Ingen rubrik idag

Jag känner mig inte utvilad och har feting ont i magen idag med. Sen blir jag helt pissed när det bara är min bilddagbok som inte fungerar. Man kan gå in på vilken som helst förutom min. WHYY WHYY? Lyckades logga in i alla fall, utan att komma in på min egen sida och ser direkt att jag har 6 nya bildkommentarer. Förmodligen är det ju folk som vill köpa kläder!
Men jag antar att det ändå är dags att tvätta håret och sedan dammsuga, blöttorka och sådant.
Jag drömde ju om julafton inatt och vaknade upp i en städad lägenhet! aah, precis som när jag var yngre! Nä, nu ska jag kika ut genom fönstret och se om det har snöat!

------------
12:13

Jag fick ett sånt himla dåligt samvete nu när Nathalie ringde. Hon frågade om jag kunde följa med och köpa löshår, vilket jag absolut hade kunnat göra om det inte vore för att jag lovat bort mig till Sanna. Men sanna är ju puts väck, borta. Sen angående ikväll så vågar jag inte riktigt ta med Nathalie till bishops arms om jag sen får för mig att dra därifrån direkt. Jag har ju inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra ikväll. Mycket hänger ju på om jag får tag på miss sanniball eller ej. Är ju som sagt inte så ofantligt sugen på att försöka få en syl i vädret bland tre-fyra försvarsmaktenkillar. Saanna var äär du?
Jag har fortfarande inte dammsugit och själv vill jag mest bara ha en flottig cheesburgare till lunch. Men jag ska nog ner och köpa frukt och se vad för dumt svärmorsdrömmen har att lära mig idag. Sist förklarade han hur man tar reda på om chefen är ett psykfall.

Oh, igår började jag och chai kolla på serien cobra. haha! Bara massa snusk serien igenom, men samtidigt teknat som ska passa barn. Jävla japaner! Hur som helst så knäckte cobra ur sig världens sjukaste citat:

"Säger som det gamla ordspråket: Jag vill komma in i hålet 
men finns det ett hål så är jag rädd att skada mördarens stolthet..."

Hahaha, va?!


Städdag..

Jag känner mig som den stackars tjejen som spydde av mensvärk i direktsändning. The paaain! Och så fort min mage inte gör så jävla ont så ska jag städa hela lägenheten... på riktigt för en gångs skull.
Posta paket, köpa piller och lämna kläder till myrorna ska också hinnas med.

Teodoras igår minsann. Kom dit och det blev mest bara tyst. Inget "nämen JP! Det var ju evigheter sedan!" Det var mest Micke, som kom lite senare, som reagerade så. Men när alla fått i sig lite öl så vart man genast välkommen, men det tog ju sin lilla stund. Kristoffer hade varit där innan jag kom och sedan försvunnit iväg för att hämta tjejen, så han dök upp en bra stund senare. Men trevligt blev det, och full blev jag efter två öl.
Var väl hemma vid halv tolv eller så.
Det bästa som finns är när det verkligen skriker om en människa "jag är så glad att se dig!". Och uppenbarligen funkade det inte trots att jag varit borta i ett år. Häver jag ur mig för mycket dumt när jag träffar människor, eller vad är det frågan om?
Jag får helt enkelt börja vidga mina kretser på egen hand. Blir så trött på att det ska behöva vara en ansträngning! Hur man än gör så ses det som att man raggar på folk, i andras ögon.
Jag saknar nog bara att vara saknad.  GO AMERICA!

Nu längtar jag bara till imorrn då jag ska hänga med le sanniball.
Bästa brüden!

Nä, nu ska väl jag komma igång,
lyssna på irriterande musik och sånt så att det går fortare.
Och jag gör det inte ens för min egen skull.

----------
15:24

Jag har sådan feting huvudvärk, men nu är mina garderober rensade och alla kläder är vikta. Köket är städat och lägenheten börjar se skapligt städat ut.
Sitter och väntar på ett telefonsamtal som aldrig tycks komma. Vill bara ha någon form av bekräftelse.

Förövrigt har jag fått stuprörsjeansen sålda (ÄNTLIGEN) plus den prickiga toppen.

Nu blev det genast lite bättre. Chai ringde (vilket är höjdpunkten på dagen för min del så töntig som jag är) plus att mamma tycker om mig så mycket att hon ska köpa jackan i julklapp åt mig. Den jag skrev om i något tidigare inlägg. Nu har jag äntligen hittat två jackor som kan kompensera för min highschool-skinnjacka som blev lite halvt förstörd efter Roskilde.
Nu måste jag ju visa bild bara för det. (bilden tillhör xs, nygren)

image23

Plus att folk har skött sig ordentligt med överföring av pengar för kläder jag ska sälja, så nu kan jag köpa julklapp och jag vet precis vad han ska få!

Syjunta

Jag har fått en present!!! GULDKJOLEN! Jag ringde mamma för att få råd om sytråd och då avslöjade hon att hon köpt guldkjolen som jag har varit så ledsen över att jag inte har haft råd med. Min guldoutfit är nu fulländad!
GO AMERICA!

Min syjunta blev av (tror det eller ej) och jag har sytt in ett leopardlinne, som blev sådär äckligt snyggt! Den ger en illusion av stora tuttar utan att bli vulgärt.
Nu har jag även listat ut hur man byter nål (jag vet jag är totalt okunnig, jag pysslade med träslöjd, okej?) Ska sy om en skinnkjol till kortkort. Men det går inte riktigt som jag vill när jag inte verkar ha hittat rätt nål.

Nu ska jag fortsätta!

-------
14:58

Jag blev nästan helt klar med kjolen, men så ringde Robb precis när jag skulle sy sista sömmen! Helvete vad längesedan vi terrade varandra via telefon. Men han räddade min ensamma dag, helt klart. Och nu har jag blivit övertalad att bli kriminell också.
Varför ska de bästa vännerna bo så långt bort i Sverige för?

Jag har förövrigt bestämt mig för att gå ut ikväll och öla med brors crew. oavsett om jag får gå dit själv, det gör detsamma. Har ju mer eller mindre tappar all kontakt med mänskligheten sen jag flyttade. Nu är det min tur. Jag blev även sugen på sannas idé om fredag och tänker nog följa med henne på äventyr på kvällen. Lär ju ändå bara vara ivägen om det ska snackas FN-tjofräs på fredag.

Annars börjar jag bli sjuk. Ont i huvudet, snuvig, halsont och ja, hela kittet. Men det tar jag hand om i helgen.

Jag har hittat den perfekta julklappen åt mig själv. hoho, ska bara hitta någon som älskar mig så mycket att denne tänker köpa den åt mig. :D En jacka som är lika snygg som den senaste skinnjackan jag köpte, fast denna för vinterbruk.

Nu ska jag sätta igång elementet som jag inte gjorde igår, klä på mig ännu mer, ta en kisspaus, dricka c-vitamin och komma igång och sy igen. Fast jag helst bara vill ha en kram.

--------------
16:51

image22

Det gjorde jag bra!

------------
18:21

Nu är det hög tid att plocka undan allt. Det ligger trådar och skinntygbitar överallt. Men nu har jag helt plötsligt en helt ny kjol och tre byxor! Ett par av byxorna ska jag modda om lite någon gång framöver med rött tyg. Haha, allt måste matcha med min rödsvarta jacka! :D
Jag har varit förjävla kreativ idag i alla fall! Och ikväll ska jag få träffa Kristoffers nya tjej! AAh!

KALLT!

det är kallt och jävligt i lägenheten idag. Fy satan, och jag sitter och lyssnar på min nya favoritlåt. Nej jag skäms för mycket för att berätta vilken. Fick den skickad via blåtand i lördags när jag var som mest kalasfull och började slå till på spriten. Det var dock ett helvete att lyckas hitta den på mobilen.
Idag har jag rivit ut alla kläder i hela lägenheten för att fota och sälja.

JAG SAKNAR CHAI! Han och Anton ska iväg på nån hardcore-spelning på stampen ikväll. Så jag lär ju inte få se honom förrän tolv, eller något. :/ På tisdagar går det visserligen mycket att se på tv, så underhålla mig själv kan jag nog allt göra.

På tal om att sälja, så fick jag upp priset på svarta tröjan med hål i från 70+ frakt till 110 kr med frakten inräknat. Yes! Tänkte att det var dags att kika in på mitt konto, och det börjar sakta men säkert stiga lite nu. 400 kr på kontot och en hundring kontant. Jag har Aldrig i hela mitt liv haft det så dåligt med pengar!

Ikväll ska jag äta fiskburgare. Jag har sån tur att det tillochmed finns sallad och gurka hemma! Happy! Det är lyx!

Bästa idag var de två varmduscharna jag tog!
Åh, jag kom precis på att kanske skulle ta och sätta på elementet! haha!

20:18

Jag grävde lite i garderoberna för att se om jag kunde hitta en ljusrosa tröja som har försvunnit språlöst. Istället hittade jag en hel hög med byxor som är snygga, men som vanligt sitter för slappt över låren. Så imorgon ska jag ha syjunta. Ska göra en kjol av ett par stora slitna carhartt-brallor också. <3 Hoppas bara att jag är lika på g imorrn som jag är idag, för det är ett helt projekt att dra fram symaskinen.
Dessutom hittade jag de vita byxorna som jag sydde upp till piratbrallor/trekvartsbyxor, eller vad de nu kallas i dagsläget. Jag gav upp efter ena byxbenet för att jag tyckte att jag var så värdelös, men nu i efterhand ser jag inga större fel för att vara upriktig mot mig själv.

Strax innan jul ska jag agera försökskanin vad det gäller hår. Så om några veckor kommer det ske en totalförändring, dock med löshår. Mer än så avslöjar jag inte. Spännande!

Sprut spruta sprut

Idag ska jag upp till Ronnie och få en spruta. Nu börjar jag bli lite smånervös faktiskt. Sen är jag förbannat nyfiken på vad för Alex som jobbar där uppe som påstår att han känner mig. Det slog mig precis att det fanns en alex när jag hängde med mange och c:o.. kanske är det han? Nåja det visar sig.
Nu ska jag gå om en kvart.

Jag skulle vilja skriva ner och berätta om helgens partaj, men jag vet inte riktigt om jag orkar just nu. Så det blir när jag kommer hem igen isådana fall.
Var förbi ringen en sväng för en stund sedan och kollade portot till åland. 40 spänn för en kjol! Galet, hoppas att den blir såld ändå! Hämtade även ut min twinrix. DYRT. Glömde receptet för mina piller, så jag får ta det senare istället. Behöver dem ändå inte förrän om en vecka.

------------------
15:31

Jag mötte upp Nathalie utanför sös och gick tillsammans iväg till avdelningen med ronnie. Där i receptionen satt den där Alex. Jag kände mig så dum när jag inte kunde placera killen. Han var en aningen bekant, men ändå inte. Det visade sig vara en vän till Freja, så vi har träffats via freja någon gång. Vilket jag inte minns, och det skämms jag över! Hur fasen kommer det sig att folk kommer ihåg mig, trots att jag ändrar hårfärg hit och dit och knappt går att känna igen längre? Jag gör väl ett gott intryck och fastnar i människors minnen, som Ronnie sa. Vad vet jag. Jag har bara erfarenheten av att människor efter en tid blir besvikna för att jag inte är så fantastiskt egentligen. Men de som verkligen tycker om mig stannar ju kvar.
Bara ingen tar ifrån mig det käraste jag har. Chai.

Jag har överlevt november med As the cold rain falls - Tiger army
Så nu kommer jag alltid koppla låten till November 2007, kyla och den nya jackan. Jag vet att jag är lite skev.

Hur som haver så har jag fått min spruta, samt lämnat ett blodprov. Nathalie var så rar och höll mig i handen hela tiden för att jag är en sådan fegis. Sen gick vi iväg och satte oss på en restaurang. Världens goaste personal! Eller ja, en av killarna i alla fall. Resten var ganska griniga.

Nu ska jag underhålla mig själv fram till klockan åtta och hoppas på att allt inte bryter ihop. Jag skulle behöva någon som håller mig handen nu också faktiskt.

---------------
21:21

Ännu mer kläder uppe till salu. Men som sagt så är det fucking november månad, så även om folk är jätteintresserad av något plagg så har ju ingen råd att köpa åt sig själv nu när alla måste köpa julklappar.
whatever, jag löser det på ett eller annat sätt.
Hoppas morgondagen blir roligare, och Hoppas att någon vill dricka en öl med mig imorgon kväll. Annars får jag umgås med mig själv, helt solo.

Money

Äntligen en bra reklam för att dra in pengar till drabbade barn i u-länder! Då syftar jag på Unicefs reklam där de har gjort om hela kaoset fast i sverige med svenska barn. Nej nu ska jag inte bli blödig.

Min infektion känns inte alls bra och jag har ont och då har jag ändå tryckt i mig hälften av all medicin som skall tas. Jag har inte råd med ny medicin. Fick ångest igår när jag insåg att jag måste hämta ut min twinrix och nya piller. Vilket kommer att kosta mig en förmögenhet jag inte ens har.

Idag ska jag posta ett vitt nätlinne och ett par svarta byxor som jag har haft i en evighet. (155 kr plus till mig) och så ska jag kolla vad frakten blir till åland, då får jag 100 kr till. Fan att ingen köper mina dreads. Som sagt, November månad är alltid ett helvete då alla ska spara pengar för julklappar. Men efter jul blir det kaos, för då har Alla helt plötsligt råd att beställa dreads.

Sanna var här igår kväll och åt middag med oss, vilket var kanontrevligt! Vi såg lite zombiefilm också. :) Nu väntar jag bara på en riktig zombieattack! Då ska jag fly till Ikea!

Nä, nu ska jag fixa till mig så att jag är helt klar innan jag börjar slå in paket och grejer.
Orkar inte stressa ihop allt snabbt sen.

Beslutsångest

Mina ögon känns som sandpapper och jag är långt ifrån klar i huvudet. Sov skitdåligt inatt och drömde dels att jag tappade ner min systemkamera från en skidbacke/berg. Ångest!

Målet idag är att åka till huddinge som sagt och sälja ett par trosor. Ska även se efter om jag har varit så korkad att jag glömde två plagg sist jag var hos päronen. Som jag så enbart åkte dit för att hämta. Men det är ju jag i ett nötskal. Sen ska jag tvinga mig själv att åla förbi en sväng till arbetsförmedlingen, och därefter träffa sanna.

Jag vet inte längre vad jag vill. pure evul-ångest! Just nu lutar det tyvärr åt att jag hellre hittar ett betalt arbete och låter mitt drömjobb flyga med vinden. Det känns riktigt tungt just nu. Men att det redan verkar ha uppstått irritation hit och dit på hemmaplan så avskräcker det mig ännu mer. Skulle behöva rådgöra med någon klyftig apelsin.
Jag antar att detta är en helt naturlig lätt släng av November-ångest. "hej snart är det jul och jag har inte råd att köpa julklappar" Fuck. Men min klädesförsäljning verkar gå framåt.

Nu ska jag hitta på något vettigt innan tiden blir dags att åka till huddinge

over and out.

Ska jag eller ska jag inte?

Idag har jag bestämt mig för att göra premiär för min blogg.

Nu har jag kommit till en fas då jag inte har en jävla aning om hur jag ska göra. Nu helt plötsligt så ser saker och ting lovande ut vad det gäller jobbet, MEN ingen lärlingslön utgår. NADA inkomst under ett års tid med andra ord. Jag hade inte tvekat en sekund om jag bodde hemma fortfarande, för då hade jag kunnat extraknäcka på helger och kvällar, för sådana jobb är inte lika svåra att få tag på. Men nu har jag chai och jag vill inte att det ska gå åt helvete för ett sketet obetalt lärlingsjobb. Visserligen kanske det kommer öppna alla dörrar i världen för mig sen i framtiden. Det här kanske var min chans? Men just nu ser jag bara tåget tuffa iväg ifrån mig.
Löjligt nog skriker det "kärlek vs karriär", men så tänker jag aldrig låta det bli.

Jag får väl hitta något skitjobb som fotograf för något i stil med "the studio" för jag skulle göra det så jävla mycket bättre och det är väl dags att kunderna får bra bilder. Skickade faktiskt iväg mitt cv igår till en liknande studio.
När ska jag få lyckas? Samtidigt är jag stensäker på att jag kommer slå igenom i framtiden. :D Jag kommer tjäna fetaste lönen för allt lidande jag genomgår nu.

Nej nu blev det för dystert, så jag kan ju berätta om gårdagens historia när jag grävde bland andras sopor i soprummet. Jag vaknade och kände paniken komma över mig och insåg att min ring var borta. När jag öppnade ögonen hörde jag ett dunk som om en ring trillade i golvet. Jag antog att det var chais knas-ring som måste pulas ihop med länkar då han suckade och började mecka. Så hela min förmiddag gick åt till att leta på alla konstiga ställen jag kunde tänka mig. Tvättstugan, soprummet och städade halva lägenheten på köpet. Det sista jag gjorde var att kika bakom sängen, och visst låg den där. Jag hade alltså hört den trilla i golvet.

Kanske inte heller så roligt? haha. Imorgon ska jag sälja trosorna som jag har uppe i bilddagboken "till salu" Folk har slagits som djur! Trodde jag aldrig. Men bra bilder säljer bättre. Så jag får bra med cash+ett halsband jag har letat länge efter. Det kunde jag inte säga nej till. Busstjejen som praktiskt taget bor vid mina föräldrar.

Nu ska jag åka till mami och hämta min batteriladdare och sen ska jag hem till Nathalie.
Även om inte vädret tillåter så tänker jag vara glad idag, med en släng av beslutsångest. Men det har jag väl ändå rätt till? Min happy-image ska inte gå i spillror än. GO AMERICA!

----------------
12:35

jackan är kommen. sitter skitbra men får aldrig bli större, vare sig runt mage eller tuttar. Om inte någon vet om det är möjligt att sprätta upp det som är insytt, utan att det ger för fula märken.

Jag har ringt flera samtal idag för att ta reda på hur och om jag kan få någon som helst hjälp ekonomiskt under ett års tid. Det visade sig att det åtminstonde fanns en lösning, trots att det är en skitsumma, så är det alltid något.
Så imorgon bitti ger jag mig av för att träffa en handledare.

Huvudvärken och hungern börjar ta över, snart får det allt bli dags för lunch! Ska käka en smörgås innan jag drar till Nathalie som står för lunchen :D


Telfon

Hade jag pengar skulle jag beställa skivan bara för att.
Du får den signerad också. WOW. haha. Kärlek!
Men det är nostalgi på hög nivå.

Haha, Ljung och jag var sådana jävla stalkers!

Idag ringde jag fotografen och fick efter två samtal tag på henne. Hon ville inte att man ringde, utan det är bara cv via email som gäller. :/ Nu ska jag få tag på Rolf också. Funny.

over and out

------------------
18:17

Fått tag på Rolf, så nu kan jag lämna nummer från honom när jag söker fotografrelaterade jobb. Det är bra skit. Mitt personliga brev är i princip färdigskrivet och jag känner mig nöjd. Hur sjukt många personliga brev har man inte skrivit till olika arbetsplatser egentligen? Det är så tröttsamt! Men nu flöt det på för att jag verkligen vill ha platsen!

oj, jag glömde bort mig. Gick iväg och åt middag (korv med bröd) samt ojade mig över huvudvärk. Så nu är klockan hela 19:07, inte för att det spelar någon som helst roll annat än att jag måste trycka ctrl+C och sen logga in igen och paste:a det jag skriver. För jag är förmodligen utloggad nu.

Jag är feett uttråkad.

KISSA

GAAAH KISS I HJÄRNAN!
Jag är kissnödigsaurus! Har helt klart dragit på mig en urinvägsinfektion, och det var jag inte förtjänt av! Dels så drömde jag om att jag fick urinvägsinfektion lagom tills att jag skulle resa utomlands, plus att jag fick mens. Sen vaknade jag och förstod min dröm. JÄTTEKISSNÖDIG, värk som liknas vid mensvärk. Jag förstår inte hur det kan slå till så hårt redan första dagen för min del? Jag menar, annars brukar urinvägsinfektionen gärna komma utrdagen och långsamt träda fram. Men jag vaknar upp med samma smärta och kissar blod, vilket brukar ta ett par dagar innan det sätter igång.

Nåja, nåja, har fått en "akuttid" 13.30. MMM.. medicin. Fantastiskt roligt att mina sista små kära pengar ska gå till läkarbesök och medicin, när jag inte ens förtjänade det! Jag har skärpt mig vad det gäller allt! Tagit tag i mig själv, blivit på bättre humör, söker jobb ordentligt, köper inte kläder, ja, and so on. Men förmodligen får man aldrig må bra till hundra. :P

Hm.. jag tycker mig ana en viss frustration till sättet jag skriver min text, samt hur jävla snabbt det går att skriva. Jag vill ju bara att tiden ska gå så att jag kan få medicin! Sämsta är ju att jag fick ställa in min lunch med Nathalie, vilket jag hade sett fram emot :/

Igår var jag förbi en sväng i huddinge för att hämta kläder att sälja. Jag fick inte sälja "how to dra manga" för chai, men han har nog rätt. Det kan vara kul att behålla. Jag vill ju bara dra in pengar och tänker mig inte riktigt för.
jag tog även med mig hem harvest moon, och jävlar vad det var lika roligt som jag minns det! :D Vi låg igår kväll och spelade på varsitt game boy, vilket måste ha sett heltöntigt ut.

Nu ska jag laga lunch.

-----------
14:49

Jag har hittat det perfekta jobbet i mina ögon!
Jobba som fotografassistent i minst ett år åt en kanonduktig fotograf.
Jag blev så till mig att jag kastade mig över telefonen och ringde, vilket jag annars är för feg för. :D
JÄVLAR vad jag vill ha jobbet!
Jag förtjänar det!

dessutom fick jag svar från en arbetsplats jag sökt, och de ska återkomma om tre dagar. :)

Vad att göra?

Jag mår kanon
Bara lite smått irriterad över hur en fd vän knappt behöver anstränga sig för att göra mig irriterad. Och dessutom gör det helt medvetet. Annars mår jag helt okej, ska inte klaga.

Jag måste till tillägga att de börjar riva ner ställningen utanför fönstret nu. Byggarbetarna är med andra ord klara! Förmodligen är allt HELT färdigt nu i veckan! Ska bli riktigt bra att slippa dem nu.

Nu har jag precis fått pli på håret genom en tvätt och ska strax laga lunch. Sen tänkte jag dra mig ut på äventyr.
Helst vill jag sätta mig på ett tåg och åka och hälsa på någon kompis lång borta i svearike.

Klubb

Jag fick en fantastisk hemsk start på dagen, eller om det räknas först i vaket tillstånd så jag var världens lyckligaste dam i hela universum och sånt töntigt. För att vara ärlig hade jag en fruktansvärd (vilket fult ord btw) dröm. Jag och chai bråkade och mitt i bråket gjorde vi slut. Jag tog av mig ringen och sprang därifrån men insåg ganska snabbt att det var världens största misstag, så jag gick tillbaka för att träffa honom igen. Men då satt han upptagen med annat och ville inte ha mig tillbaka igen. Han var trött på att jag var så krånglig hela tiden, och hade fått upp ögonen för någon annan.

Jag har helt seriöst aldrig varit med om en mer verklig dröm i hela mitt liv. Min första tanke var att träffa Sanna och supa mig skitfull och dra i mig allt smuts jag kunde komma över.
Sen vaknade jag upp av att jag grät med ansiktet mot väggen. Jag vågade inte vända mig om först för att jag var så rädd att han skulle vara borta. Men när jag insåg att det bara var en elak dröm kunde jag pusta ut igen.

Jag tänker se det som ett tecken eller snarare som ett hot från någon (kalla det Gud eller vad fan ni vill) Men nu får det vara nog!

Resten av förmiddagen fortsatte med att jag kände mig orolig i kroppen efter drömmen, men jag ville glömma det så jag åkte in till stan för att luncha med La Mama. Vi satte oss på ett hak på drottningatan där det var redigt med mat, sallad och bröd. Riktigt gott. Hon berättade att Matilda (lillasyster 12 år) ville ha en korsettklänning till skolfesten, vilket jag ansåg var för dyrt för en tolv-åring. Men jag fick en genialisk idé och tyckte att vi skulle gå till C.U.M där jag hängde alldeles för mycket för typ ett och ett halvt år sedan när jag var tillbaka i synth-träsket. Jag var där så pass ofta att jag blev igenkänd så fort jag kom innanför dörren.

Hur som haver så tittade jag rakt över gatan och sågt precis likadana platådojer som jag har och tittade sedan på skylten. "C.U.M" Vi behövde alltså inte röra oss iväg hela vägen till gamla brogatan och vidare! Perfekt! Mamma verkade gilla kläderna. :P Jag började rota i 99-kronors-grejen med kläder och fann mycket riktigt en korsettklänning som var satans snygg! Plus att vi köpte ett par rave-brallor till Matilda, även dem för 99 kr.
När vi skulle betala frågade hon Dominica (heter hon så?) om jag skulle på modevisningen ikväll. Jag hade sett affischer för det och var lite sugen, så hon gav mig gratisbiljetter. Så förmodligen ska jag och chai dit senare ikväll, efter Bishops arms. Men vi får väl se.

Jag kände att dagen fortsatte bra ändå, så jag strosade vidare mot East street  och hängde där en stund. Alltid lika jobbigt att ta sig hem igen, och därefter tillbaka! Nu är jag hemma i alla fall. Ska skriva klart mitt personliga brev och få det utskrivet någonstans, så att jag kan lämna in det på bishops arms. Och så ska jag väl komma på någon ganska påklädd club-outfit. Känner mig inte så sugen på att åka dit i gangstah-kläder när jag har en hel club-garderob.

Förövrigt så blev min bild inte nominerad till tävlingen. Vilket gjorde mig arg, då flera av bilderna var SÅ tråkiga!
Jag börjar tappa hoppet om mänskligheten nu.

Hår och grejer

Det rosa/svarta håret med dreads är färdigt nu och så fort det blir ljusare ska jag sätta igång och fota det och lägga ut till salu! Igår tog Chai med verktyg åt mig så att jag kan försöka mig på en ny variant av dreads, som jag först och främst ska göra åt mig själv. :P Plus ett nytt smycke till min septum som ser knas ut. Får se om jag vänjer mig.


image21


Blä, idag blir en lång och ensam dag, för chai kommer inte hem från jobber förrän efter nio. Men då hinner jag förmodligen och förhoppningsvis komma långt på nästa helhår med dreads. Jättekul... eller inte.

Jag har skickat in en bild som bidrag till en tävling där jag har Bestämt att jag åtminstone ska hamna bland de nominerade. Annars blir jag förbannad! Med tanke på hur fula de tidigare vinnarbidragen är, så ser jag det som ett slag under bältet om jag inte ens blir nominerad nu.

Ingen ork och snö

Jag måste bara få säga att lördagen i helgen var den konstigaste lördagen på länge. Det var en helkväll med chai, Ronny och Nathalie. Först på bishops arms (då var även cissi och markus med) Käkades mat och dracks massa öl. Hittade en ny favoritöl till fish and chips. Namnet på ölen skrev jag som tur var ner i telefonen.
Sen gick vi hem till nathalie och drack rödvin medan ronny gick till slm för att fixa någonting. Efter evigheter drog vi även vidare till en student-fest och det var Bara galet! Fick världens jobbigaste brud efter mig som försökte förklara för mig hur jag ska styra upp mitt liv vad det gället fotojobb. Som om jag inte hajar själv hur jag ska gå till väga?

Jaja. Orkar inte pladra mer om helgen. Igår satte jag full fart och tillverkade dreads igen. Blev ett helhår med rosa nyanser och svarta dreads. Dock inte riktigt färdigt ännu. Tänkte sätta ett pris på 950 spänn för alla dreads och jag behöver pengarna stenhårt.

Förövrigt är jag trött på allt idag.
Jag klär på mig sen drar jag härifrån för dagen.
Ett steg i bra riktning är nu löst i alla fall. Hoppas det fortsätter så, annars tappar allt sin mening.

ändrade planer



Jag fick någon lätt form av nackspärr efter träningen igår, vilket blev ganska plågsamt under biobesöket. Plus att vi såg en rysare, så jag kunde ju inte direkt sitta still med huvudet rakt fram. Under första hoppscenen höll jag på att kasta mig i famnen på killen åt fel håll. Skulle ju ha varit chai, men jag fick panik! Jag ville i princip bara därifrån och att filmen skulle ta slut för att det var så läskigt. Men bra var den, tycker jag.

Jag fick inte vakta mini-hundet idag för att pål blev sjuk. :( Jag hade verkligen sett fram emot det enormt mycket! Men jag dammsög lägenheten vid tio-tiden, vilket jag aldrig hade gjort om det inte var för att det skulle komma besök. Rent golv, men inte fan gör det mig lyckligare. (:

Väntar fortfarande på den förbannade jackan och antar att det kommer dröja längre än jag kunnat ana. Såg nyss i hennes gästbok att någon annan köpt en jacka av henne för två månader sedan som hon inte har fått. Suck.
Kan man aldrig lita på någon?

Whatever, tänkte försöka leta rätt på den nya externa hårddisken. Vet inte riktigt vart den har hamnat faktiskt. Datorn håller på att haverera, så det är dags att rädda de bilder som kan räddas.
Ja, roligare än så här verkar det ju inte bli.

HAPPY! :D

Jag vaknade med världens bästa humör idag. Och jag vet varföör!
Fick till skönaste outfiten, så smink och tvätta håret var inte att prioritera. Men jag tänkte nog kladda på mig litegrann strax bara för att chai och jag för en gångs skull ska hitta på något ikväll. Mat och bio!
Jag tror förövrigt att det är första gången i världshistorien som jag ser en skräckis på bio, nu ikväll. :O Kul kul kul!

Jag började morgonen med att reta chai för att jag mådde så bra, sen satte jag mig vid helgonchatten och skrapade ihop en fanclub. haha.
 
När jag tröttnat lite kilade jag iväg till friskis och svettis för att träna Ki-balans. Tryckte i mig en banan och massa vatten för att jag var så rädd för att bli yr och svimma. Det brukar hjälpa.
Givande pass, trots att jag tvekade vad det gällde läraren. När jag var klar där inne så gick jag in i ringen centrum för att tröstköpa mig ett par tuttar. Haha. Onödigt och tråkigt att gå runt med komplex när det finns nödlösningar, som inte innebär plastikoperation. Feett nöjd! Nu mår jag bra igen.

Blah, jag har mått alldeles för bra idag! Trots att alla mina pengar är mer eller mindre slut snart. Vilket brukar vara mitt problem. Pål ringde mig nyss och det tog ett tag innan jag hajade vem det var. Men men, imorrn ska jag vakta hundet och jag är så glaad. :D sen ska jag och chai iväg på middag på kvällen, vilket jag hade glömt! Men det gick bra med hundvakteriet än då.
Hannah ringde också och lät som en robot i telefonen, så det blev inte mycket till snack, men det var trevligt den lilla stund som varade. :)

Jag är bara så glad glad glad, för första gången på så länge!

snyggaste plagget!

Jag kom precis underfund om en sak, och jag VET att det kommer att ske, trots att jag har berättat att jag inte tycker om Det. Men då drar jag bara direkt därifrån kan jag lova, (dvs om ingen annan bra människa räddar mig ur allt) om inte annat så kommer jag inte följa med igen.
Tonårsrevolt, fast lite försent!

Jag gick ut och promenerade igår kväll och stängde in mig i musik. Det var i princip helt dött, bortsett från ett fåtal löpare och knasiga människor. Så nu har jag promenerat två dagar i rad och idag var jag iväg på ett friskis och svettis pass med bästa läraren! Jävla go i den tanten! Dessutom var det nästan som om jag hade bränt ner musiken som spelades. Bög-magnus carlsson <3, mika och en ny version av "feeling good". Jag var så glad och snäll för en stund, och nu är jag mest arg igen.

oh, hämtade paket på posten med COOLASTE outfiten! Det är typ som en gammaldags badräkt. hm.. hur förklarar jag det här. Det är som ett par hotpants sitter ihop med ett halterneck-linne som har en krage. Känns lite 40- 50-tal, eller nåt. Den har en dragkedja framtill, och det är ett helvete att komma i den. En ljusrosa grej med vita prickar, men helball! Fast det blir en sommarplåtning av det.
Fick dessvärre ångest av den då den är i storlek 36 och satt astight. :/ 36 sitter aldrig tight annars!!
Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll. Nu kanske jag har en anledning att damma av lite alternativa kläder om jag ska iväg och dricka bärs med nattis. :) Typ mina monsterkängor. Får se vad jag vågar ha på mig.

Tack för idag.

Trött och irriterad

Nu har jag suttit och flätat in syntetslingor i fyra timmar på en kund. Först och främst var de en halvtimme sena, så chai kunde med andra ord ha kommit hem på lunch. Sen så har jag fått fel information om allt som skulle göras. Hon ville ha rastaflätor, vilket jag aldrig skulle göra för 500 spänn! Vi kom överens om att det bara skulle vara slingor, fast i hela håret.
Nu är jag trött och irriterad och har inget att kasta ur mig min agressivitet till. Bara prata av mig. För chai verkade inte särskilt intresserad och höll förmodligen inte med mig, att döma av tystnaden. Och det gör mig ännu mer förbannad.
Så jag hade ingen lust att gå till studion och käka, så istället sitter jag med min lasagne här hemma, som jag helst vill slippa. Om jag inte svimmar av trötthet ska jag gå ut och gå i 45 minuter efter att jag har ätit. Med min nya Ipod!
Nä, fan, 500 kr extra på fickan och ett fantastiskt samtal från Hannah via telefon! Bästa idag, lätt!

Imorrn vankas det fredagsöl, men jag undrar om jag inte ska träffa Nattis på en annan krog istället. Jag gillar henne, trots att hon är så arg hela tiden, för hon verkar ha valt att inte vara arg på mig. :D Det är bra. Jag har insett att hon är en av få människor som verkligen inte gör sig till, utan går sin egna väg med stil. Till skillnad från andra blockmongon som ska vara så jävla häftiga hela tiden och bara får det att skina igenom att det är fejk.
Jag är så jävla trött på det! Och man ser det ständigt så fort man går till ett ställe som BO, och ändå faller alla för det!

Lägenheten ser ut som skit och det ligger löshår överallt, vilket jag inte orkar göra något åt. Det är för TRÅNGT!

Jag måste bara visa en bild på jackan som jag har köpt, inte för att den har kommit på posten ännu!
Köpt av xs på helgon och bilden tillhör henne. Skulle egentligen ha en med vita detaljer, för det hade varit snyggare till mitt nuvarande hår. Men då har jag en anledning att färga håret knallrött igen.

image20