Dag 3?

Observer mitt frågetecken då det har blivit lite rörigt eftersom vi bara har sovit en natt egentligen. SKÖNT att få sova, känner mig som en ny människa igen.
Igår kväll var vi på ett litet hak med massor av folk, som öppnade för våran skull (för att vara ärlig hajade jag aldrig vem som kände ägaren.) Vi drack öl, käkade monsterstorapizzor och rökte oss snurriga på riktiga vattenpipor! LAVLYEH! Folket här nere har ju koll på vattenpipor så det smakar som det ska. Riktigt trevlig kväll blev det, trots att jag var så sjukt galet trött i kroppen. Fantastiskt roligt var det när vi försökte få en kille att uttala "Josefin" det blev mer "Juusefiiään".. tja, man måste höra det för att förstår att det knappt går att skriva ner. Har det säkreligen inspelat på min mobil.
På vägen hem visade jag och Malin hur man går som män med huvurna dragna över huvudet. Så sätt slapp man uppmärksamhet och tutande bilar, förmodligen för att vi såg sepeskadade ut.

Imorse var jag först uppe då jag stod nummer ett på duschlistan. Skönt att få ta det lite lugnt en stund då vi ska iväg vid elva. Solen skiner ute och det är förmodligen riktigt varmt ute! NICE! hoppas ni har det mulet i sverige!

Saknar Chai sjukt mycket dock!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback