En sax?

Kom alldeles nyss hem efter att ha shoppas loss på Willys, samt ha hämtat ett paket på 7-eleven (!) Nyfiken i en strut rev jag upp paketet och fann en stor sax! Sen låg tack och lov skorna i paketet som väntat, dock längre ner och inpackat. Hur fasen ska jag tolka saxen?

Jag var förövrigt kass på att minnas vad vi gjort i veckan. (syftar på gårdagens inlägg) Dels så var vi ju hemma hos Jeff och Bettina i lördags och åt grymt god mat. Tyskarna från tattotidningen är även på besök här i sverige nu i veckan.
Sen var det något mer jag skulle skriva, men det är redan borta med vinden, men jag hade nog kul ändå. :)
Kan bero på att jag drack öl hela helgen. Söndagen också.

Det känns som att det kanske kan bli sommar. Jag börjar tro så i alla fall!



en och en halv vecka

Åter igen är det dags för en uppdatering. Jag får nog sammanfatta det hela enkelt.

¤ Plåtat när Kristoffer blev upphängd i krokar på CALM. Fick förövrigt en sån där riktigt mmm-mm-bild. Det var på tiden! Kan inte visa den då den ska (vad jag har blivit ilurad i alla fall) publiceras i två tattotidningar.
Dels en svensk tatto/mod/konst-tidning som ska startas och en tysk tattotidning som inte bara säljs i tyskland, utan även i typ halva USA. Ja, jag är precis lika oinsatt i sådana tidningar som jag får det hela att låta.
Dessutom är jag trött på att göra gratisjobb. Känns riktigt otrevligt när somliga antyder att jag ska vara glad som får en sådan chans att få med mina bilder i tattomagasin. Men wtf... förlåt mig men bilder som publiceras i tattotidningar ser ju ändå ut som om de är tagna med mobilkameror.
Gratisplåtningar har jag pysslat med i sex år nu.

Ja, observera att jag såg på under en hel suspensiontillställning utan att kräkas. Det är inget för mig och jag kommer aldrig att låtsas att jag skulle tycka om det.

¤ Jag har utökat utelivsvistelserna (jag försöker precis som expressen komma på så mycket nya ord som möjligt i detta inlägg) Har hunnit med Harry-b-james för första gången i mitt liv. Samt vampire lounge. Nej, jag är helt uppenbart ingen äkta 21åring.

Jag hade rätt!
"Jag ringer eller sms:ar när jag slutar!"

Han slutade för över en timme sen.  Nej jag har inget tvångsbehov av att karln ringer mig stup i kvarten. Men jag sa till honom senast idag när jag satt i studion att han suger på att höra av sig som han själv utlovar. I samma sväng försökte han även få med sig Fredrik på sin sida.
Det blir ju inte lika populärt om jag kör samma stil.

Nu ska jag fortsätta jobba med hårbeställningar.
Och tack satan för lönen idag. Eller jag lever i alla fall i tron om att den har kommit in på mitt konto nu.

Suspensionrigg

Detta är då från i söndags.

Vi började med att faktiskt bege oss ut (på en söndag!) för att kika runt i lite affärer medan vi väntade på att Steve skulle komma tillbaka från en tripp i gamla stan. Det här med en fungerande mobiltelefon vore en bra grej. Så vi fick ströva runt ett bra tag. Sen skulle han även hinna med ett scarficationjobb, så ytterligare  väntetid tillbringade vi dels i en ching-tjong-butik på ringvägen som jag aldrig ens sett förut, och ett märkligt café intill. Äckligt god latte, men hela stället skrek "fly medan du kan!"

Vi mötte slutligen upp Steve för att hitta någonting att äta. Blev thaikäk. Så sjukt gott, men min mage tål det allt för sällan. Vi åt och detta resulterade att jag hade ont i magen resten av kvällen (inklusive måndagen därpå)
Jag blir så sur...


Jisses, jag är då en sann konstnär när det kommer till kompaktkameror.

Klockan hann bli kväll och södermalm blev täckt av dimma och folktomt. Steve som nyligen sett "låt den rätta komma in" i sitt hemland var övertygad om att svenska vampyrer var i farten igen. Givet.

Vi rullade mot CALM för att killarna skulle prata om nya riggen. Ja, det är precis vad du tror att det är. Så inom snar framtid om inte redan nu, så kommer du att kunna utföra suspensions där.


Tre-rätters

Sen blev det lördag - en ganska seg sådan till att börja med.
Tanken var att ha en tre-rätters middag. Andreas skulle stå för förrätt, jag och Josse för varmrätt och Hannah och Rickard för efterätt. Efter en del ändrade planer pga sjukdom så fick jag göra en efterrätt i sista sekund. En äppelpaj. Det gick ju sådär och jag lyckades bränna den totalt och helt kolsvart. Så Chai och jag plockade med oss ingredienserna för en ny paj och kilade över till Josse där vi slängde ihop en ny!


Hannah och Chai


Andreas och Josse


Jag och mannen


Hannah och hennes pojkvän. :)

Astrevlig middag och sällskap. Kul att Chai för en gångs skull valde att följa med också! Vi hade planerat sen några veckor att för gamla minnens skull dyka upp på en stor KTH-fest som skulle äga rum samma kväll, men ingen hade ork. Så det blev helt enkelt en trevlig middag hemma hos Josse istället. :)

Ny frilla och besök

Nu har så mycket inträffat att jag måste skriva av mig om en mängd grejer!
Vi får se om jag minns allt nu bara.

Jag har pysslat som en tok med att få färdigt mitt hår: göra en del nya, måla, och locka. Och i torsdags blev inflätningen av. Fyra timmar tror jag att det tog att få fast det hela, med lite hjälp av chai. 

Nu är dessa två bilder här under från i lördags, inte för att det spelar någon roll.
Men så här ser det ut.

Okej, bilden här under är kass, men något i den stilen ser det ut bakifrån.



Nöjd är jag!

--------------------------------------------------------------
FREDAG

Yes, fredag blev det. Stockholm har blivit våldgästat av en bodymodgäst från USA vid namn Steve Joyner, som jag skrev om för en vecka sedan. Denna kväll var planerna att jag, Chai och Fredrik skulle ta oss till riot club på KGB för Anders skull.
Måste även visa mitt spontaninhandlade köp på vägen hem från studion! Jag har letat och letat efter sådana och nu äntligen! Dessutom drog mannen i kassan av 100 spänn för att Chai är så snabb på att ragga.



Så nu kanske jag får för mig att sälja mina nästan likadana i lack som inkasserades i höstas.  Vem vet ;)

Sen kilade vi hem till mig och Chai och tillagade varma mackor innan Steve ringde och ville våldgästa oss. Det finns nog inget jag tycker är mer jobbigt än att konversera på engelska. GAHD, jag suger!
Jag påbörjade allt med att kalla Worms för Germs. Smart drag! Och anledningen till att jag pratade om maskar var för att jag tryckte i mig en påse godis och försökte ge tips om gott godis. Ett stående skämt att nu tillkommet.
Efter det insåg jag att det var skitsamma. Med ännu mer öl i kroppen lyckades jag slutligen slappna av lite och insåg snart att det var lika bra att pladdra på med min krackiga engelska.


Chai och Steve


En av alla dessa fantastiska taxiresor!


Ensam hårdrockare vid namn Fredrik


vår kära Anders och Chai (nu känner jag igen honom utan mössa och det tog kanske ett år)


Karatefulla, som somliga skulle uttycka det. Jag kan ju avslöja att Chai dansade under kvällens gång...


Extensions

Idag blev inflätningen av. Håret som jag har jobbat med under hela veckan. Singelended och tjockare dreads än normalt



Ja, se där. Killar kan också ha extensions ;P





Dreads

Jag har en sådan smärta i benen som kan liknas vid växtvärk - för oss som minns. Jag är övertygad om att mina ben fortfarande växer i en ålder av snart 22. Och Chai skrattar.
Jag har idag för första gången i mitt liv varit uppe i kaknästornet. En dag ska jag dra med mig min man dit över en brunch och softa över Stockholm.

Chai är ute och dricker öl med Steve Joyner som är på besök. Själv valde jag att stanna hemma, då jag inte riktigt pallar. (LÖGN LÖGN) Jag sitter hemma, har i princip gjort färdigt Addes dreads och pysslar för full rulle med mitt kommande hår. WHY WHY ska jag ha så avancerat hela tiden? Det här tar en sån förbannad tid, men det blir så förbannat snyggt! Dreadsen är snygga att bara titta på när de ligger fint uppradade på ett bord. Jag längtar till nästa helg då de ska in i håret! Tills dess ser jag ut som skräp.

Färgklick

Jag har känt mig rätt opepp idag. Vaknade med en skrikande NEJ-känsla. Konstant stressad, så jag kände att jag verkligen var tvungen att ta en paus och pyssla med någonting när jag kom hem från jobbet.



Konst eller bara vrickat? Men jag är ju onekligen sugen på att se det färdiga resultatet. Nu måste det ju bara torka och förhoppningsvis så slipper jag leta vidare efter löshår i rätt nyans. Galet nog så tror jag att det här kommer att funka, men jag ska väl inte ropa hej än.

Jag tror jag slutar här, så blir det ett lite trevligare inlägg.


Rosa rosa

Jag blir så less på mig själv ibland! Var förbi taj mahal idag för att köpa fler paket till Addes hår och även ett paket med en rosa nyans till mig själv. Jag kom därifrån med "magenta" eller en aningen ljusare. Vafan? Det var ju inte alls vad jag ville ha! Jag kan ju inte ha skrikrosa i håret, det är inte okej!

Tanken var att få någon färg som är typ eggplant eller shocking pink (ialla fall de nyanserna som skärmen visar)



Och töntigt nog matcha hårblomman som jag har stulit av min lillasyster. :D Jag vet att det är en skitdassig färg på blomman på bilden under. Men det är bara på bild. (ja, jag behövde få det uppklarat)

Tja, så om någon sitter på ett paket av en nyans som är i alla fall i närheten av eggplant eller chocking pink, så vill jag åt et!



Förövrigt är rosa GAY  om någon undrar över min åsikt.