Digitala världen är bara skit!

Mitt huvud exploderade precis ut till en eländig huvudvärk. Jag HATAR att alla mina bästa fotografier genom tiderna är raderade. Precis nyss blev jag tillfrågad om ett band fick använda sig av en bild jag har tagit (en av mina absoluta favoritbilder) till deras kommande skivomslag. Jag fullkomligt älskar bandet och.. och.. jag blev bara så ledsen och vips så sitter jag här förstörd med min huvudvärk. Den digitala världen är bara skit!
Efter en liten stunds tänkande kom jag fram till att iochmed att jag har en tavla med just den bilden utskriven, så måste den finnas kvar, nedbränd på en cd-skiva! Förmodligen inte i tillräckligt bra upplösning, men den existerar och jag måste hitta den! Åh, varför ska det bli så här?
Det är ju en dröm sen länge att få ha tagit bilden till antingen ett riktigt skivomslag eller filmomslag.

Igår fick jag ett mail av en fotograf som vill plåta mig. Allt som oftast blir det ju aldrig någonting av det hela. Jag vill forttarande att Pavel ska plåta mig! Jävla msn. Åter igen digitala världen är bara skit!
Sen fick jag ett till mail idag av en "fotograf" som undrade vart jag är piercad och då blev det mest bara obehagligt.
Tänka sig vad en helt ny värld öppnar sig så fort man får till en bild där man ser bra ut. Alla löjliga jobb öppnar sig. Modelljobb, statistjobb, osv. Det är så löjligt, och ännu löjligare är väl att jag lever på födan av komplimangerna jag får. Skjut mig som har sjunkit så lågt.

Nej nu talar vi om något annat. Jag satt inne på helgonchatten igår och någon slängde ut en länk. På denna länk stod det om att en skatebutik på regeringsgatan ska lägga ner och alltså säljer ut ALLT.

instick: 2000 pers har redan förbeställt skivan som inte ens existerar och den kommer att säljas runt om i världen. Jag får PANIK!

NÅVÄL. Jag begav mig idag iväg till skatebutiken och hade grymt svårt att hitta rätt då jag varit dum och inte skrivit ner adressen. Blev en låång promenad, men till slut hittade jag fram. Jisses vad jag kände mig vit när jag klev in i butiken. haha. Vågade inte röra mig en meter för att jag kände alla blickar mot mig. Jag hittade coolaste skateskorna i leopardmönster och efter lite telefonsamtal med chai så lämnade jag butiken med varitt par likadana skor till oss båda för ynka 500 kr sammanlagt. Etnies!

image28
De är så fulsnygga att det inte är sant! Observera den stora stenen på tungan, haha! 250 spänn paret, var ju givet. Så chai fick ett par i present och såg så lycklig ut :D


Nu går det inte mer

Jag måste prata med någon nu nu nu!
Har fått någon jävla släng av panik. Skakar, vill kräkas och det rinner som en vattenkran ur ögonen.
Nu har allt bara runnit över. Har knappt sovit på senaste, jobbat för intensivt, samt dåliga tankar, stress och komplex. Nu är det dags att avlägsnas från jorden. Alkohol.

FAN! Jag vet inte ens vad jag vill säga! Måste härifrån NU!

Blekning

Efter jobbet åkte jag och köpte mat på donken i skanstull. Det var en relativt lång kö, men en grymt rar kille bakom kassan, så jag antog att jag fick all mat jag beställt. Men väl framme på east street så såg jag att Annikas pommes frittes inte kom med. Suck. Min mage är helt fuckad och stressad, så jag gick hem så fort jag ätit upp mitt. Jag tror jag tänker mer med magen än med huvudet, eller snarare att alla mina tankar tar stryk på magen.

Köpte med mig blondering och kom hem med två paket för slingor och blev så arg! Förpackningen visade ju annat! Det gick åt två paket för att blondera min utväxt samt hårtrensarna. Snacka om att kasta pengar i sjön! Jag vet inte heller om blonderingen ens biter på hårtrensen, men jag ville ge det ett försök då jag har hört att det ska gå.

Nu ska jag alldeles strax skölja ur blekningen ur håret på mig själv och trensen, så får vi hoppas på att jag slipper kycklinggult.
Over and out för stunden.

Nytt inlägg

Sist jag skrev ett inlägg här blev det knas med comhem över hela södermalm, sen dess har internet bara strulat för min del. Så någon lust att skriva har jag inte direkt haft.
Jobbig dröm inatt så jag vaknade med stressmage (ont). Nu är jag bara förbannad, inte över drömmen, nej. Senare, närmare bestämt ikväll är det upp till bevis..

Igår käkade jag och chai på dollys, som en sen alla hjärtans dag-middag. Trots att han så sent som förra veckan under alla hjärtans dag påstod att det är en värdelös dag. Tråkigt att det aldrig har varit någon som har velat "fira" den åtminstone litegrann med mig. En liten blomma och jag är nöjd och glad liksom. Bah.

Jag jobbade i måndags och ska få jobba på fredag, nice! Jag har jobbat extremt lite denna månad, men får i alla fall ut 2000 spänn, vilket är okej då jag behöver lite fickpengar till Palestina. Jag har inte ens vågat kika på hur mycket pengar som finns kvar på mitt konto.

Idag har jag tvättid, samt dreadsgöra. Kunden som ska ha dreadsen ändrade sig och vill ha en inflätning, så det blir ett par hundra kr oväntade pengar nästa vecka. Sådana överaskningar är trevliga. Vänta nu, är det onsdag? Ja, men se på fan, då behöver jag inte stressa klart dreadsen idag med andra ord. Har ju morgondagen också.

Jag skulle vilja plocka ur trensen, blondera utväxten och limma fast trensen igen, samt den nya färgen. Så jag slipper se förjävlig ut på lördag. Och andra sidan vet jag inte om det går att fästa det i håret igen då det är så mycket limrester kvar. Knepigt..

--------
16:42

Nu är första steget i dreadsskapandet färdigt, måste dock köpa ett till paket imorgon då det saknas sex st. Dock så ändrades mina planer så imorgon ska jag jobba 8.30-17.00. En lång dag med andra ord. Men jag hinner iväg efter jobbet.

Jag har bestämt mig för att göra ett försök och ta ut håret och blondera utväxten. Orkar inte ens se mig i spegeln just nu. Som vanligt iofs. Jag känner mig vanligtvis nöjd i princip samma dag som jag fixar till håret, sen känns det slitet, trots att jag återanvänder gammalt hår. Men nu blir det lite mörkrosa i håret också. Fick special-special sist jag handlade hår. ;) Behövde inte köpa ett helt paket, utan bara en bit av en trens, så jag kom riktigt billigt undan. Hoppas allt går vägen nu då.

WIERD! Kakmonstret är en synd! FROSSERI!

--------
18:14

Nu börjar det droppa in massa nej-vi-vill-inte-ha-dig-mail som svar på mina jobbansökningar. Men det är okej.
Jag stod hur länge som helst i duschen och försökte få ur hårtrensarna. SLIT och torr hud. Orkar inte bleka håret ikväll, så det får väl bli imorrn eller nåt.
Nu är det dags att hämta upp den sista tvätten och börja steg två i dreadstillverkningen.
Snacka om att jag behöver något nytt att göra i min vardag! Jag kräks!

Behöver förändring!

woho..
Jag har ingen att prata med, och ingen jag skulle vilja prata med. Jag vill att det ska vara den 14 mars NU, och vakna upp i Palestina. Flygresan är över och Sverige ligger långt åt helvete bort. SKÖNT! Om exakt en månad åker vi och det är ju inte så lång tid kvar egentligen.
När jag sitter på planet med "I Am Legend" i handen och skriker Goodbye cruel world för mig själv, då vet jag att jag är på väg mot något roligare.

Vardagen här är att sitta och hoppas på att jag får umgås med chai någon enstaka kväll då och då, samt att fasa inför fyllor som ofta går fel. Jag kan inte längre förstå varför folk tycker att jag är en sån surfitta över "ingenting" när somliga gör korkade saker framför ögonen på mig. Tragiskt nog blir målet att supa mig själv fullast för att förhoppningsvis inte längre ha ork att bry mig. 20-åringens liv i ett nötskal?  Tja, jag är väl inte värre än vad andra var i min ålder. Roligt att ses som omogen av 26+are när de själva var likadana i min ålder. Nåväl, det finns anledningar att jag inte har berättat allt om Roskilde i somras. Jag är inte ute efter att skryta om vad jag gjorde i min ungdom och jag kräks på alla som battlar om vem som var värst. Så sjukt fånigt.
Jag är ung nu och har ingen lust att tappa den delen av mitt liv för att andra inte längre har lust.

Satan vad jag är less på min vardag. Snart får jag börja dansa i alla fall om allt går vägen. Annars börjar jag kursen själv, för danspartner lär det nog finnas på plats ändå.


Biotrippen

Åhåhå, hittade precis en före och efterbild på en råsnygg brud. Alltså före och efter-redigering. Hon är inte lika snygg på riktigt. hah. photoshop kan verkligen få vem som helst att bli snygg som satan! Jag blev genast väldigt stolt över mina långa ben och armar. ;)

Igår lagade jag och chai middag tillsammans. Kokade potatis, hemmagjord lingonsylt och brunsås och gjorde egna köttbullar. :) Myspys och lyx. Sen traskade vi iväg till biografen för att se Cloverfield. Vi fick dessvärre inte våra favoritplatser, men det var ganska tomt i salongen, så det gjorde inte så fasligt mycket.
När reklamen drog igång satt jag tänker för mig själv att jag någon gång ska synas i bioreklam! Hur töntigt det än låter, haha.
Och vad händer!? Jag dyker upp i bild! Jag ser mig själv på den enorma jävla bilden! Det kom som en chock, så där satt jag med hjärtklappning och insåg att det var tv-400-trailern från förra våren. Sen blev jag arg när jag påmindes om att jag var tvungen att dra ifrån inspelningen för att jobba. annars hade jag synts ännu mer i bild ju!
Jag är så töntig! :D Och jag hatar macken mer än någonsin! Brist på trevliga arbetskamrater var bara förnamnet.

Filmen var hur som helst kanonbra! Katastroffilmer is the shit! Jag vill se den igen!

Ikväll är det Lost.. det pirrar redan i nyfiken-nerverna. Matilda ska sova över hos oss två nätter med start ikväll. Så att hon inte ränner runt utomhus om nätterna nu när päron är bortresta.

Nu är det dags att göra sig iordning för en promenad i det fantastiska vädret. Dvs om det inte kommer fly sin väg och gömma sig bakom svarta moln så fort jag kommer utanför dörren.

Att få arslet ur vagnen

Gårdagen blev en riktigt effektiv dag, så jag känner att denna dag kommer bli alldeles för slapp för mitt eget bästa.
Igår tvättade jag kläder mellan 12-17, städade och skrev flertalet personliga brev och langade iväg tillsammans med cv hit och dit. Nu är jag mest bara mån om att få jobb för att komma hemifrån. Pengarna känns som ett plus.
Tragiskt, jag vet.
Idag ska jag hämta ut nya piller och hoppas förjävla hårt på att jag fortfarande har något kvar att skriva ut, så att jag slipper åka iväg idag och få ett nytt recept. Men för att vara helt ärlig så börjar jag känna att jag likagärna kan lägga av helt, altenativt gå tillbaka till de gamla.
Sen ska jag även möta upp någon som ska köpa tyg av mig. Blah.

Idag skulle jag vilja sy, men jag tror inte att tiden räcker till riktigt nu när jag inte får arslet ur vagnen.
Saken blir inte bättre av att gå runt och sucka för sig själv och undra vad som är fel.


Här är nya kjolen och over-knees.
Fullkomligt älskar kjolen!

image26

Dags för en makeover från morgonvaken till värsta spettan! Om jag lyckas förflytta mig från datorn förstår.


Köpa sig lite

Jag skulle nog allt ha skrivit ner några rader när jag kände hur en stor gul smiley växte till liv i magen.
Blev inget jobb för volvo, men jag fick ett sms som gjorde mig glad ändå, så det kanske vankas andra jobb i framtiden ändå. ;)
Jag har köpt mig en svart kort hängselklänning, en kortkort svart skinnkjol med två vita ränder framtill och svartvitrandiga over-knees. (inte poprandiga som går vågrätt!) Hoppas bara att allt gick bra med överföringen nu. Det var ett svettigt projekt med tanke på att jag bytt bank och inte hade en aning om vad jag höll på med.

Nu har jag genomfört tre hårinflätningar med dagens inräknad. Är så trött, så trött.. Åh fy satan vad jag åt alldeles för mycket tortellini till middag. Det är skrämmande vilka mängder jag får i mig. Tryckte i mig ett helt paket som ska räcka till tre personer. Känns som att jag har fått en hinna av fettbildning runt hjärtat! haha.

ÅH bajs! Man kanske skulle skriva en önskelista på saker som skulle göra mig glad och då menar jag inte fred på jorden och sånt. Nej nej, nu snackar vi materiella saker, så ytlig som jag är! Typ ett kärleksbrev, vit hårförlängning och ja.. you name it. Allt fint.

Nu ska jag tillbringa resten av min ensamma kväll framför stylesearch, världens mest menlösa sida, men påminner så varmt om barnens Internet fast i lite nyare förpackning, samt att alla hatar varandra här.

ojsan. :)

Mår helt fyskiskt jätteilla. Trodde att en rejäl frukost skulle hjälpa, men icke. Vaknade av hosta inatt, så snarast är det väl dags att söka upp läkare för så här länge är det inte okej att vara sjuk. Okej, jag kan stå upp, men när min halsont har stannat kvar i över en månad är det nog dags att kolla upp det. :P

Blev kontaktad av en av mina favoritfotografer idag, bara så där.. :$ Som vill fotografera mig(!)
Människor tycker att jag är vacker igen och det känns så bra för självförtroendet.

Jag undrar om mitt illamående har att göra med att jag känner mig konstant nervös.. dels så får jag veta idag om jag får jobbet för volvo. Jag vill! Sen vet jag väl inte riktigt.. kanske resan till palestina?

Jag ska träffa sanna idag vid två och åka iväg och planera äventyr.
Haha, jag och malin var hemma hos henne igår och när malin hade gått började sanna och jag i vanlig ordning att smida planer igen.

Jag tog ur mina hårtrenser idag, vilket var lite smått knepigt på vissa ställen, men nu är det borta i alla fall. Jag funtar på om jag ska köpa helt nytt hår idag och limma fast, eller satsa på den gamla, slitna. Vore helt klart schysst att få tag på en vit hårförlängning i alla fall.  Hm, fast nu ringde jag taj mahal och vitt hår kommer in om två veckor. :[
Röv.


Irriterad

Jag är grymt irriterad och allt känns så jävla planerat mot mig. Ska jag behöva skrika och dra mig i håret? Uppenbarligen..
Under en alldeles för lång väntan har jag hunnit städa lägenheten inklusive disikera julgranen. Stället känns helt, nu är jag färdig.. nu går jag.

Jag har förmodligen ingenting att göra ikväll för att chai inte kan bestämma sig för om han ska supa med försvarmaktenkillarna. Om det blir så, så funderar jag på att sova borta inatt. I huddinge eller hos sanna eller något.

Jag orkar inte med idag!

Reklamjobb, kanske?

Idag ringde min telefon, okänt nummer. Killen som ringde berättade att han hade hittat mig i ett register och frågade om jag ville medverka i en Reklam för Volvo. FETT! Bara tanken gjorde mig nervös, men jag tackade ja!

Idag klockan 11 fick jag en tid för provfotografering här på söder. (Kan ju erkänna att jag i ren panik handtvättade mina mest anständiga kläder igår kväll och dropptorkade dem. men de hann bli torra!) I brunogallerian fick jag syn på en man.. eller? Hur som helst såg det ut som en man, en mörkhyad sådan, iförd lackleggings, kort veckad kjol och en tight top i någon knallig magenta. Det var.. öh, spännande rent ut sagt.

Jag hittade rätt och killen som hade ringt mig igår skret det brat om långa vägar. Fick fylla i uppgifter och blev fotograferad i en ministudio. Vad som fick honom att kännas ännu mer som en brat var att han verkade tycka att jag hade ett spännande utseende med alla piercingar. hah. Jag insåg att jag borde ha dragit på mig helt annorlunda kläder för att öka mina chanser för jobbet. Men men, jag får svar senare idag eller på måndag. Om jag mot all förmodan inte skulle få vara med i reklamen så skulle han skriva in mig i deras register och där skulle jag säkerligen ha flera chanser till jobb, även utomlands. I registret hamnar jag iofs hur som helst ändå.
Han hade noterat att jag medverkat i Flip-camera-reklamen som gick i USA, och berättade att det var de som låg bakom reklamen. Det hade jag ingen aning om! Så nu när jag kom hem kikade jag på hemsidan och fann mycket riktigt en printscreen från reklamen med en liten liten bild på mig. :D
En till obehaglig grej var att han såg direkt vad jag hade för storlekar på kläder. Hur många män kan det?!

Av någon anledning känns det som att mina chanser är ganska stora. Men och andra sidan så vet jag sen tidigare erfarenheter att all reklam och idéer samt vad som utlovats ändras väl på plats. Så jag vet med mig redan nu att det inte bara är jag i reklamen, haha. Även om jag skulle vilja! Det ska bli en reklamfilm förövrigt, vilket jag kanske inte nämde?

Det var längesedan jag sov så grymt dåligt! Hade den mest verkliga drömmen om mig och chai. Han hade gått bakom ryggen på mig i ett par månader, vilket jag lyckades luska fram. Han ljög för mig, så jag sökte upp tjejen som erkände allt under lite hot från mig. Det tog slut mellan oss och jag vaknade, såg en vit vägg framför ögonen och tänkte "jaha, det var på riktigt, så nu har jag flyttat hem till huddinge igen". Mådde grymt dåligt och ville bara kräkas i princip innan jag insåg att det var en dröm och att jag låg kvar brevid chai. Jag somnade om vid fem-snåret och drömde att jag var gravid och födde ett barn. Jag blev ensamstående mamma förövrigt.. kan bero på att jag kollar förmycket på dokumentären "unga mödrar".

Ont i magen igen och nu väntar jag på ett samtal från danne som jag ska åka in till taj mahal med. Orkar egentligen inte åka in till city igen, men nu har jag lovat.