Värdelöst

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta och jag börja bli mer och mer paranoid. När jag ser mig själv i spegeln säger mig något att det är mitt fel och jag blir arg över vad jag ser. Jag ser i alla fall inget jag är stolt över just nu.
Men hur bryter man mönstret när det verkar vara ett jävla spindelnät vi trasslar in oss i?
Jag skäms för att jag ljög och sa att jag skulle iväg idag, när jag i själva verket har all tid i världen. Men med mitt nuvarande rubbade sinnestillstånd hade jag inte klarat av att vara fokuserad.

Vore trevligt om någon ville dra upp mig ur den här svackan.


Trasiga öron och cyberlox

Här sitter jag med tusen öppnade fönster med internetsidor och vet nog varken ut eller in.
Stressen har lagt sig lite nu när kunden i helgen fick sina dreads i tid på rekordfart. Var förövrigt på Re:public i helgen ett tag, iklädd knähöga kängor och kort skinnkjol.. vad hände? Det var trevligt, men synd att somliga människor inte dök upp, så som det var förr. :) Nä, synthklädseln lägger jag i alla fall på hyllan ett tag och covenant sög lika mycket live nu som de gjorde förr.
Hm... töjde öronen i torsdags och har haft grymt ont sen dess, samt extrema nackbesvär och insåg i söndags att öronen spruckit. Hurra! Det blev till att snabbt dra ner dem till 15 mm och framför allt byta till bättre pluggar. Chai och jag käkade först amerikansk frukost på söder för att vi tyckte lite synd om oss själva som har ont i öronen båda två. American pancakes är precis lika gott som jag föreställt mig!

Chill helg och jag köpte en alldeles för dyr, men ack så snygg tröja för 1000 spänn 8-)

Idag har jag varit inne i city och käkat lunch med mam och jonatan. Det blev suchi och alla vet vi att de där förbannade pinnarna bara är en ond uppfinning så jag kom därifrån med linnet neddränkt i soya! Mamma upptäckte att jag tappat min ena anchor, eller smycket rättare sagt, så jag fick kila förbi chai och pilla på ett nytt innan jag gick hem. Jag såg Morgan Alling på vägen till studion och kunde inte förklara för chai eller annika vad han varit med i tidigare eller vad han hette. Men nu har jag funderat klart och alla gätter är i hagen så att säga. haha.

Om en halvtimme ska jag fläta in cyberlox på en kund för första gången. Ska bli grymt roligt att få göra något nytt för en gångs skull! Eller så kanske jag ger mig in i något skitdåligt när jag aldrig ens har sett en cyberlox på nära håll. hah. Nåja, jag vet ju precis vilken metod jag ska använda mig av så. :)

Cripple and the Starfish

Jag blev alldeles varm i hjärtat igen när jag nu efter ett par år plockade fram mina skivor med Antony and the Johnsons.
Orkar inte riktigt bry mig mer om annat.. även om detta är ett tillfälligt plåster på såren.
I själva verket har jag varit rädd i en del dagar nu.
Vet inte om jag klarar förändring.. vilket mycket helt klart är på väg mot.

Så fort jag har styrt upp allt så ska jag lägga av med att ha så mycket "måsten" under fritiden. Jag behöver mer tid för mig själv när jag kommer hem och stänger dörren om mig. Ikväll ska jag låta mig själv vara ifred tror jag. Trots att jag inte borde. Ifred kan lika gärna innebära en kväll tillsammans med chai. Ifred från dreads, jobbsökande, städning och tvätt.

Annars mår jag helt okej. Jag får ju jobba massor och kan ta bussen hem och känna att jag faktiskt gör någon nytta någonstans. Fantastiskt. Jag vill stanna kvar..
Tror faktiskt inte att jag kan hantera ett "nej tyvärr, vi kan inte erbjuda en anställning i höst".

Antingen är det åska eller så flimrar det för ögonen. Dags att bestiga coop och inskaffa något som är värt att kallas middag. Godnatt