Intervju

Hu! Nu har jag inte ont i magen längre. Jag kanske ska ta allt från början. (och nu fick jag allt att låta skitspännande)
Jag steg upp och började strosa runt, så långt jag kunde på 30 kvadratmeter, vilket var tråkigt, så jag tog en dusch. När jag väl klätt på mig så ringde hemtelefonen och det var nog en ren tur att jag svarade, för det är sällan jag gör det på morgonkvisten. Tommy var nämligen på väg upp och ville ringa och varna så att jag inte stod naken i köket eller nåt. Vilket jag nästan alltid är, haha. Han verkade mest ha allmänt tråkigt och bögen han skulle träffa var nån helt annan stans. Samtidigt försökte jag göra mig iordning, samt laga lunch åt chai som strax skulle komma hem.
Bögen ringde och Tommy försvann, jag förstår inte att han och chai inte krockade med varandra i trappuppgången! Men de hade tydligen inte sett varandra, trots att tommy gick strax innan chai kom innanför dörren.

Hur som haver, jag plockade ihop mina saker medan chai käkade och sen var det bara att dra iväg. Kände mig helt oplanerad, alla nummer hade jag slarvat bort, var osäker på hur jag skulle hitta, samt var i princip pengalös på mobilen. Smart.

Men jag tog mig fram och kom nästan 20 minuter för tidigt. Blergh. Det var nog med en skräckblandad förtjusning som jag steg in i i lokalerna. Det var nästan ganska exakt tre år sedan jag var där sist med sara. Jag berättade att jag praktiserat där och det var bara en av dem som minns mig efter att hon fått tänka lite. Mannen som sagt att hans döttrar aldrig skulle få se ut som jag borrade in blicken som om han skulle kunna käka upp mig i en munsbit.  haha, det är nog ingen idé att vara rädd längre. Allt var sig likt, personalen hade sina gamla platser vid datorerna, det var H&M-kläder överallt som skulle fotas osv.
Vi satte oss ner i köket och pratade lite, men det fanns inte så mycket de kunde berätta i och med att jag varit där förut. Vilket de visserligen verkade se som ett gott tecken. Visade några foton och så där.
Så nu ska jag komma tillbaka på måndag 9.15 och provjobba en dag för att se hur jag passar in i gruppen.
Hur är man trevlig utan att slicka röv? Jag VILL VILL VILL ha jobbet! Så nu gäller det väl bara att hålla tummarna.

Var förbi taj mahal en sväng och köpte svarta microringar och kräks redan av tanken på att börja jobba för dem, så jag bangar det helt. På vägen hem köpte jag Risifrutti drink it och den var ingen höjdare!
15.55 går mitt tåg mot östra gymnsiet. Woho!

Det här är gårdagens kreation när jag hade allt för tråkigt, eller nä, jag hade ju inte tråkigt.

image8
15:12
Både Hannah och Sanna reagerade på att jag har blivit mycket smalare, vilket förvånade mig lite. Jag har ju börjat dra i mig mat igen sen kryssningen för två veckor sedan. Mitt lår är som Hannahs vad när de mätte mig. Det skrämde även mig med tanke på att hon inte har stora vader. Skulle ändå vara spännande att väga sig, men jag har som sagt ingen våg.
När jag kommer hem igen från gamla skolan ska jag och chai köpa hem fett från donken och hyra film.. det är ju trots allt macdonalds-torsdag. :D

19:49
Nu har jag varit förbi en sväng på gymnasiet, och givetvis gick det inte som jag tänkt. Sist jag loggade in på mitt användarkonto på skoldatorerna så var jag tvungen att byta lösenord, nu vet jag inte vad jag bytte till. Inget av de jag brukar ha fungerade över huvudtaget! Klantigt värre. Så den enda lösningen nu att rädda allt material är nog att kontakta datateknikern eller vad fasen man ska kalla honom. Vilket projekt det blev nu.
Kul att träffa sara igen. De få lärare vi träffade var glada över att se oss. :) Sen började skolan stängas ner så jag gjorde sällskap hem med två lärare. Marcus och Anna? o.O Det är pinsamt att jag har blivit så dålig på att komma ihåg namn!  Åååh, han har skaffat en liten vovve som heter gizmo! Det är helt underbart, jag vill också ha en gizmo!
Jag insåg att jag skulle vara tillbaka i stan innan 18.00, så jag kilade över till studion för att möta upp prutten.
Vi käkade på donken (och jag åt så att magen svällde till dubbelt) och gick därefter iväg för att hyra film. Blev "Parfymen" någon parfymmördare... hm. tja. Köptes även en del film. Och jag bara HATAR killen i kassan som ska impa utav bara helvete så fort vi kommer dit! trycka hårt på knapparna på kassan och flyga med armarna efter varje knapp. Det är ju bara inför oss som han håller på så där!

Jag insåg nu att det är imorrn som jag ska iväg och plåtas, vilket gjorde mig fantastiskt nervös! Långt bort åt helvete och jag vet knappt vad jag vill ha för bilder! Måste försöka få med Em.

Det vänder till slut

Efter min dröm, som mest var dimmig nu i efterhand, så vaknade jag tryggt. Har varit vaken i en halvtimme, och chai har redan dragit till jobbet, vet inte varför så här tidigt dock.
Shit, jag måste börja fokusera, och sommaren försvann mitt i allt. Jag är skitstressad när jag vaknar, mår illa så att jag inte kan äta förrän två-tre timmar efter.
Rosanna ringde igår och erbjöd mig jobb på hurry curry, trots att det kanske bara blir ett par dagar i veckan, så känns det på något sätt som ett bättre alternativ än taj mahal, som enbart är snurrigt och på något vis oseriöst.
Ska ringa chefen till taj mahal idag för ett slutgiltigt samtal och får jag inte svar idag, så lämnar jag det åt vinden.
Det är bara en person jag vill fokusera allt kring, men när jag är så virrig att jag knappt vet vad jag heter ibland så blir det inte lätt.

paus

Nu hände det jag aldrig trodde kunde hända, min gamla fotolärare Rolf räddade i princip hela min vardag. Jag blev tårögd och började nästan gråta. Först blev jag lite grinig över att någon ringde mig vid 9.15 på morgonen, men jag uppfattade att numret var någonstans från kommunen, så det var väl lika bra att svara.
Han hade tydligen ett jobb att erbjuda via någon annan han talat med, och kom att tänka på att jag skulle kunna platsa. Men än så länge visste han inte säkert om jobbet gått åt ännu eller så.
Bild-retusch passar mig, samt att det kommer få mig att utveckla inom foto och ge mig ännu fler möjligheter i framtiden. Precis som jag skrev i tidigare inlägg för ett tag sedan att jag känner att jag har fastnat och inte riktigt kommer vidare inom retuschering, skulle göra att jag kommer gå framåt igen.

Dock är jag ganska stressad nu istället. Jag blev ju som sagt erbjuden jobb på hurry curry och de vill ha svar senast på måndag och taj mahal vet jag inte ens hur det går med. Ska själv ringa dem nu i dagarna är tanken. Men det känns just nu som längst ner på listan, trots att det är en heltidtjänst. Jag tror inte att jag kommer trivas eller utvecklas. Samt att jag inte vet riktigt när jag får svar från fotoföretaget.

Jag skulle kunna bli troende bara för att få det sistnämda jobbet nu!
Ringde chai strax efter att rolf ringt mig bara för att få avreagera mina känslor. :) Han hade precis varit förbi farbror Ronnie för att ta prover och jag ska få komma förbi någon dag och göra detsamma. Jag skulle vilja komma iväg och göra ett pricktest någonstans, men jag vet inte riktigt vad man ska göra det någonstans. Får prata med Ronnie.

Jag hoppas innerligt att dagen håller i sig så här nu. 
Ikväll kommer Hannah hit också. Minns knappt när jag såg henne sist.

10:04
Jag blir helt svettig, haha.
Rolf ringde tillbaka och hade tydligen fått tag på folk från studion. Jag fick som vanligt småbabbla om livet med Rolf innan han kom till saken, precis som det brukar bli. Nummer och namn fick jag, SAMT att jag fick veta att det är fotostudion jag praktiserade på för ett par år sedan. HAHA! Imorrn ska det skvallras för sara minsann, hon och jag praktiserade på samma plats samtidigt! Vi gjorde bort oss litegrann också, hrrrm! Vi som aldrig kan hålla käften och pratar så att ryktet sprider sig vidare.
Ska dyka upp där imorgon vid klockan ett och visa upp mig och vara trevlig. Nu är det redan folk som är där och provar på inför jobbet, men jag hoppas att det ger mig en större chans i och med att jag har varit där förr och sett hur de jobbar.

Sen måste jag göra något slags portfolio för framtiden, för det håller inte att släpa på chais väggkallender som jag gav honom i julklapp.
Nervös men peppad som satan!

Ingenting

Nu har ett par styckna hittat min blogg såg jag på statistiken. Skithål! Aldrig får man ha något ifred, så snart får jag väl göra en ny blogg.

Det var för kallt för att vistas utomhus idag kände jag och då hade jag ändå dubbla långärmade tröjor och tjocka jeans. Tråkigt. Tobias var förbi en sväng, så han åkte på ett förhör angående Melinda. Sen visade jag honom vägen till sin idrottshall och han har ju sämre lokalsinne än jag verkar det som. Vi hittade Daniel på vägen, som har gått i Elias klass och de skulle tydligen ha lektionen tillsammans, så jag lämnade dem att hitta sista biten själva. Och nu är det minst lika kallt här inomhus.

Igår städade jag hela lägenheten, inklusive badrummet. Dammsög och blöttorkade också. Tänkte försöka hålla det så här nu. Köpte även tre skitstora blommor åt chai som stinker .:P Var ju inte direkt meningen att de skulle lukta så starkt.

Igår var jag och Em iväg för att sitta i publiken till Fråga olle, vilket blev skitkul! Inspelningen rullade på utan några som helst omtagningar! Det är så det ska vara för att det ska bli kul. Har inte blvit några statistjobb eller större, på ett tag, vilket jag saknar. Det kommer väl.

Nu vet jag inte vad jag ska göra när jag inte ens kan sitta hemma och ha ångest över att det är stökigt här hemma.

När det tar slut

Igår fick jag reda på att min lillebror och hans flickvän har gjort slut. Vet inte vem av dem som bröt upp, men jag blir så besviken! Typ världens bästa tjej och de verkade ju funka bra ihop.
Jag hatar när förhållanden tar slut, då inser man hur skört allt är. Börjar man ta allt för givet utan att inse det?

Chai kom hem typ kvart i elva igår kväll och hela dagen rann iväg av att jag bara kände mig ensam. I och med att de har varit igång hela helgen under mässan så öppnar de studion vid två idag. Så chai stannade hemma till strax innan tolv, vilket var skönt. Jag vill inte att vi tappar bort varandra.

Jag mår fortfarande illa, så det är förmodligen baksmälla dag nummer två. Det är inte rättvist! Jag dricker iofs väldigt sällan numera, tog en öl innan tiger lillys, och innan dess har jag inte druckit sen chais födelsedag för en månad sedan. Jag är lite rädd för att dricka, just för att jag inte hanterar känslor då. Eller snarare att känslor blir tio gånger starkare.

Ikväll ska jag och Em iväg och kika på fråga olle. Hon hade två biljetter till publiken, så jag ska haka på. Kan nog bli kul, så länge jag inte mår illa. Jag skulle vilja göra lägenheten fin idag tills chai kommer hem, för jag lär ju komma hem bra mycket senare. Om jag lägger på ett kol och gör allt ordentligt denna gång så ska det väl gå.

Karatefylla

Jag mår skitdåligt efter igår, är helt fruktansvärt bakis. Har precis lyckats få i mig mannagrynsgröt, för det blev jag sugen på. Jag har väldigt svårt att fokusera, samt minnas dagen igår. Men jag ska göra ett försök.

Vid halv ett var jag framme i studion. Jag tog mest hand om papper och några skötselråd. Var i alla fall ganska dött trots att det var lönehelg. Killen som levererar afficher kom med världens bästa nyheter! Muse ska spela i oktober!
Dit ska jag! De kommer ju nästan aldrig till sverige numera känns det som.
Jan dök upp också, vilket jag knappt märkte först. :P Kul att träffa honom igen. Lagom till stängning kom även Em. Vi alla gick över till Jonas på fiket och käkade middag. Mm.. deras lasagne är galet god! Jag sjöng lite "det ska va reggie på sommarn" för Jonas, roligt!

När vi skulle dra vidare till mässan var det en plats för lite i taxin, så Jan fick ta tuben till münchenbryggeriet, vilket jag fick lite dåligt samvete över. Det var mycket folk på mässan och lika rörigt som i fredags. Jag kände mig mer ivägen än till någon nytta ibland. Kunde ju inte riktigt underhålla Em och Jan under tiden, och de verkade ha ganska tråkigt. Jag orkar inte ens skriva ner allt som hände.
En kille från östra strålade när han såg mig och kom fram och pratade. Han gick i årskursen under, och jag minns knappt om jag pratat med honom förr. Jag är en sån dålig människa! Men det var trevligt att se någon så glad. :) Och jag fattar inte att han kände igen mig ens när jag har bytt frilla helt och hållet.

Vid halv tio drog jag, chai och danne till bröderna olssons. Chai spelade skivor som vanligt och jag och danne kacklade som hönor, precis som vanligt. Peta i näsan-bilderna fick vi också med.. precis som vanligt. Det som skilde sig åt lite från de andra gångerna var väl att man inte kände igen en kotte där. Kalasfull blev jag och blev stenhårt raggad på av en tjock brud som var 41 år. Hon försökte pussa på mig överallt där hon kom åt, vilket var obehagligt!  När allt var slut tog vi en taxi till trädgårn. Har aldrig varit där förr. Chai kände uppenbarligen alla där, så det var inget problem för mig att komma in, trots att jag var skitfull. Minns att jag blev arg på chai över någonting om att han tog på en tjejs bröst. Efter att jag frågat honom vad fan han höll på med så visade det sig att hon hade något kroppsskydd under för att hon var väktare. Jag vettefan, det var dimmigt och jag var alldeles för full.

Har lite småminnen här och där. Dansade en del till kontig musik med danne och chai ville inte vara med. Minns även att en vakt pratade om att köpa en brödrost nånting? Jag funderade över att det är ett under att man inte pissar på sig när det är sådana köer till toaletter. Sen fann jag även en hel del konstiga bilder på kameran. Det är alltid den läskigaste biten när man vaknar morgonen efter stenhård fylla. Nu var det jävligt många bilder på mig och chai när vi hånglade. :P
Vid tre när allt stängdes ner tog vi en taxi hem har jag för mig? Vi hämtade butcher, the dog och gick sedan vidare hem till oss. Sen kan jag säga att det var helt svart. Jag däckade.

När jag vaknade idag låg jag i sängen i alla fall, i bara ett linne och trosor. Sjukt att jag inte ens vaknade när chai klädde av mig.
Har som sagt mått asdåligt idag, och chai drog till mässan senare än tänkt för att han heller inte var på topp. Kan knappt äta för att jag mår så illa. Nu vill jag ha hem chai, för jag har ingen som helst lust att ligga kvar i sängen ensam.

image7

Sthlm Inkbash

Sov riktigt dåligt inatt, vaknade till och från genomsvettig av dåliga drömmar. Så imorse steg jag upp med en dålig känsla i magen, samt magont. Försov mig 50 minuter från tvättiden. Inte för att jag hade mycket att tvätta, men ändå. Räcker nog med de två tvättmaskinerna som är igång nu.
Har slarvat med snacks i två dagar nu. Blir inget i helgen nu bara för det. Nothing.
Blaargh, gör mig glad. Jag bara förstör. Är så orolig, så det är nog därför jag har ont i magen.

Klockan tre ska jag ut till mässan idag och jobba ett tag med Ronny och Markus, eller mja, jag ska ju jobba till ett i natt. Men chai och Annika kommer först vid halv sju-sju. Imorrn jobbar jag i studion och sen på mässan. Och chai ska iväg och latja på Bröderna Olssons. Hoppas han inte har planerat att komma hem svinfull bara. haha

Idag vill jag ha en snygg-dag, men det går ju aldrig när man planerar, haha.

------------
02:25

Blev en bra dag idag trots allt. Lämnade först tillbaka en massa hyrfilm och var osäker på vad som var vårat och vad som var lånat, men jag tog med mig rätt tack och lov. Därefter traskade jag till Münchenbryggeriet, och det var ju inte särskilt mycket svårare än att följa efter alternativa människor. haha. Rätt kom jag, och Markus ringde jag och blev insläppt. Har ju aldrig varit där inne och det var verkligen helt annorlunda än vad jag kunnat föreställa mig. Jobbade tre och framåt med Markus, Ronnie, Paul och nån till.. jisses, jag har glömt hans namn! Pinsamt! Hur som haver så var det rätt lugnt och jag var nog lite nervös av någon jäkla anledning. Tror att det var inför skötselråden som jag aldrig har dragit förut. Men jag vet ju att jag kan berätta när någon kompis eller främling frågar mig hur man tar hand om en piercing.
Första skötselrådet någonsin, drog jag idag. Blidde en tutte! I övrigt var folk ganska onyktra, eller lyssnade inte, samt att satkärringen som ska presenterade framträdanden gnällde i mikrofonen hela jävla tiden! Så man hörde ju knappt vad man tänkte.
Alla frågor jag fick var tack och lov sådana som jag kunde besvara, så jag kände mig inte riktigt som en looser. Sedan att Markus berömde mig för mitt arbete gjorde mig ännu mer nöjd! Man vet ju aldrig vad den karln tänker. :P
Var helt slut i kroppen av värmen och för att jag inte ätit, så runt nio-tiden käkade jag mitt första mål mat, på donken, tyvärr, med killen jag inte minns vad han heter. gaah!

Vi höll på till ett i natt som sagt och de andra drog vidare till studion för att göra rent tänger och städa studion inför imorn. Så jag promenderade hem på söder med Farbror Ronnie. Väl hemma ställde jag mig naken som ett mongo och började diska. Klarade inte av tonfisklukten längre, samt att jag behövde varva ner. Tog även en efterlängtad dusch! Nu däremot ska jag försöka göra ett försök till att sova, och jag är nästan helt säker på att det kommer gå vägen!

puss!

Vacker dag

Jag kände att jag steg upp alldeles för tidigt idag. När chai var ute och sprang på morgonen började jag med att sätta fast lite lösslingor i luggen. Insåg att det vita inte gjorde någon skillnad, mina dreads ser gula ut och löshåret kritvitt när det inte är smält. Så jag satte fast lite svarta slingor i luggen istället :)
Sedan trillade jag iväg till Netto, som jag upptäckte var väck borta och utbytt mot skit-Lidl. Så det blev till att trippa vidare till willys istället vid medis. Handlade lunchmat och dasspapper. Så nu ska jag fixa iordning en tonfiskröra med ris och en god sallad till prutten tills han kommer hem :)


18:46
Så här blev håret minsann. och efter mycket slit är jag ganska nöjd faktiskt! Nåja, nu syns ju inte mitt enorma hårsvall av dreads ordentligt, men det är där, jag lovar!

image6

Jag träffade Em i ringen centrum som vanligt vid ett-tiden och gick in i standardbutikerna och kikade runt. Men mitt mål under dagen var att gå till Perukmakaren, och snacka om underbar affär! Varför har jag inte varit där förr?! De har verkligen ALLT som passar för fotografering. Masker, hår, smink i mängder, fjärdrar och dekorations-stenar till ansikte. Fantastiskt vad det kittlade mina kreationsnerver!
Jag fick hem mina nipple covers på posten idag. Påfågelfjädrar pryder dem båda. De är så snygga att jag nästan ville gråta, haha. Nu gäller det ju bara att få tag på ännu fler påfågelfjädrar.
Hur som haver så skulle jag dit för att köpa foundation. Började med att ta hjälp av tjejen i affären som inte verkade det minsta säljarsugen. Jag är urusel på att välja ut rätt nyans när det kommer till puder och dyl. Hon var i alla fall inte till någon större hjälp, så efter ett tag lyckades jag hitta någon som verkade passa riktigt bra.

Hade inte slängt i mig frukost på morgonen, så jag var hungrig som ett djur och tvingade med mig Em till en lunchrestaurang på söder för att få lasagne. De hade varken min rätt eller Em's inne för tillfället av all mat som fanns att välja på. Skrattretande. Så det blev en pastarätt för min del. Vi bev riktigt mätta och slöa och släpade oss vidare till East street för att chilla lite. Av någon anledning brukar man hamna där till slut. :P Det var fart och fläng i studion när det är så mycket jobb inför mässan i helgen. Alla var mer eller mindre förvirrade. Ingen visste, eller vet ordentligt när jag ska jobba under mässan. Försökte få ur någonting ur Markus, the boss och då visade det sig att jag ska jobba på mässan imorgon från och med 13.00 och lördag inne i butiken på east street. Knas! Jag får olika tider varje gång jag frågar någon! Nåja, chai skulle försöka prata med honom igen senare idag.

Jag och Em var fortfarande jävligt slöa, så vi gick in till ringen och fikade istället. Sen gick jag till videobutiken för att hyra film. Det blev Kidulthood, verkar lagom bra och hemsk för mig. Vet redan nu att jag kommer gråta som ett djur, det gör jag visserligen till varenda reklam på tv också.
Chai ska tydligen inte ut och ta en öl ikväll eftersom Ronny aldrig dök upp till jobbet, så nu ska jag spara filmen åt honom också. :P Två timmar kvar ganska exakt att underhålla mig själv. Kanske ska utforska photoshop lite och redigera Estlandsbilder.

Det var något jag skulle skriva, tror jag. Men nu har jag glömt. Jaja. :)

20:04
Jo men jisses. Provade ju min foundation av kryolan när jag kom hem. Helt stört vad bra den är! Den täcker inte som ett jäkla spackel, utan lägger sig fint. Oj oj vilket kap! :)

Over and out  /JP

21:56
Chai ringde mig strax innan nio och sa att Ronny kom till jobbet, så då ville han ut och dricka öl. Han frågade om det var okej, och givetvis är det de. Han gör som han vill. Istället trodde han att jag blev sur, vilket det inte handlade om. Jag får väl känna att det är tråkigt att vänta en timme till på att krama någon jag tycker om? Sen verkade som att han blev sur på mig istället, vilket gjorde mig sur. Ond cirkel nästa. Han skulle komma hem halv tio och nu är klockan 22.00, tjusigt.

Dröm

Det kändes så himla konstigt att drömma om en människa som jag bara har träffat typ en gång och umgåts med under en dag och tidigare bara småväxlat ord över internet. Jag tycker hon är stencool! Drömde att jag fick sova över hos henne för att jag inte kunde ta mig hem, så vi började supa ett tag. Nu när jag vaknade saknar jag henne. Haha. Helt stört.
Känner även att jag måste resa ner till Göteborg någon gång, jag saknar staden. :)

Det har hänt massor den senaste tiden som har gjort att jag inte har hunnit skriva av mig. Dels estlandsresan, och dels Tiger Lilly på södra teatern, som var asballt. Teater med konstig musik. Lööv it. :D Sen har det ju bara varit att köra på och tillverka dreads, som nu är nästan färdigt. Igår flätade jag in dreadsen på Chai, vilket jag tyckte blev riktigt snyggt. Ikväll är det min tur, har tio dreads kvar att göra, samt att jag ska blondera utväxten.

Blev plåtad av Christoffer Wallstenius i måndags i en studio två minuter från våran lägenhet. Praktiskt. Och bilderna blev jag riktigt nöjd med. :)image4

13:30
Ytterligare en fotograf har kontaktat mig med ett jobb som förhoppningsvis äger rum nästa vecka. Denna gång med något skämtsamt tema som det ser ut. Det börjar arta sig. :)
Och än så länge är jag för skev för att orka ta tag i dagen och göra nytta. Har städat köket i alla fall. Fast nu borde jag verkligen bege mig av och leta efter blekningsmedel.

17:39
Senast idag satt jag och ojade mig över att jag inte gör några som helst framsteg inom photoshop längre, vilket inte ger mig någon lust att pula vidare med bilder. Men nu gjorde jag framsteg minsann! Lärde mig att göra en spegling, så nu kan jag få golvet under modellen att se ut som glas med en gnutta spegling i. Jaja, nu sitter du och tänker att "det är väl inte så svårt" och det kan jag hålla med om. Det handlar ju bara om att komma på hur fasen man får till alla effekter. Men jag är superglad i alla fall!

Håret är blonderat och silvershampoot biter som ett mongo och ger mest ett fläckigt resultat.
Förövigt, den 31:a denna månad är den nya plåtningen planerad. Kul :)

Vet inte vilket

Idag känns saker ganska hopplöst. Insåg att det är pissdåligt väder ute, och chai var grinig efter för lite sömn. Då känner jag mig bara ivägen. Jag står fortfarande mellan ett val; om jag vill får jag åka över till estland med päronen. Sist jag var där så ösregnade det hela tiden, och jag har så länge velat åka dit och fota alla trasiga torg och människor. Men förmodligen kommer det regna igen med min tur. Kollade vädret och som det ser ut så ska det vara mulet under hela resan.. så det skulle inte förvåna mig det minsta om regn tillkommer. Men FAN. Samtidigt kanske han behöver få en paus ifrån mig. Kommer i sådana fall hem lördag morgon, så det är väl egentligen ingen större katastrof. Och han kommer jobba mestadels av tiden..
Ja, allt lutar till att jag borde åka ändå, men jag kommer sakna honom för mycket..

Jag börjar bli riktigt paranoid, och förmodligen helt i onödan.

Igår när jag drog till lagret ute i alby för att träffa the boss såg mina utsikter inte lika lovande ut längre. Alla har hakat upp sig på att jag inte har körkort, men hur fasen ska jag ha råd med körkort utan jobb och pengar, egentligen? Det blir ju bara en ond cirkel.
Hur som helst visade han runt mig i den enorma lagerlokalen och jag insåg att det skulle ta mig ett halvår innan jag lärde mig namnen på alla indiska matvaror. Delen om allt hår förstår jag ganska bra ändå, så det lär inte vara några problem. Fotostudion var det sketnaste jag har sett i hela migg liv, och helt fel redskap. Men men.
OM jag mot all förmodan får en provanställning så kommer jag få ett helt eget kontor, och det tänker jag styra upp och göra mysigare i sådana fall, för nu är det bara kalt. Sedan bad han mig att slå mig ner en stund så att han skulle ta hand om två män som var på besök. Jag väntade... väntade, väntade, och efter en timme fick jag nog. Har sällan varit så rastlös förr. Jag letade rätt på honom och störde honom under mötet och sa att jag måste gå. Då bad han mig att vänta fem minuter till. Fine.
När vi talade klart igen så såg det inte så lovande ut. Han var ju intresserad av att anställa mig, men inte de andra som inte har träffat mig. Bara för att jag inte har körkort. Men jag ska ringa tillbaka i slutet av månaden så skulle han prata vidare med sina kollegor och så får jag börja jobba i början av nästa månad om det blir något.

Chai tycker att jag är för negativ och tar ut allt i förväg, men det känns som ett knytnävslag i ansiktet när en handledare ger hintar om att jobbet är mitt och sedan ändrar sig brutalt över en skitsak. Mitt sett att bearbeta det hela är att få vara lite nere för en kväll i alla fall.

Inom en timme måste jag ha bestämt mig angående resan, så att jag kan säga hej då till chai. Gud, jag vet inte.
Annars åker jag till syskonen i huddinge och umgås med dem.

btw så har min vänstra höft börjat tappa känseln igen. Var fri från det i ett år i alla fall.

------
12:36

Jag bara gjorde det.
Jag bestämde mig för att åka med. :D Det jobbiga är ju att vara ifrån chai, fast och andra sidan så tror jag att han blir glad av att veta att jag inte har något val än att trycka i mig massa mat dygnet runt nu. Jag är säker på att han känner till mitt slarv, och det gör ont i mig att se honom besviken, så jag ska släppa alla tankar nu och äta ordentligt.
Systemkameran är på laddning, så nu ska jag bara slänga ner pass, kläder och pengar i en ryggsäck, sen off we go! Gör så att det inte regnar...

Officiella 10 månader idag. <3

Storstädning

Huah! Är helt genomsvettig.. mm.. mumma. Kom precis innanför dörren. Tog en runda imorse, blev till att både gå och jogga. Jag är världens mes och får håll. Mycket beror väl på mitt slarv som inte häver i mig något att äta innan. Vet inte om jag har någon lust till det nu heller, faktiskt. Förövrigt hade de stängt av halva vägen som jag brukar jogga runt, så jag fick improvicera en ny väg. Kunde lika gärna ha gått vilse.
Chai kommer tydligen inte hem och äter idag, för han orkar inte gå hem. Så dår får jag hitta på något som typ att panta flaskor. Det lär bli över 60 spänn i pant. :P Mina avier kom inte idag, suck. Säljare på tradera som blir pissförbannade om man inte för över pengar Direkt, medan de kan dra ut på tiden att skicka iväg skiten.

Igår kväll fick jag ett ryck och började storstäda. Rensade ut gamla sängkläder, städade chais hylla där det låg högar av grejer, fast det i själva verket bara ska stå böcker där. Kastade mögliga blommor och ditten och datten. Nu ser det riktigt fräscht ut här! Måste få rent lägenheten för jag är säker på att det är någonting här som gör mig sjuk hela tiden. Denna gång kan det visserligen ha varit möglet på blommorna, för det är en av två ting jag är allergisk emot. Smart. Det är bara det att det är så himla svårt att städa lägenheten när så mycket av alla papper är chais. Jag vet ju inte vad som får kastas och så.

Jag drömde om otrohet inatt, vilket verkar vara det vanligaste ämnet i mina drömmar. Och det är aldrig jag som står för otroheten. Känns så surt att vakna upp innan man hinner haja vad som är verkligt och inte.
Imorgon är det tio månader.. och fantastiskt nog jobbar han sent imorgon bara för det. :( Inget att göra åt saken.

Igår trashade min mage totalt, hade så sjukt ont, vet inte om det var vitlöken som gjorde det, eller något annat. Men jag det har visat sig att min mage fuckar ur av otillagad vitlök. Som i tex vitlöksmör.

Nu blir det dusch, sen panta flaskor.

------------
13:08

Panten blev 70 kr, wuhu! Svärmorsdrömmen nere på "konsum" trodde att jag plockat flaskor ute i parker. :P
Jag blev nyss ganska sur på mig själv när jag insåg att jag köpte en munktröja i storlek 34, när jag i själva verket skulle ha en 36:a aaaargh! Har saknat mina förra vita munktröja som förstördes i en tvätt, det var ju min favorit och den bar på så mycket minnen. Inte smuts, men upplevelser. :D Vill ha en munktröja som sitter en aning slappt, så en 36 är perfekt i och med att de krymper i tvätten och blir som en 34 sen. Men vi får se, i värsta fall får jag göra något tryck på den här tröjan och köpa ytterligare en till :P suck.

Ikväll tänkte jag laga en god köttpaj till middag samt en stor sallad till. :) Ska bli gott, måste köpa nya oliver också. Så om jag orkar blir det till att kila iväg till willys och handla.

Ringde till jobbet som ännu inte riktigt är mitt. Jag fick äntligen en tid idag att åka ut till det stora lagret för att bli runtvisad! Dock är jag stressad, för det känns som att jag kommer komma för sent. :S tåg och bussar går ju inte så ofta, även om resan bara tar 40 minuter kommunalt, så kan jag inte åka förrän om en halvtimme. SUG!
Nu fick jag ont i magen. Ringer tillbaka och frågar. PUH, haha, jag stressar upp mig i onödan! AAH; MÅSTE LETA FRAM FOTON!

utomhus eller inomhus?

Jag nästan flög upp ur sängen vid åtta i morse för att jag var så pigg. Förmodligen för att jag har sovit ganska mycket den senaste tiden och förkylningen fått mig att känna mig helt outvilad. Eller så är det rent ut sagt stress.
Em ville träffas idag och åka och bada, vilket jag jättegärna vill.. har ju inte badat utomhus en enda gång i år!
FY Skäms på mig! Men jag måste bli frisk.
Och givetvis kommer solen fram som tvingar mig att lämna lägenheten och ta vara på den. Men och andra sidan kollade jag nyss på vädret och jag vet inte om 16 grader är värt det. Måste göra klart mina dreads.
Stress minst sagt.

Nu är chai ute och går och lär väl vara tillbaka om en kvart eller halvtimme skulle jag tro, sen tänkte jag gå ut och gå en 45 minuter runt årstaviken. Upplever jag då att det kommer bli jättevarmt idag så kan jag nog ta och unna mig att få ligga ute och sola ett tag idag.

over and out för stunden

---
13:20

Det var väl ingen riktig idé att lägga sig och steka i solen, just för att det inte fanns så mycket till sol att steka sig i. Däremot var det fint väder och lagom varmt för shorts, linne och kinaskor. Kinaskor är däremot ingen höjdare att promenera i, tog en kvart extra och mina hälar är ömma.
Jag gjorde som så att jag stannade hemma och gjorde dreads fram till elva, samtidigt som jag lagade iordning lunch åt min fästman (jag gillar att säga det.. det får mig att låta så gammal ;D). Därefter fick jag min promenix, och nu ska jag fortsätta på mitt mästerverk här tror jag, det blir verkligen så galet snyggt!

Förövrigt är det någon från göteborg som ringer och ringer, HELA TIDEN. Så fort jag svarar så är det ingen som säger något i luren. Störande! Rent allmänt när någon ringer och numret är kvar i telefonen och personen i fråga inte går att hitta på eniro eller liknande, så blir jag galen! Men det finns väl värre saker att oroa sig för.

Imorgon ska jag (om de avierna kommer med posten) hämta mina paket och sedan köpa en guldpenna och se om det fäster på dreadsen. Vore kul att göra lite mönster utöver det jag redan gjort. Jag måste komma på allt möjligt att göra om dagarna för att slippa tänka, samt låta tiden rulla på. Är sugen på att köpa en våg också :/ Chai kommer säkert att gömma den för mig. :p Jag har för konstiga mål.. Jag vill bli smalare än vad jag redan är. Livnär mig på lögner om mat och det tror jag att jag vårar skriva rakt ut, då jag inte tror att någon läser min blogg längre med tanke på mitt uppbehåll. Käkar ett mål mat om dagen under veckodagarna, i alla fall de dagar jag är för mig själv och ingen vet vad jag gör. Tur är väl det att jag inte bor själv, då kan jag nästan lova att det skulle ha gått dagar då jag inte tillåtit mig själv att äta någonting. Är inte jag nöjd kan jag inte ta åt mig av komplimanger. Det går bara rakt igenom och sen åt helvete. När jag väl är nöjd tänker jag börja hårdträna och äta rätt så att jag.. jag tror inte ens att jag är jag i målet jag söker..
I andras öron låter det fel, men det är det enda rätta jag kan hitta nu.
Jag vill inte bli en i mängden i hans ögon.


Jag insåg vilken hemsk människa jag var för ett år sedan, då var det nog bara jag i min värld.
Oavsett vad så älskar jag Chai mer än allt här i världen och vill att det förblir så här som vi har det.
Förlåt för allt annat.

För mycket snack och lite verkstad

Here we go again...
Det var verkligen inte igår, men nu tänkte jag plocka fram bloggen och damma av den lite, så får vi se. Men det vet vi ju hur det brukar gå. För mycket snack och lite verkstad.
För tillfället känns det som att jag har mycket under kontroll, men jag är precis på gränsen till att misslyckas vad det gäller det mesta. Jobbet som Nästan är mitt, komplex som nästan har lett mig till vad jag är nöjd med and so on. Jag är ju så nära! Jobbet skulle passa mig perfekt; få arbeta med löshår och fotografering, pula med datorer och beställningar, samt en fast lön. Det är allt jag behöver just nu. Tja, iofs vem behöver inte pengar? Nä, men jag börjar bli galet less av att inte vara till någon nytta och jag kan samtidigt inte fortsätta att livnära mig på sketna syntetdreads. För mycket jobb för den lilla summan.

Förövrigt så var jag iväg till Taj mahal idag för att köpa löshår till mig och min man. Fanns bara vitt som jag ska ha, och den svarta var slut. Har börjat pula ihop mina dreads nu och gjort dem galet snyggt med tillbehör. Lägger säkert upp en bild när allt är färdigt. Tanken är att både mitt hår och chais ska vara färdigt till tatto-mässan den 24-26 augusti denna månad. Jag ska hjälpa till och jobba litegranna för East street body piercing. REKLAM.
Det ska bli kul i alla fall. :)

Snart kommer chai hem från jobbet med pizza i högsta hugg... ja, han lyckades övertala mig att käka pizza på en måndag. Det är ju emot mina regler som jagt styrt upp för mig själv. Tanken var väl att vi båda två skulle skärpa oss och bara käka onyttigt på lördagar och söndagar. Nåja, jag får ta hand om det imorrn. Tog en långpromenad idag, vilket fick mig att känna mig lite nöjd åtminstone. Får ju inte bege mig ut och träna ordentligt förrän den jävla förkylningen har lossnat ordentligt.

Nå nå, det blir nog bra / JP