Suck

Jag hade sett fram emot imorgon lördag. Men jag har blivit så där att jag har slutat låtsas tycka om människor som beter sig som idioter. Jag gör hellre något helt annat än att ens vistas i samma rum som dem.
Övertyga mig att följa med annars skiter jag i det.

Härligt att du aldrig lyssnar!

Nu blev jag i alla fall grymt motiverad till annat!
En tripp till landet bredvid - nästa.


Nya jobb

Datorn och internet är så långsamt att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv. Det ska inte ta fem minuter att ladda upp en bild. Och hemsidor som bilddagboken kommer jag knappt åt längre. Störande!

Idag fick bli en sån där ta-tag-i-saker-dag.
Redigera dröser med bilder är något som ska göras idag. Håller på med bild nummer ett fortfarande då i princip allt ska göras om. Förminska midja, göra mer hår, fixa till brösten... ja och hela faderullan. Jag gillar egentligen inte alls att göra om mina modeller så pass mycket i bildbehandlingsprogram, men nu var det ett önskemål från modellen. Ett himla pilligt arbete, men jag lär mig alltid något nytt i alla fall.

Två nya fotojobb väntar!
Ett är för Miele
Och det andra är för Tätowier magazin. Det är inte helt klart än, då de inte är säkra på om intervjun går igenom. Men gör den det så är jobbet som fotograf mitt. Intervjun är med en svensk sångerska. Vill ni veta vem så får ni helt enkelt hålla er uppdaterade här på bloggen. ;)

Sen har jag fått en förfrågan att ställa upp i en musikvideo. Jag är lite tveksam då jag är rädd att jag ska få rollen som "snygga" bruden som fjantar runt bandet. Äh, ja ska ta reda på lite mer vad det rör sig om. Varför kan jag aldrig få någon roll som helt cp och dum i huvudet? En byfåne! Sånt tycker jag är jättekul! Tackar jag ja så är det ialla fall ytterligare ett kontaktnät. Nya kontakter lönar sig i längden.

Onsdag

Fix och trix på CALM.
Frederik gav sig av på uppdrag-hitta-prideflagga, vilket gick snabbare än förväntat. Så att jag kom dit på morgonen som stand in var i princip onödigt. Och precis som i vanlig ordning så kommer jag aldrig hem när jag väl har satt min fot i studion.

 Chai, Pål och jag byggde ihop en säker anordning. Öh. Muttrar, skruvar, sopkvast, kattstrypare.. ja.

  
Vajert!

Jag hann med att få mina öron töjda till 26 mm också. Äntligen säger jag!

Pyssel

Äh, jag blir så less på att jag inte ens kan ladda upp bilder snyggt i min dagbok. Att det ska vara så svårt att få bilderna att ligga bredvid varandra snyggt och prydligt!

 Jag kan ju inte bara lägga upp fula bilder på andra. :D haha!



 

Well, det här har jag pysslat med idag! Nu sitter en ny och fräsch prislista uppe på CALM. :)

Vid stängning drog jag, SonChai, PrinSessan och Pudel-Magnus till Helens krog för att äta middag.

   

Grymt god mat och märkliga diskussioner, så där som det ska vara. Vad annat kan jag säga än Riktigt trevligt!

Jag måste börja träna igen, börjar ju likna en vandrande valross! Sambofettet har gjort sitt nu. Och tro mig, inte blir det lättare att jag och chai fyller år så tätt inpå varandra... det har ju blivit snuskiga mängder tårta!
Ja, jag tänker fortsätta gnälla lite till.. och framför allt äta mer från den nya tårtan imorgon!

CHAI 30 ÅR

Jättekul att äntligen få kommentarer på inlägg! :)

Igår var det min käras tur att fylla år och hela 30 dessutom! Mam, pap och jag slog följe till Calm och kom dit med tårta och presenter. Givetvis hade han redan fått en tårta samt dammsugare, men lite tårta har väl ingen dött av?

 Det blev presentutdelning!
Här får han en enorm PEZ till sin samling från mamma och pappa. Alla små-pez kan ju slänga sig i väggen!

Av mig fick han en kamera och jag måste ju få säga att jag verkligen hatar att hålla tyst om överaskningar. Men jag har klarat mig riktigt duktigt från att försäga mig!
Sen blev det en hel del tårta!

Efter stängning rullade vi vidare till Bröderna Olsson och åt mat och drack öl med trevliga människor. Jag var dock lite besviken över den lilla portionen köttbullar och mos som jag tilldelades. Så likt en gam kastade jag mig över alla andras rester och vitlöksbröd. Men det är väl jag i ett nötskal. Så ta inte med mig på en finmiddag.

Jag kommer att uppdatera detta inlägg lite senare med heta bilder från gårdagen. Chai som gick lös med nya kameran besitter ju helt klart bästa bilderna!

Nu ska jag kila över till CALM och luncha med gubbarna och sen gå lös på tårtorna till efterrätt!
MUMS!

BO...

 

  

   Nej, Frederik ska inte ha keps...

Sen vidare till Kellys. Faktiskt för första gången i mitt 22-åriga liv. Jag vart inte så överdrivet imponerad faktiskt.



Men i det stora hela en lyckad kväll!

Jeans

 Igår hann vi faktiskt med en hel del för att vara en söndag. Vi började med att kika in på Levis store där jag köpte två par jeans. Ett par till mig och ett par till Chai. Fick båda till priset av ett så nog gjorde jag ett kap alltid. Vi börjar allt samla på oss hur mycket likadana kläder som helst. Så där som ett riktigt gammalt par som ilar runt i matchande träningsoveraller när de gått i pension. Det är kärlek.               

                     
Jag får helt enkelt inte nog av levis modeller med spänne över röven. Det är så snyggt!! Detta är fjärde paret i min samling nu. Men för att skilja dem lite åt så köper jag olika storlekar. Så dessa är inte fullt så baggy som jag brukar ha.

När vi kände oss nöja med brallorna så kilade vi över till biografen där mitt kort envisades med att inte fungera. Det är på biograferna och ett par små matbutiker med värdelösa kortläsare som mitt kort reagerar som avmagnitiserat. Så galet irriterande. Vi blev tvugna att göra ett återköp av biobiljetterna och så fick chai köpa om dem. Gaah!
Vi såg den nya Harry Potter filmen. Den var allt underhållande. Både jag och Chai hade dock blivit lyckligare om de visat mer av karaktären Luna! Fantastiskt efterbliven!

Vi slog på stort och köpte två helt nya pizzor som vi delade 50-50. Båda var kalas! Varför gör man inte så oftare?
 
Vi satte oss framför tvn och såg, jag vet inte hur många filmer, samtidigt som jag flätade in dreads på chai igen. Till slut så somnade jag ofrivilligt i vanlig ordning. Men jag måste stolt få påpeka att jag har flyttat min panik-jag-måste-sova-nu-gräns från 22 till en bra lång tid över 12! :D

Min födelsedag nummer två

Ja och som jag har sagt så fyller jag ju år 24/7 dvs dygnet runt. Så kan man fira min födelsedag vilken dag som helst.
Och så blev det.
Jag som hade planerat att bara ligga ensam hemma hela dagen.

Så innan mina föräldrar kom över så tillagade jag en lax och spenat-paj att bjuda på. Och till efterrätt gammaldags vaniljglass och jordgubbarna som blev över från gårdagen.

Jag fick kanske världens största paket levererat med föräldrarna...



Chai jobbade över, så jag öppnade presenten på egen hand, även om han borde ha varit med på ett hörn.
Presenten som räddar vilket förhållande som helst...



WOHO! Den är så välkommen så!

24/7

Lite om min födelsedag...

 
Schysst att jag ser så förbannat rädd ut. Givetvis var jag ju livrädd dagen i all ära. Eller inte.
Men för att vara lite fjollig så kan ni ju ta och lägga märke till min genomtänkta outfit som även inkluderar vanliga örhängen samt ett nytt halsband! Det är inte ofta jag tar av mig mitt gamla.

Danne kom över kanske vid fyra redan. Trevligt då det var redigt lamt att sitta ensam hela dagen. Även om jag hade ägna tiden åt städning och liknande.

Sen bestod kvällen av Chai, Fredrik, Nyberg, Danne, Hannah, Josse, Linda, Adem, Sanna och Tomas. Jag ville från början verkligen inte ha något firande, men ändrade mig till ett "ja men en liiten middag då för de allra närmsta" Som slutade med elva pers ändå då tjejerna ju har pojkvänner som jag inte kan neka.

Vi satte igång engångsgrillarna...

  

Handklappade burgare! SLURP. Det gjorde Chai bra!

Därefter gick vi in i vår lilla lägenhet och åt efterrätten som jag gjort iordning. Glass med basilikamarinerade jordgubbar.

 Tomas och Sanna och så jag som gör rökeffekter.

Och kvällens hedersplats går till... (TRUMMOR)

... DANIEL!



Nä, nu handlar det inte om fylla. Utan om att vi har fått kanske årets bästa bild! Det som vialla känner till: att en kamera lägger på fem extra kilo är numera ett faktum!

fixeridag

Pinsamt, men jag känner att jag måste lägga fram lite ursäkter om gårdagens bild. Den är förmodligen för mörk på mångas skärmar, då min visar helt fel. Så, nu känns det bättre igen!

Jag gjorde nog ingenting av det jag skulle ha gjort igår. Jag glömde pengarna, så det blev ingen present och inte heller skor för jag gav upp mitt letande och tog mig till Hannahs jobb ute på Gärdet. Det blev en kopp kaffe och sedan en promenad i gamla stan där vi åt dyr strutglass. Grymt god lionglass hittade vi! Resten av tiden spenderade jag inne på Calm, istället för att fortsätta med något mer vettigt.

Well, med andra ord så måste jag ju ta igen allt idag och ändå vågar jag påstå att jag Aldrig skjuter upp presentfixeri så här länge. Jag brukar ju vara färdig och klar med allt pyssel en månad innan. Måste bara invänta att tvätten ska torka nere i stugan. så drar jag. Sen om jag får tid över så ska jag göra ett nytt försök att hitta skorna.

btw, vad för tjejblaska till tidning rekomenderar ni? Gärna med lite glassiga bilder, då det snarare är snygga fotografier jag kikar på än läser text.

Hemma igen

Jag är hemma igen, men det är hemligt. Hysch!
Jag stod helt enkelt inte ut längre och hoppade på ett tåg hem från Malmö. Det finns nog inget mer rofyllt än att åka tåg. Trots att jag satt brevid en tant med sin mops i famnen som hon höll konversationer med under hela resan.

Men det var inte som jag tänkt mig att komma hem igen. Nä, magkänslan säger annat..

Helst av allt så vill jag avboka min födelsedag på fredag, låtsas som att det är en helt vanlig dag och bara låta den rinna iväg. Det känns ändå inte som att det kommer att bli min dag, så där som den faktiskt är ämnad att vara. En födelsedag.



Jag har bara skummat igenom bilderna från resan, men jag tror att det kan bli en del som faktiskt går att använda. Så här har ni ett smakprov.

Jag läste John Ajvide Lindqvist senaste bok under biltrippen genom Danmark. Fantastiskt bok enligt mig. Tog mig igenom hela under mindre än en vecka och jag är långsam på att läsa böcker. Har saknat att läsa bra böcker, så jag köpte pappersväggar igår och läste över en fjärdedel av boken direkt.

Nu ska jag ta med mig min bok och bege mig vidare ut i staden. Leta reda på presenten och seda köpa mig skorna som jag tror att jag egentligen älskade redan första gången jag såg dem. Riktig hat-kärlek. De är ju faktiskt nedsatta till bara 199, så jag tycker att jag gott och väl kan unna mig dem som en födelsedagspresent från mig till mig.

Tacopaj

Jag är så sjukt trött idag! Det var riktigt plågsamt att släpa mig ner mot tvättstugan vid tio i förmiddags. Men nu är tvätten i full gång om inte lite försenad då jag är för långsam.
Jag drar iväg på bilsemester inatt vid ett-snåret med familjen. Eller en liten del av min familj. Mam, pap och matilda, eventuellt Elias. Vad har jag gett mig in i?
Jag har inte riktigt packat som jag ska ens en gång. Det får bli en snabbt nerhafsad packning i en stor väska sen bara.
Shit, jag har inte varit på bilsemester sen jag var 16-17 eller nåt sånt.

Dessutom har jag och Chai bjudit in pojkarna Nyberg och Danne på paj. Eller de är väl snarare jag som har bjudit in dem, då jag ska stå för käket. Som jag nämde i förra inlägget så lagar jag inte ofta mat, men nu tänkte jag slå på stort och göra tacopaj med någon god sallad till. Vi fick så mycket köttfärs över från i helgen.

Om jag ska hinna med allt så är det dags att jag fortsätter där jag var. På ruta ett.

Akuten och sprit

Jag kan vara självgod nog att jag vågar påstå att dagar som denna så ska man ta tillvara på människor som jag.

Igår kväll blev det ett redigt öl- och spritdrickande här i lägenheten med Chai, Nyberg, Danne och mig själv. Men för att ta hela historian från början. Vi vaknade igår morse och satte oss för att äta frukost. Chai lyfte bort en hög med kläder och något gick fel i hans redan muterade hand. Ja, kvällen innan, dvs i fredags så fick jag hem en man med implantat i händerna. punkt
Hur som helst så gick något fel och handen svällde upp till en ballong inom beloppet av sisådär en minut egentligen. Man såg inte längre en skymt av implantatet. Så jag övertalade honom att vi skulle upp till sös. Sagt och gjort. Där satt vi i fyra timmar tror jag. Fantastiskt underhållande att se Chai äga läkare en efter en. Han vet mer om kroppen och medicinering än vad de någonsin kunde ana. Men visst även jag blev ju kallsvettig av hur mycket slarv och brutala misstag de begick. Bara en sån sak som att ta på sig handskar, pilla i någons sår, skriva lite på datorn och Sen ta av sig handskarna. BLÄ!
Vi fick träffa ex antal läkare med märkliga teorier om vad som hade hänt, när vi i själva verket var rätt övertygade om vad felet faktiskt var.
Fruktansvärt tråkigt att sitta på akuten och vi blev helt uppenbart placerade längst ner i kön bland "det var ju faktiskt självförvållat"... Chai och tjurfäktaren.

Men inte kunde vi ställa in vår sen tidigare planerade kalaskväll. Nej nej. Pojkarna kom över och det lagades tacos. Som sedan åts upp tillsammans med en härlig ölförtäring.

  inte ofta jag fastnar på bild när jag lagar mat. :)


Så fortsatte kvällen...
Vi drog igång och provade för första gången min vattenpipa som jag köpte i Betlehem i Palestinas bästa vattenpipsaffär. Och den var likabra som utlovat. En så bra tätad vattenpipa har jag aldrig sett i Sverige. Och så spelades det Alfapet. Jajamen, du hörde rätt. Fler sällskapsspel åt folket! Det är så galet underskattat!
Vi var förbi en sväng på södermalm - ett ställe. Men det var inte alls någon höjdare. Så vi lämnade i princip lika snabbt.

  
Danne får givetvis hedersplats i detta inlägg då han blev karatefullast av oss alla. Och det kan ju bli nya grejen. Blir du fullast när du är med mig så åker du upp här i min dagbok! (ja för det heter inte blogg) Och då menar jag inte bara Danne. Fuck tävlingar med vinster av kläder och smink i bloggar. Nu är det bildbevis och hedersplats på din mest ångestfyllda upplevelde som vi ska införa. Ja, vadå? Jag måste ju agera ung och dum i mansgänget när jag är sisådär åtta år yngre än alla andra. :)


Eller nja, Nyberg har ju en fantastisk årsgång. Så jag är inte längre ensam om att vara feeet-yngst. ;)

En ny dag idag. Jag klev upp och röjde undan alla glasflaskor, diskade alla glas, bestick och talrikar med intorkad mat från gårdagen. Gjorde rent vattenpipan och hela faderullan. Jag har tillochmed hunnit gå iväg och kasta glasflaskorna på en återvinningsstation, posta paket och köpa lyxig frukost. Nu väntar jag på att min karl ska vakna så att vi kan äta!
 
Förstå vilken lyx att vakna upp dagen efter en hemmafest och så är allt rent och snyggt och inte ett spår kvar. Det om något är bra att bota bakfylla med. Att slippa se alla tomma glasflaskor och minnas. :D
Jag är en så bra flickvän idag att det är sanslöst!

Stora städdagen

Uff! Jag är så långsam! Är i full gång med att städa lägenheten och givetvis (eftersom att jag är jag) så börjar jag med de delar som ingen annan än jag ser (och äcklas av). Jag har tillochmed blivit så illa tvungen att bli av med mitt hysteriska jag så fort jag ser silverfiskar. Det håller liksom inte i längden, så nu har jag på egen hand genomgått terapi. Jag behöver inte längre fly från rummet och ropa på en stor stark man. Nä, nu kan jag plocka bort dem med papper. Det räcker gott och väl, så tro inte att jag tänker bli så hjältemodig att jag skulle ta dem med mina händer. UÄH!

Men ack och ve jag kommer aldrig bli klar i den här takten.
Ni skulle dock ta en titt på min garderob nu. Oj oj, den är så löjligt välstädad i jämförelse med karlns som står bredvid. Vi har öppna garderober så det tenderar att få hela lägenheten att se stökig ut om man inte viker kläderna snyggt och prydligt. Så nu är det gjort.

Tänkte att jag skulle tvätta och slänga sopor, MEN jag har slarvat bort nyckeln. Så nu kommer jag inte åt NÅGONTING i byggnaden! Så jävla typiskt mig att slarva bort småsaker.


Vi tröstar med en bild på mig tagen av Natalie G Sundling
Redigering av mig



Jag måste ju få påpeka att det är ett vettigt val av dig, vem du än är, att bevaka min blogg om du är intresserad av att se mina fotografier och bilder där jag är i fokus. Det är på min blogg de dyker upp först. Btw, ni är VÄLDIGT dåliga på att lämna kommentarer.

Jag saknar Chai så mycket att jag får ont i magen. Jag har precis insett att det är Fredag och att han ska jobba över. Eventuellt jättesent. Men då kan jag ju alltid fortsätta att städa i alla fall. Och i och med att det är fredag så är det även okej att ge sig på mitt stora lager av choklad och lakrits. Vilket förövrigt är världens bästa kombo! Jag är så jävla lycklig att fler märken har börjat ta sig an det bästa av två världar. MUMS!

/JP

Shopping

Idag blev det en sån där spontan dag. Hannah ringde strax innan lunch och lurade ut mig på en promenad. Det slutade med sushilunch och shopping... dvs det bästa av två världar. Jag måste få säga att jag var enormt duktig på att hålla i mina pengar ändå. 

         

Söderglajor måste vara största straffet i modevärldens historia


Mycket nöjd med mina två rea-fynd!

Nu tänkte jag sätta mig ner och gå igenom alla bilder från igår då jag och Nattis hyrde en fotostudio. Det finns så sjukt många bra att jag kommer att ha svårt att välja ut favoriter. :) Har plockat fram ritbordet igen så nu vankas det även redigering. Vi får se hur det går.

Hoh. Nyberg följde med hem igår och fick lära sig ett och annat i köket av Chai. God mat blev det. Och vi lyckades även rensa hela förrådet på öl... inklusive en flaska bubbel som jag fått av Danne. Både Chai och jag mådde nog därefter när vi vaknade imorse. Men stora och starka som vi är så var vi ändå ute på våran morgonträningsrunda.

Tack för idag, nu är det dags att ta tag i saker och ting.

Bodyfication

MINA BILDER.
Wohoo, det blev ett heluppslag i tidningen Bodyfication. Finns att köpa dels på pressbyrån.



Robinson

Just nu kan svenska folket avgöra vem som ska gå vidare till robinson. När jag själv inte får vara med, så får jag i alla fall försöka påverka så att det blir bra underhållning ändå. ;) Ja, för er som inte vet så fick jag komma in på intervju för robinson 2010. höhö. Det var nog bland det märkligaste jag har varit med om. Jag var cepeförkyld och snoret rann plus att det rann blod från mina nycuttade örsnibbar. Med andra ord så var jag inte så jävla het faktiskt.
Attans vilken miss att inte välja mig! :D

Hur som haver. Min självklara favorit på tv4 hemsida är Jonny Cizmic som är med i dragshowgruppen Cabaret Moulin
Haldun Kadfalk låter helt gråtfärdig i videopresentationen och med ett självförtroende som verkar ligga på noll. Vilket och andra sidan kan bli sjukt roligt att se i tv sen. Jag skulle börja jobba med att välja ut folk till diverse tv-program, hah.

Igår såg vi tre riktigt bra filmer. Dels Transformers på bio och sedan Gran Torino och Slumdog millionarie. Gran Torino är lätt bland det bästa jag har sett! Jag vill se den igen!

Chai och jag tog en promenad genom staden och kikade lite adidas-rea, vilken var ganska klen. Med jag därifrån med ett par sprillans nya, exklusiva, multimega, superdupermonster-springskor. De kostade från börjar 1400 spänn men var nedsatta till halva priset. Vi kom fram till att det är likabra, så slipper jag abba knäna med mina tidigare skor.

Och det är ju pinsamt vad fula löpskor är!
Men det var helt klart värt det! Vi var nämligen ute imorse, chai och jag, på en träningsrunda. De är verkligen svinsköna och de känns ingångna redan.

There vaas no båt!

Jag kan nästan inte förstå att semestern är här nu.

Jag börjar den med att banga en utgång i fredags för att fira tobias 20-års-spektakel. Jag var ju och firade med tårta i onsdags, så jag kunde med gott samvete tacka nej. Och i helgen bangade jag en tripp med tjejerna till västerås. Synd att det var just denna helg som jag verkligen har behövt ta igen sömn och framför allt inte supa!

Igår lördag vaknade jag upp och det kändes inte riktigt semester i kroppen än, men jag började med att rota fram smink för att prova något nytt. Eller snarare att jag har fått så mycket komplimanger när jag burit mycket smink runt ögonen. Så jag tänkte prova på att göra något radikalt. DAM DAAA DA DAAAM!
Alltså... nä. Jag är kass på att lägga smink. Skönt är det i alla fall att jag utan problem kan skippa foundation och rouge på sommaren. Mina finska kindben träder ju fram ändå.



Åkte sedan över till huddinge i alldeles för obekväma kläder. "ska jag ta på mig mina små shorts? ... nä, då kommer jag att frysa om benen när jag åker hem" Vad gör jag istället? Tar på mig en fittkort guldkjol och tror att den ska sitta på plats hela vägen till huddinge. Nu har väl hela världen skådat härligheten efter det här.
Jag fick låna lite kläder av min 13-åriga emosyrra. Det blev ett par faktiskt snygga, svarta, tighta shorts/hotpants. och en rosa-svart-rutig hoodie. Som jag såg ut. Hej och hå.

Jag flätade in syntetdreads på henne också. Dreadsen som jag gav henne för några år sedan. jag trodde att det skulle skära sig rejält färgmässigt då hon har blekt håret i en klurig nyans. Men det slutade riktigt bra.

Tobias och hans "fru" Mikaela var inne i en stressig stund då de skulle packa inför en cykelsemester på Gotland och båten skulle gå vid ett på natten eller något sådant. Jag vill också på cykelsemester på Gotland :(

Chais som i vanlig ordning hade jobbat över kom förbi senare på kvällen. Lagom tills att vi grillat kött och plockat fram god mat. Det åts och vi flinade lite åt tobias och mikaelas onödigt stora packning. Oj oj, folk skulle se min festivalpackning. Allt rymmer i en skolryggsäck.

Klockan blev mycket, så vi alla hoppade in i bilen mot Nynäshamn där båten skulle vänta. Vi kom dit och där var ingen båt... Min klyftiga lillebror Tobias hade tagit fel på datum. Först imorgon (idag) skulle den gå. Åååh jesus vad retad han blev i bilen på vägen hemåt. Jag hittade på en massa sånger om hans misslyckande. Lite i samma stuk som Pheobe i vänner. haha!