Pass

Nu kan jag andas ut lite igen. Har nu tagit tag i diverse viktiga telefonsamtal och kommit fram till hur saker och ting ska vara och göras. Nu vill jag inte avslöja för mycket då kanske fel person läser. Tror förövrigt att detta var det längsta telefonsamtal jag och pecka någonsin har haft.
Ringde även vårdcentralen och de tyckte att jag ska dyka förbi imorgon förmiddag.. men jag har inte råd med ett "nä, det får läka av sig själv" Nu har jag haft ont i halsen i tre veckor, till och från iofs. Halsmandlarna ser fortfarande cepe ut. Jag får se, men det vore schysst att må bra någon gång.

Det var en jävla tur att jag kollade upp allt kring pass, så idag ska jag iväg och kirra ett nytt! Det måste tydligen vara giltigt sex månader efter hemresan i Palestina. Så nu är det väl hög tid att jag går och gör mig snygg. Äntligen får jag slippa min fula bild på passet!
Sen måste jag få tag på jonatan och kristoffer, hur lätt är det på en skala?

Vart går gränsen?

Det är frågan det och förmodligen upplever jag bara min egen gräns. Resten gör mig illamående.
Jag dalar ner på noll hela tiden, så fort jag är hemma under dagtid. Saknar sanna, men har lovat andra att ses.. som visserligen bara vill utnyttja någon av mina "talanger" när vi ses. haha.

fuck it! Jag mår illa i kropp och själ. Nu är det nog hög tid att trycka i sig något som går att kalla frukost.

Slog på Escape och det känns som att beträda 8:an igen.
Gud det är så tragiskt egentligen. Men what to do? what to do..

Kom att tänka på tjejerna från april igår kväll och blev återigen ledsen i ögat över att ha missat en av de roligaste stunderna i mitt liv på grund av svin till arbetskamrater.
Åh, jag älskar att ligga steget efter, att vara jag, att folk inte vågar träda fram och säga en vänlig mening och att inte folk ser när de gör mig illa.
Nej jag är inte gravt deprimerad, men känner ingen tillit längre.

Jag ska se om jag lyckas föra över lite musik till min ipod för den är på tok för tom på musik. Eller snarare att jag har lyssnat sönder allt som redan finns där.

En främmande kalasstrut räddade min dag genom kommentaren "du är den vackraste jag någonsin sett". Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag är jävligt tragisk eller om det är brist på fina komplimanger här hemma. Usch jag känner mig så tom, måste hitta på något att göra. Hörs!


Nytt hår

Hm tja, nu tog jag för lång tid på mig att logga in, så nu har jag glömt något viktigt jag skulle skriva.
Blonderingen igår blev relativt schysst, jag lyckas dock inte få bort all gul färg längre. Har precis silvershampoonerat min hårförlängning, vilket blev ett dåligt resultat, men jag tänker limma fast det ändå. Ska bara låta det torka klart först. Sen Måste jag göra något vettigt. Men det vet vi alla hur bra jag är på att göra.

Jag är i vanlig ordning nervös inför lördag. Chai spelar musik på Bo´s och jag har bestämt mig för att kila iväg på fest hemma hos daniel och senare dyka upp på Bo's. Alkohåål.

UFF! tråkigt. Jag återkommer.

----
13:46

JAG ÄR SNYGG IGEN! (Världens mest fjolliga blogg har nu uppstått!) Hårförlängningen blev perfekt! För att göra mig själv ännu mer stoltare kan jag ju tala om att en hårförlängning i mitt hår aldrig någonsin har blivit så bra och gett ett så äkta resultat. Fan vad bra jag är! I samma veva blev jag nöjd med hela mig själv. Min smygträning här hemma har gett resultat också.. platt och snygg mage. Trots att jag har tryckt i mig choklad på senaste.
Nu vill jag bara gå ut och visa mitt hår för människor!

Hår hår hor a

Jag kände att jag behövde börja bloggen med ett manligt könsorgan; så, Snopp!

Blev till att träffa Em på stan idag. Rean är så mycket lättare att ta sig fram genom nu när det inte är så förbannat mycket folk ute! Jag köpte mig tillochmed en gråsvart hängselklänning med inbyggd t-shirt, vilket Em tyckte var pop. Jag är nog beredd att hålla med.
Målet i staden var att köpa löshår på taj mahal till Em och lite lim till mig, vilket gick ganska snabbt. Så hem till mig, färga hår, käka mackor och inse att färgen inte matchade löshåret. Attans!
Det blev ingen hårförlängning idag, men det kommer väl. Vi gick mot ringen och kikade runt innan hon skulle in mot stan igen. Jag har ju velat få tag på ett par kvinnliga skor, vilket oftast resulterar till att man är tvungen att klanka runt i två meter hög klack! Går intee! Men jag hittade mig ett par redigt fina, tror jag. Som jag vet med mig att jag har spanat in tidigare. Låg klack men utseendet av heltäckande spetsiga klackskor. Öh, ja. Jag ska nog inkasera dem så fort jag får pengar för dreads, vilket jag hoppas blir på typ onsdag. Jag förtjänar att få vara lite snygg igen.

Fy fan vilket jävla dilemma jag har haft med mitt spektakel till hår! Är så trött på mitt blonda, tror jag. Eller snarare att jag kände mig snyggare i rött. Men nu får jag inte färga håret förrän jag kommer hem från palestina.
Jag valde att istället köpa med mig blondering (två paket för 80 kr!) Vilket kap! Så nu är blonderingen i. Satan vad lätt det var att plocka ut trensen som jag sytt fast i mitt hår! Den är metoden är helt guldvärd och sliter inte det minsta på håret!  LOVE IT!
Sen ska jag limma fast lite hår.

Förövrigt så har jag slarvat bort en bit hårtrens som jag skulle färga rött av resterna från Emelies hårfärg. :/
Det suger.


Världshistoriens sjukaste dag

Tack till personal på pressbyrån vid hötorgets tunnelbanestation!
Fick en sån kraftig hostattack att jag inte fick någon luft när jag precis kom fram till kassan inne på pressbyrån. Och jag har nog aldrig fått så mycket hjälp av snälla människor. (eller bara personal, inga andra runt omkring)

Jag mår inte bra. Känns som att jag har varit vaken i flera dygn och min hosta blir bara värre och värre, trots medicin. Plus att jag mår dåligt av alla tankar i huvudet. Fick sluta en timme tidigare vilket var helt guldvärt.

Jag är så trött att jag vill kräkas och sen lägga mig ner och gråta mig till söms.
Ska det aldrig ta slut?
Fuck, jag hoppas allt löser sig.

Jag kom hem och såg mig själv i spegel med gapande mun och en lampa inkörd i halsen. Fick mig en mindre trevlig syn. En knöl börjar växa ut och ser inte så där jättebra ut. Ur den knölen växer det ut något som liknar tänder. :) Jag förstår varför inte en jävel tänder på mig. Ringde mamma för råd och hon tror att det är något så enkelt som streptococker. Alltså måste jag hitta någon form av vårdcentral, vilket är lite svårt en fredagskväll samt helg och få penicillin. Jag orkar inte. Och förmodligen får jag ligga hemma ensam hela helgen medan chai går ut och dricker öl.

Nu är tanken att jag ska posta skor som jag har fått sålda och sen gå till east street och hålla chai sällskap när han blir tatuerad. Men jag kan inte sluta hosta och klumpen i magen bara växer.

Kluriga kunder

Shit, jag ska aldrig mer sälja kläder och grejer till barn. Sålde min gothväska för 55 kr till en 15-årig tjej och gjorde då en vinst på cirka 20 kr (WOHO)
Nu har hon fått den och jag har fått ett mail:

"Fick väskan idag, banden hade ju släppt lite som du även talade om när jag köpte den.
Men nere i hörnet på väskan har ju en söm spruckit också ca.2,5 cm.Det sa du inte, kanske du missat det? Det känns inte okej att betala för :S "

Vadå känns inte okej att betala för?! Människan har köpt en tidigare dyr väska för 20 kr av mig! Frakten tillkommer alltid och är ju inte priset på väskan (vilket hon visste om). Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Så jävla larvigt att bråka om när materialet på väskan snabbt och smidigt går att laga med nål och tråd.

Igår var jag och chai på bio och såg national triasure (och nej jag vet inte alls hur det stavas) Innan det så käkade vi sushi i ringen. Jag börjar få kläm på det där med pinnar nu, samt lärt mig att älska sushi. Tredje gången i mitt liv jag åt det. Väl framme vid bion ställde jag mig i kön för att köpa mig en påse nappar. Jag kände hur något stötte till mina ben, så jag flyttade fram lite, kände det igen, flyttade fram och så höll det på. När jag betalat var jag tvungen att vända mig om för att se vem det var. En rullstolsbunden man som gav mig världens tokfetaste kärleksleende. Och givetvis skulle han sitta i samma salong som oss, PRECIS FRAMFÖR! Han var lite smått utvecklingstörd (på riktigt) och ville få kontakt med mig, samt vände sig om ett flertal gånger under föreställningen.
Känns ju kul att jag bara får (förlåt mig) fula slemmiga män efter mig. Det är sådana människor som vill ha mig. Inte konstigt att jag har sådana jävla komplex.
Fan vad elak jag är, förlåt.

Filmen var bra i alla fall.

Idag har jag fixat dreads och klurat med kunder att sälja kläder till. Blir så jävla trött. Nu envisas bruden med att jag skulle ha lurat henne och så kräver hon pengarna tillbaka. Sopa.

Bergochdalbana

Igår kilade jag över till sanna efter jobbet. Även nyårs-kalle och daniel dök upp. Det blev kaffe och tårta i fulla last! Sen blev jag ivägtvingad till öppet hus för något dansställe. Vi fick sitta ner och vänta i säkert 45 minuter innan vårans dans gick igång. Lindy hop blev det. Både sanna och jag vart lite nervösa över om vi skulle bli tvingade att dansa med främlingar och så blev det. Man skulle byta partner hela tiden och jag fick stå ensam säkert fyra gånger. Inte en sate ville dansa med mig, så den gamla manliga dansledaren fick föra mig. Jag blev ännu mer nervös, men det gick bara bra och jag fick beröm! hah. Vi hade så satans roligt, så vi kom alla överens om att börja dansa nu på måndag om vi så ska hora fram pengar. 
Nu idag har jag förövrigt bokat en plats i gruppen!  Jag längtar! Efter dansen sökte vi upp öl och satte oss ner och sörplade i oss.
Sanna påstod att hon inte kände igen mig och mitt beteende under kvällen, fast inte på ett dåligt sätt. Jag var lite för lullig för att ens spekulera vidare kring det då, men jag mådde så sjukt bra i sällskapet. Nu däremot, så undrar jag vad hon egentligen menade. Jag har börjat känna att jag gör något av mening igen, och jag har börjat tänka lite mer på mig själv och att jag ska försöka må bra. Kanske är år 2008 det nya självrespektens år. Ja, det kör vi på. Jag ska börja söka mig tillbaka till vännerna igen.

Ikväll ska chai ut och äta middag med två polare, men jag valde att stanna hemma. Kände att förändringen måste ske nu.

Jag mår skitdåligt, så nu ska jag städa och hoppas på att det gör mig lite lugnare.
Jag vill verkligen inte vara ensam ikväll.

bakning

Igår bakade jag mina första cupcakes och de blev goda, men såg ju ganska tråkiga ut. :P Jag får helt enkelt jobba på det. Vad jag behöver är ju roliga grejer som kan liva upp dem lite, vilket jag inte har råd med just nu.

Men här är de! Muffins med citronfrosting och bär inuti i en del av dem. Blåbär på toppen som syns.

image25

Jag känner mig konstig inombords, varken glad eller ledsen. Känner mig tråkig och rastlös kanske? Kanske skulle ta och göra om mitt hår idag med några bitar hårförlängning. Har ju hittat en jättekonstig typ av metod för att sy fast hår som jag kan göra på mig själv om det ens håller vill säga. Hela min garderob vill jag bara slänga iväg! Kanske ytterligare ett tillfälle för mig attt sälja bort lite mer med andra ord. Ska ta mig en titt igen tror jag.

Mycket kanske, borde, vill, men orkar inte.

Något som jag ska göra idag i alla fall är att redigera bilderna på em. Kan nog bli en del riktigt bra om jag får till dem som jag vill och har tänkt mig. Snabbretucherade en igår på prov och den blev skitnice! Men jag ska göra om den mer nogrant.

Nyklippt

Nu är håret klippt! Så fort hon tog i mitt hår med sina magiska fingrar så blev mitt hår som silke. Helt otroligt vad mjukt och välvårdat det ser ut nu. Åkte långt bort i fjärran för att gå till min frisör som jag har gått till i fem år nu. Jag trodde seriöst inte att hon kom ihåg mig mellan varje besök i och med att det blir ett par gånger per år, och nu var det ett år sen sist. Men hon mindes att jag var rödhårig, att jag pulade med hår osv. otroligt, eller så är jag en av de yngsta personerna som faktiskt kommer dit.
Jag hade räknat med att det skulle tappa längd, vilket är tråkigt, men det behövdes verkligen. Känns som att det aldrig kommer att bli långt. Nu har mitt hår precis samma längd som för ett år sedan. :P

Chai skulle gadda sig idag, men det blev inte av för att Max strular. Vilket jag (egoistiskt) tycker är skönt. För då får jag ha chai hemma hos mig ikväll. Nu ska jag hitta mitt recept och sen ska jag iväg till apoteket för att hämta ut min spruta. Sen hyra film med chai.

Just ja. Piercade tungan i onsdags. Jag var så rädd att annika fick hålla mig i handen. Ont gjorde det också för er som undrar! Så nu är jag en äkta nyldyna! 10 piercingar (enbart ett i varje öra). Jag vet att jag alltid har varit emot att göra en tungpiercing (på mig själv) Men det kändes som att det saknades för att allt skulle bli komplett. Kul att göra lite småspontana saker också och inte gå och tänka på saker och ting i flera år innan man gör något åt det hela.

Nä, nu borde jag logga ut.