Awyeah!

I FUKIN' LOVE barnböcker med pedagogiska inslag!




Jag har lyckats skada ryggen och har alltså inte kunnat gymma i veckan, vilket känns helruttet. Jag försöker övertyga mig själv om att det inte är hela världen. Idag om någon dag så är det väl okej att försöka lura sig själv?
Det är dock lite ångestladdat att sitta ensam en onsdagkväll för första gången på evigheter och verkligen inte ha någonting att göra. jag känner för att bita av mig fingrarna i brist på annat. Jag är så jävla trött att jag inte ens orkar pyssla med något som vanligtvis är kul.

Skattedeklarationsblanketterna (långt ord) kom så väldigt efterlängtat idag. Nästan en hel lön väntar mig mot sommaren. Om inte allt skiter sig då jag inte har hört av mig i tid om nya bank- och kontouppgifter.


-------------------------
Ah! Jag har piercat mig igen. I måndags faktiskt! Ytterligare en näsvinge kirrad, så nu är jag symetrisk. Måndagskvällen blev en riktig familjeträff. Lillebrors band spelade och alla i familjen förutom Elias och Kristoffer var på plats. Jag blev nog allt lite kär och mäkta imponerad på en liten pojke till sångare i ett av banden som spelade. Synd att jag inte minns vad bandet hette. :)
Rätt onykter blev jag också för den delen, vilket blev en bakläxa på tisdag morgon...

Kommentarer
Postat av: ronja

hej!

tillverkar du extensions än?

ja vart så sjukt sugen.... :P

hoppas allt e bra!

du kan ju skriva på helgon om du kaanske kan göra åt mig? såssitch heter jaa ju där.

kram

2009-04-02 @ 22:59:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback