har fått formen som ett duntäcke ska ha, och inte ha allt dun samlat i bottnen. Var och handlade tennisbollar igår som fungerar utmärkt att få pli på duntäcken.
Jag inhandlade nya sängkläder förra helgen också. Helt sprillans nya. Sånt är ju ett hett tips att ge mig i födelsedagspresent! Toktråkigt och på tok för dyrt att handla själv. Men detta hittade jag rätt billigt på Bolagret.

Jag höll på att bli av med min telefon idag också. Slängde in lite grejer i tvättmaskinen och hörde en lätt och nästan obefintlig duns. Tänkte att det var bäst att kolla för säkerhets skull, och visst var det min telefon som jag kastade in. Mitt liv hade gått under!

Igår fick jag se artikeln i den tyska tattotidningen Taetowiermagazin. Bilderna är tagna av mig, dock med lite ändringar. Särskilt övre bilden är det egentligen mer yta på, så den har tidningen fått för sig att beskära lite. Well, kul ändå. Jag kom med i bild också, längst ner till höger.
Kan nog vara en rätt rolig läsning om man kan tyska. Och det kan ju inte jag!Jag ska ju få med lite bilder i nästa nummer av tidningen Bodyfication. Förhoppningsvis ett heluppslag... jag hoppas!. Kan mycket väl bli så, och de var mycket nöjda med mitt bildmaterial. Med lite tur så kan det ju vankas fler jobb.

Igår var jag, chai och nyberg iväg till huset i huddinge för att se lillebrors band Mental massage ha releasegig. Bilden jag tog hamnade som heluppslag i häftet till cdn och var bara jättemärklig till Jonatans skitsnygga ritade omslag. Det var en salig syskonkreation i alla fall. haha. Jonatan är alltså min bror.
Även om jag var halvnöjd över bilden så gav den mig lite jobb. Jag ställer nog för höga krav på mig själv, folk verkar uppskatta det jag gör ändå. Well, det var en kvinna som vill köpa fotografier av mig i alla fall. :)

Jag är tillbaka i förkylningsträsket igen, dels tack vare ingreppet i mina öron, samt att jag promenerade i kyla och regn i torsdags i för tunntröja. Så jävla typsikt.
Solen är här och jag sitter inne! Hoppas solen är här för att stanna även imorgon då jag sen en vecka tillbaka har planerat att ligga ute i en park i gräset nästan naken och äta pizza. Det är guld.

Under kniven

Vart ska jag börja? Jag kom till Calm och började lite lugnt med att sitta utanför studion och prata med NissePisse från Bishops arms - mariaberget. Och vi konstaterade att jag drar till mig märkliga människor.
"vet ni hur man får till krussiduller? ... - Med en penna!" Kom en gubbe förbi och sa och lämnade mig en aningen mer förvirrad om detta är möjligt.

Därefter plåtade jag den sista kunden som aldrig dök upp igår... vilket gjorde mig redigt lack.
Om folk skulle börja bära på en midjeväska med lite respekt så skulle vi leva i en vackrare värld. Framför allt med en mindre bitter JAG.Efter att Chai pillat mig på örsnibbarna lite för länge, så kom han fram till att det inte var någon idé att skalpa upp dem. Då de två jävla knölarna som elaka Victor i Göteborg gav mig när jag var 18 och för blond i huvudet. Jag kanske borde ha vetat att man inte lägger sig under en smutsig nål och smycken.
Jag blev helt förkrossad och ville bara hem och gråta en skvätt. Efter stängning tog vi en till titt och kom fram till att om vi enbart skulle gå upp till 24 mm, så skulle det funka. YES!
Sagt och gjort. Chai och LämnaiFredrik (deras häftiga piercer-namn! Jävligt inne nu vetni!) gav sig på mina öron och bilden ovan visar resultatet. En halvt gråtfärdig jag, trött och skakig av upplevelsen.

Åh! Jag gjorde en sån där härlig mac gyver-inspirerad grej idag. Igår letade vi efter en avbitartång och idag när jag stod och pratade med lämnaiFredrik så fick han syn på den. på elementet bakom duschen. Med andra ord så har Jon byggt in den.Sådana stunder är bättre än mycket. Jag behövde tråd och LämnaiFredrik lyckades luska fram en rulle sytråd, vilket fick duga. Jag ställde mig på en barstol i duschen och med hjälp av sytråden gjorde jag mig ett lasso som jag fiskade ner mot mitt mål. Det är imponerande vilket tålamod jag har. Jag menar, jag har på riktgt öppnat lås med tandpetare. Och visst lyckades jag även denna gång att genomföra mitt uppdrag.

Mission complete

AWESOME! In your face!
Glasbubblan som jag har levt i de senaste veckorna har idag krossats och blivit verklighet. Mitt vita paket av lycka har levererats. Jag är utvald.

Efter jobbet kilade jag över till Calm för att plåta några av Chais kunder för tidningen bodyfication magazine. Så förhoppningsvis dyker mina bilder upp i tidningen i början av Juli om jag har förstått det hela rätt. Suspension, scarfication, magnetimplantat, uppskurna läppluggar och annat smaskigt.

På tal om modifikation... imorgon smäller det! Jag ska få örsnibbarna uppskurna till 28 mm. Lite läskigt ändå. Hoppas jag klär i det, för när det väl är gjort, så är det gjort. Gaah. No turning back... vilket förmodligen är min största skräck i livet. Jag vill alltid ha en utväg, annars råder panik.Skräckfilm

Detta är lördagens kreation. Eller tja... jag har ju pysslat med tillverkningen av håret ett tag innan dess förståss. Men inflätningen ägde rum i lördags. 

                            
                    Längderna på DE-dreadsen är allt mellan 10 cm till 40 cm. (vikta)


Kvällen och natten tillbringades här hemma med Chai då vi inte hade råd med något annat. Vi fulade fram en hel drös med blodiga filmer som vi låg uppe och tittade på fram till fyra imorse. :D
Kannibalism är skiten! Jag har inte sett så mycket kannibalfilmer... bortsett från zombies som smaskar i sig människor, men det är ju inte riktigt samma sak. Det här är ju fantastiskt! Japp, det är vad jag kallar för romantisk och givande kvalitetstid. :)

Nu är jagt uppe och karln ligger och snarkar. Tanken idag är att vi ska förtrolla mitt hår från kaos till ett virrvarr av dreads och se Talang som vi missade i fredags.

Melodifestivalen

Och så blev det av...Natalie g Sundling är fotografen. Hon är undantaget vad det gäller mig i mer nakna plåtningar.
Vi ska äta glass på tisdag!

Förövrigt är jag trött, tung i ögonen och bitter över att jag har skurit mig i tummen. Detta resulterar att mitt pyssel med dreads tar dubbelt så lång tid. Jag har lindat den med tre kompresser för att försöka slippa störa mig på det allt för mycket i alla fall.  
Senare ikväll ska jag hem till Hannahs man Richard för att ha lite galakväll och sätta mig emellan dem i tv-soffan för att sedan se, skratta och gråta till kvällens melodifestival. Det glädjer mig att jag blev utbjuden ikväll, eftersom jag annars skulle ha fått tillbringa den ensam framför tvn. Jag hörde att vi skulle ha fått kvällen sällskapad av killen som skrev finlands bidrag, vilket skrämde mig lite. Men han var tvungen att jobba.

Igår kväll var chai, jag, hannah och josse på biskoppen och åt mat och drack öl. Fantastisk ölhak som sällan slår fel. Det var trevligt i alla fall och kul att se Chai göra ett nytt försök.

Nu behöver jag genomgå en förvandling likt den i sikta mot stjärnorna om jag ska våga mig ut.

Skattjakt

Det finns förmodligen inget bättre än att pyssla. Idag har jag skrivit en långt brev för hand, limmat och försökt klippa metall i småbitar. Jag kunde nog inte må bättre.


det här är mitt liv just nu.

Nu ska jag ut på skattjakt helt på egen hand och för en gångs skull så önskar jag att det var mörkt ute, så jag slipper bli upptäckt. Jag återkommer med mer info om ett tag.


Inspelning

Jag har nog första graden brännskada.. aj aj. Jag har så fruktansvärt ont längst med hela vänstersidan av min kropp.

Blev upphämtad i slussen imorse och åkte ut till skogen. (allt utanför tull är skogen). Vi hade verkligen en otroligt tur med vädret, för att låta gammal. Förmiddagen bjöd på sol, trots att det blåste lite kyligt. Mitt jobb idag var att ligga på stranden och sola. Så sol har jag fått så det räcker ett bra tag framöver. Min hud är verkligen tomatröd och mår inte bra.

Well, jag ångrar inte att jag åkte dit. Jag har haft en riktigt chill dag och träffat tokhärliga människor.
Men efter lunch så kom de mörka molnen fram ändå..

Skit också

Vad har jag gjort, vad har jag gjort? Jag ska iväg på en reklaminspelning imorgon och tackade ju ja i all hast. Nu när jag inser  vad det är för reklam så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Det är alltså inte reklamen som jag provfilmade till i lördags, utan något helt annat. Om reklamen är lika töntig som den som går på tv just nu, så tänker jag aldrig i hela mitt liv berätta vilken det är! haha.
Fast efter lite googlande så har jag listat ut att det kan vara ett helt nytt team bakom det hela. Jag hoppas av hela mitt hjärta...  Usch och fy.

Nåja.. jag får helt enkel se på det hela med dollartecken i ögonen. För det är bättre lön än en vanlig dags arbete.

Robinson

Jag avskyr ordet "blogg" eller 2000-talets verb "blogga". Nä, jag skulle aldrig kunna påstå att jag bloggar, även om adressen till mitt krypin är jpe.blogg.se. Usch!
Jag tycker om att skriva i min egna precis lika mycket som jag tycker om att läsa vad andra skriver. Just nu läser jag robinsondeltagarnas bloggar. (tvärr får jag väl skriva "blogg" då) Det stör mig som satan att sisådär 9000 människor har sökt och dreglat efter att få komma med i robinson och så hoppar en del as av när det börjar kännas lite tampigt efter en vecka. Hur hade de väntat sig att det skulle vara där borta egentligen? Fine att det kan vara dags att åka hem om man är nära på att dö, men jag har svårt att tro att Christian med lite hull på kroppen var med om en nära-döden-upplevelse. Christian som samtidigt drog till med världens sämsta bortförklaringar! Sopa! Finns ju hur många andra människor som helst som hade dödat för att få en plats och faktiskt hade genomfört hela vistelsen.

Precis så som jag har förberett inför en framtida zombieattck, så har jag även förberett hur jag ska överleva på en öde ö. man vet ju aldrig när det händer.

Nä, nu ska jag ställa mig och hoppa i sängen så att chai vaknar. Jag vill äta frukost!

Provfilmning och vårfest på AF

Jag ska på provfilmning idag vid 12. Blev uppring av en tjej igår kväll som ville ha med mig dit. Ska bli kul, men vi får se hur det går. Jag tänker inte berätta mer förrän jag får jobbet... japp, jag går in med en sådan inställning. ;) Mitt självförtroende tar ju aldrig slut i alla fall.
När jag är färdig där så hade jag tänkt kila vidare över till AFs vårfest, trots att vädret råsuger. Verkligen inte lockande då jag starkt tror på att regnet tänker slå till.

Jag har ont i magen men får väl skylla mig själv som tryckte i mig min enorma pizza igår dubbelt så fort som min karl. Vilket inte är fullt normalt och helt okej. Jag tror att jag lider av bullemi bortsett från att jag vägrar att kräkas... :D

Kanske skulle ha med mig min kamera idag för en gångs skull och träffa min familj och hoppas på att de säljer sockervadd på vårfesten.

Well... håll tummarna för mig idag runt 12-snåret. :)


Brev

Jag tror inte att någon tog mig särskilt seriöst och förstod mitt allvar i det hela.
Well, igår satte jag med ned och skrev en sida om mig sjäv. Haha jag är så bra. Nu sitter jag med beslutsångest över vad för bilder som lämpar sig bäst.

Ja, jag har börjat leva i min glasbubbla igen och det är fantastiskt!

Frilla

Det finns ingen anledning att stressa när du själv inte kan påverka situationen längre.
Det är så sant. Jag måste sluta med det här. Därför tar jag det lugnt nu ikväll och börjar hårtillverkning imorrn. Ytterligare ett hår till Fanny. Älskar färgkombon, som är som mitt eldröda hår som jag hade förr i flera års tid. :)

På tal om hår så har jag kämpat som en gris med att få lockar i håret. Spolar med kardborr gick ju inte alls, håret fick sig en rejäl omgång stryk. Istället köpte jag skumgummi"spolar" nästa dag... dvs igår. När jag tog ut dem imorse så fick jag mig en liten shock av allt krull. Så jag slängde ihop det här med några hårnålar. Jag måste få säga att jag allt är lite nöjd! Bilderna är tagna efter en heldag på jobbet samt en plåtning, så visst fasen har den överlevt!Jag åkte till Upplands väsby idag och träffade Noisy! Bruden är ju helt fantastisk. Det finns ingen annan som tar fram bitchen ur mig som hon gör! Jag behöver den dosen då och då.
Jag har ju kämpat hela veckan med att få tag på en vettig outfit för att bli plåtad av henne idag. Synd bara att min mage var så fantastiskt överjäst idag. haha. Nu har jag fått min underklädesplåtning genomförd i alla fall. ;)