ANCHOR! <3

Jag längtar redan efter honom, trots att han bara skulle iväg i en och en halv timme till jobbet och sen komma hem för att äta lunch. Känner mig ensam. Natten till igår slog det mig att min tinnitus har blivit mycket värre. Man känner sig låst och instäng när tvn stängs av och lamporna släcks vid sovdags. Nu hör jag det tillochmed när tvn är på. Jag vet att jag kommer att vänja mig, men det var det sista jag behövde nu.
Kan verkligen inte bli trött om kvällarna numera.. igår låg jag vaken till efter tre medan chai tittade på någon sport på tv. Känner mig apatisk. Somnar jag inte inatt som vanligt så går jag och köpet någon form av sömntabletter. Måste lyckas få sömn tills på torsdag när jag ska upp vid säkert halv sju och sedan jobba hela dagen in mot nio på kvällen. Dvs 13 timmar om jag har förstått chemat rätt. Behöver pengarna.

Igår söndag låg vi i sängen och tittade på tv hela dagen, fram till runt fyra-halv fem då danne kom på besök. Han och chai gick iväg för att hyra film och köpa grejer för tacos, och jag fick stanna hemma och röja undan i lägenheten. Käket var kalasgott! Jag hade uppenbarligen gott om plats kvar i magen efteråt med tanke på hur mycket godis och jordnötsringar jag lyckades trycka i mig. Det tycker jag att jag kan unna mig om helgerna när jag i princip har lagt av att dricka öl på vardagar. Vi såg filmen wild hogs, som var fruktansvärt rolig! Klippet som kom i eftertexterna var helt klart bäst! Jag och chai påbörjade blood diamond, den är jättebra än så länge, men jag mår så sjukt dåligt av sådana filmer. Alla är hysteriska, mammor och barn gråter, blod sprutar och barn får agera soldater och skjuta ner sitt folk. Uppmuntrande, tjoho!

Idag ska jag slå på stort och köra ett medelpass, jag kan lugnt säga att jag är nervös för vad som väntar mig. Em klarade det, då ska jag också! Är egentligen mer sugen på att köra ett baspass till, men det finns bara ett 19.oo, och då är jag hellre med chai.
Tänkte påbörja ronnies hår med dreads idag, eller jag hinner förmodligen göra klart dem också. han har ju inte så jävla mycket hår på huvudet, så det blir väl en 15 jättetunna dreads. :P Ska prova med en ny metod som kanske sparar in ett antal timmar. Håll tummarna!

Jag är så glad att helgon inte fungerar, det känns riktigt bra att få slippa skiten. Vet inte ens varför jag loggar in där numera. Kommer bara fram dåliga sanningar och lögner.

17:57
Det blev en så himla bra dag ändå! Chai kom hem på lunch och under tiden fick jag ett sms av tobias som skulle pierca sig idag! Det kunde jag ju inte missa tänkte jag :D Så jag följde med honom till jobbet och väntade. Kände mig nere av noll anledning egentligen. Kändes lite bättre efter lite kramar av alla inne på studion.
Sen dök tobias in, men han hade inte käkat än, så jag släpade in honom till cloes brevid och matade honom med lasagne och jag drack en cola light.
 
När vi var färdiga strosade vi in till east street för att fixa hans labret. Jag stod med kameran i högsta hugg och anton filmade för att ha material till studion. Vet inte när det ska användas dock.
 Fick helt stört roliga bilder! Sen blev jag sjukt sugen på mina anchor när jag såg tobias bli piercad. Chai tyckte att jag skulle vänta till jag är frisk, men jag friskförklarade mig själv, för jag orkade inte vänta längre. Det var länge sedan jag var så nervös som idag. Ett helt nytt ingrepp som jag inte visste ett piss om vad det gäller smärtan. Skakade och hyperventilerade. haha. Kan inte vara hälsosamt. ONT gjorde det. Och det var väl mest för att det tog längre tid än en vanlig piercing. Jag är så jävla glad att jag inte tittade på nålarna innan chai hade satt igång. För de såg riktigt brutala ut och då hade jag förmodligen svimmat. Och andra sidan kan det bero på att man är lite känsligare i nacken, därav smärtan. :P

Men jag är nöjd och det blev asballt!

image11

Efter allt meck på east street drog vi (jag och tobbis) iväg och bowlade. :D Det var askul och jag gjorde fyra strikes! Är så stolt över mig själv! Trots att jag inte vann... :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback