träna ensam

Jag känner mig helt förstörd bara för att bilddagboken inte fungerar. Hur tragiskt är inte det? Men ingen fara i bahamas!

ååh, igår kväll såg vi The Pursuit of Happyness med Will smith. Den var så grymt bra och jag grät som ett djur filmen igenom. Fick så ont i magen och tänkte "nu kan det inte bli värre"  men det blev det. Ska lätt köpa den till filmhyllan någon gång. SE DEN!

Jag ska antingen iväg och träna ett medelpass 15.30, eller ett baspass 16.00 idag, men jag har inte riktigt bestämt mig för vilket pass. Det lutar dock mot ett baspass, så jag får se i vilket tempo de kör där. Tycker inte riktigt om att gå iväg och träna själv, men idag ska jag klara det. FEGIS! Det är himla färscha lokaler och fett nära dit! Då blir man genast peppad att kila iväg och träna.

Nu ska lägenheten städas är det tänkt, för det ser ut som skit igen. Dock inte lika dammigt och skitigt som sist.



Här är en nyredigerad bild från igår, av mig.

image9

17:54
Förmodligen är jag en fegis helt i onödan.
Jag valde baspasset som brände av 16.00. Hade ingen aning om vart salen var, så jag sneglade på annat folk som jag trodde skulle på passen. Och alldeles riktigt. Ledaren av passet var en ganska gammal man med en feeeet mustach i grått! Typ hej jag har jobbat som fiskare i irland i hela mitt liv. :D Han var lite läskig till en början, men jag såg nog allt att de äldre damerna ville ha honom stenhårt. Det var en sån söt gammal, liten tant som log och nästan rodnade när hon tittade på honom. NAAAW! :D
När det satte igång undrade jag vad fan jag gjorde där bland alla gamla och en del tjocka människor. Jag måste ge folk komplex med min unga spinkiga kropp. :P Men sen blev det tyngre rörelser, men jag var bra mycket bättre än alla andra. ;)
Han spelade rockabilly och lite irländsk pub-musik/punk-knas. Blandat med thomas ledin. haha, vilken salig blandning. Men det var så klockrent till hans utseende (dock inte det sistnämda)!

Jag känner mig nöjd i alla fall! Kilade sedan in i ringen för att köpa middag bestående av potatisbullar, och potatisbullar. Köpte yoghurt som jag hällde i mig när jag kom hem. Nu ska jag få muskler!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback