Plåtning

Jag är arg i och med att jag missade chans till jobb idag. Fick ett sms med erbjudan om jobb minsann, men läste det på tok försent. Helvete.

I lördags var det BO's.. Em och jag blev bittra över somligas beteende. Namn skall icke nämnas, men det vore ju småtrevligt om fanskap till män skulle vilja ställa upp ibland. :] Jaja, jag har inget till övers.
I övrigt var det en trevlig kväll, men nästan för mycket folk, för mycket öl och för mycket män med dåliga raggningsrepliker. För mycket av allt kanske? Men mannen som uppenbart ville åt mig gav senare Fredrik en härlig form av att strippföreställning, som vi sent ska glömma.

Dagen efter var jag trött och lite för seg efter ölen som jag inte borde ha druckit. Men det var ju gratis då jag och danne hade en deal: Jag ---> fläta in hår på hans huvud ----> ÖL.
Jag gjorde mig iordning med mycket smink och mycket vita kläder och rullade iväg via grön linje för att möta en fotograf. Trött som jag var så bjöd jag kanske nästan för mycket på mig själv och lekte mario i skogen och nynnade glatt för mig själv. Hon lär ju om inte annat ha haft ganska roligt åt mig. Fick titta snabbt i displayen i kameran och resultaten såg mumma ut. Men vi får väl se... jag får se råformaten antingen idag eller imorgon. Spännande!
Fick även smaskig info om Rent hus som hon tydligen har klippt ihop. :D

Vi hade tur med vädret igår, men idag är det mulet och regnigt. Nåja, jag ska förmodligen ändå bara sitta hemma och pula med dreads och kanske träffa Em.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback