Skiter man glitter av nya Xidern?

Ännu en lördag. Lampan vid mitt tillfälliga "skrivbord" har pajat, det är mörkt och jag är omotiverad.

Igår köpte jag julutgåvan av X-cider. Först i kassan kom chai på att om man vänder på flaskan så glittrar skiten, som om det vore flytande tvål. Borde man inte kunna dricka så mycket av det att man till slut bajsar glitter? Fantastiska tanke!
Två flaskor har jag och det räcker nog inte på långa vägar.
Jag, Fredo och Chai käkade på donken för första gången på evigheter och det var inte en dålig idé av mig. Sen begav jag och chai oss vidare till biografen för att se twilight. Hann stöta på Elin från Östra vid södra station mitt i smeten. Det var inte igår! Filmen var förövrigt ingenting att hänga i granen. Förvånadsvärt dålig tillochmed.

nyklippt, slå mig.

Idag har jag varit och klippt mig hos Kristofer. Har numera lugg igen. Riktigt snygg studio. LOCALS ONLY, uppgång mariatorget med tuben. Gå dit!

Övrigt = KAOS. Saknar någon som vill försöka förstå någonting.

Tokfynd

Igår åkte jag iväg till min gamla fyndbutik ala second hand. Helvete vad de har utökat sitt tidigare tokbra sortiment till dregelbra! Jag hatar södermalms äckeldyra överpriser på second hand. Second hand handlar man för att det är snyggt, billigt och onödigt för andra att slänga bort kläder i mängder. Men på söder handlar man för att det är inne att handla second hand, oavsett priser.
Jag fick slita mig ifrån butiken, trots att det var Massor och åter massor av kläder som jag ville ha med mig hem. Skulle dock vidare för att träna med chai på gymmet, så jag planerar att åka tillbaka och handla mer nu på lördag.

Detta var mina tre fynd jag fick med mig hem för ca 250 kr totalt!

    Jag tror mer att det var den som ville ha mig.

 Ett par röda behövs alltid i skosamlingen :D

Klänningen är toksöt och alltså inte lika snygg på bilderna här. Går tokbra till baggy, likaså till strumpbyxor. Knäppning hela vägen ned.

Åh, jag är så sjukt nöjd!


Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och gått till synsam och fått mina glasögon tillböjda. Nu sitter de förhoppningsvis kvar utan att glida av så fort man tittar nedåt.
Flätade in dreads på en kund idag också.


Cupcakes

Chai skulle vara hemma klockan tio idag från Norrköping och ringde mig klockan 11 och förklarade att han inte åkt därifrån än. Så jag ställde mig och bakade cupcakes istället. Jag äger ju inga ordentliga bakverktyg än, så det ser ju lite slafsigt ut. Men jag lyckades nog helt okej ändå.
Chokladcupcakes med vit chokladfrosting och små kexchokladkulor ovanpå. Även bitar av vit choklad innuti.Nu är klockan 18:30 och jag har tryckt i mig en pizza från Lilla harem. Nu är snart helgen över och en ny jobbvecka vankas. Man kanske skulle ta och klippa håret i veckan för att få en liten vardagsförändring?

Edet och Gospel

Finns det ingen "datingsite" med målet att hitta vänner? Som ikväll när jag är tokpepp för att dricka mängder med öl och verkligen inte har någon att gå ut med. Har ju hängt med Hannah hela dagen, men hon ska upp och jobba imorgon.
Så istället för att ha varit ute och varit ungdom så har jag och hannah varit och sett gospel i Immanuelskyrkan. Vilket inte var helt asdåligt faktiskt. Välgörenhetstillställning för Liberia där dels Lill Lindfors och Malou von Sivers var med. Vi sålde skivor för Immanuel Gospel innan och efter och fick då friplåtar.
Jag blev som mest överaskad när en taskigt klädd hårdrockare/motsvarande klev fram några steg framför sin kör, vilket gjorde mig en aningen tveksam. Men jävlar vilken röst! Fan, om du någon gång hittar detta inlägg och känner dig prickad; Lägg ner hårdrockeriet och sjung gospel typ föralltid!
Därefter drog vi hem till hannah, lyckades skrapa fram en burk gulash när alla andra affärer i stuvsta hade stängt. Vi påbörjade en palestinsk film om självmordsbombare som var förvånadsvärt bra, men precis som vanligt så somnade jag. Lika bra att åka hem tänkte jag och nu är jag mest trött och har ångest över att sova utan chai.


ooooooooooooo


I brist på annat att göra så kan jag ju berätta att jag har gjort ett reklamjobb för Edet. Tack och lov är inte ansikte med i bild, haha. Så jag har agerat händer, ben och fot-modell. Jag har nog aldrig fått så mycket komplimanger för mina ben under hela mitt liv tillsammans. Här är en av två outfits jag blev tilldelad. Nu är detta en väldigt snäll version då jag under produktionen är barbent, har horskor och ett par hotpants i Madonnastuk. (hög midja, glansigt tyg, lite veck och spets)
Jag måste ju erkänna att jag älskade pälsen. haha! Känns som att jag ätnligen hittade de rätta kläderna för mitt polska-hora-pass. Lite tragiskt att se ut som en polsk hora i sitt pass, men så är fallet.

Kul, men väldigt udda jobb kan man ju lugnt påstå. Jag har svårt att förstå att jag verkligen har suttit med byxorna neddragna på en fejktoalett inför ett kamerateam. Haha.


Kjolen och sånt där

Jag kommer ju aldrig åt att skriva ner allt så ofta som jag vill! Så nu är det allt tid för en uppdatering.
I senaste inlägget lovade jag att Inte dyka upp på NMA's halloween-tjofräs. Men en halvtimme innan chai och de andra skulle dra dit, så lyckades de övertala mig att följa med. Vi förade hemma hos oss (chai, jag, fredrik och sara) och alla blev mer eller mindre involverade i vad jag skulle ta på mig. Intressant. Blev min röda klänning med vita prickar, vita avklippta strumpbyxor, vita pumps och min nyinköpta underkjol i tyll. Vilken jävla känsla med så mycket fluff i klänningen.Redan samma dag sa jag att jag aldrig skulle använda kjolen seriöst. Men det gick ju visst. Älskar den!
Jag kan inte påstå att festen var särskilt rolig. Mycket snea blickar och dryga kommentarer överallt. En del folk var det kul att möta i alla fall. Sen blev det södermalm och skaka röv och det finns nog inget som slår dans till bögens skivvändning!

Snart kommer hannah och myser med mig hela dagen!
Ja just det reklamjobbet som jag skrev om förut gick ganska otippat till mig. Så mer om det en annan gång. Nu blir det så spännande att du måste hålla koll på min blogg, eller hur?


Ledig på riktigt

Första lördagen på jag vet inte hur länge, som jag inte har några måsten. Nu har jag istället småångest över att jag inte kan bestämma mig för vad jag helst vill göra.
Spendera pengar ska det bli i alla fall. Har flirt fashion öppet så blir det dit och köpa underkläder. 8-) Men jag är även sugen på att inhandla cupcakesmaterial och baka. Eller kanske ta fram kameran.

Ikväll ska jag sitta ensam hemma om jag inte lyckas ragga upp någon som vill dricka öl med mig. Jag vägrade tvärt att gå på NMA´s halloweenfest som jag blev inbjuden till, så det resulterade till att jag blir ensam. Jag blir så trött! Och jag vet ju redan nu att mässan imorgon inte kommer att bli av för att någon annan är för trött! Jag får väl gå ensam helt enkelt.

Nä, vi hörs.