KISSA

GAAAH KISS I HJÄRNAN!
Jag är kissnödigsaurus! Har helt klart dragit på mig en urinvägsinfektion, och det var jag inte förtjänt av! Dels så drömde jag om att jag fick urinvägsinfektion lagom tills att jag skulle resa utomlands, plus att jag fick mens. Sen vaknade jag och förstod min dröm. JÄTTEKISSNÖDIG, värk som liknas vid mensvärk. Jag förstår inte hur det kan slå till så hårt redan första dagen för min del? Jag menar, annars brukar urinvägsinfektionen gärna komma utrdagen och långsamt träda fram. Men jag vaknar upp med samma smärta och kissar blod, vilket brukar ta ett par dagar innan det sätter igång.

Nåja, nåja, har fått en "akuttid" 13.30. MMM.. medicin. Fantastiskt roligt att mina sista små kära pengar ska gå till läkarbesök och medicin, när jag inte ens förtjänade det! Jag har skärpt mig vad det gäller allt! Tagit tag i mig själv, blivit på bättre humör, söker jobb ordentligt, köper inte kläder, ja, and so on. Men förmodligen får man aldrig må bra till hundra. :P

Hm.. jag tycker mig ana en viss frustration till sättet jag skriver min text, samt hur jävla snabbt det går att skriva. Jag vill ju bara att tiden ska gå så att jag kan få medicin! Sämsta är ju att jag fick ställa in min lunch med Nathalie, vilket jag hade sett fram emot :/

Igår var jag förbi en sväng i huddinge för att hämta kläder att sälja. Jag fick inte sälja "how to dra manga" för chai, men han har nog rätt. Det kan vara kul att behålla. Jag vill ju bara dra in pengar och tänker mig inte riktigt för.
jag tog även med mig hem harvest moon, och jävlar vad det var lika roligt som jag minns det! :D Vi låg igår kväll och spelade på varsitt game boy, vilket måste ha sett heltöntigt ut.

Nu ska jag laga lunch.

-----------
14:49

Jag har hittat det perfekta jobbet i mina ögon!
Jobba som fotografassistent i minst ett år åt en kanonduktig fotograf.
Jag blev så till mig att jag kastade mig över telefonen och ringde, vilket jag annars är för feg för. :D
JÄVLAR vad jag vill ha jobbet!
Jag förtjänar det!

dessutom fick jag svar från en arbetsplats jag sökt, och de ska återkomma om tre dagar. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback