läkarbesök

Imorgon lämnade mam och Tilda mig i sticket. ;___; De drog minsann utomlands idag. Varför får jag aldrig följa med någonstans? >.< Nu är jag kvar med två puckon i huset.. och så elias. En jävla vecka!
Jisses, det kommer innebära att jag får ta hand om hushållet och elias, för att ingen annan fixar.
Aja, jag får underhålla mig på annat håll. Men en del har jag inplanerat.

I eftermiddag blir det dans igen. Jag längtar! :D På Onsdag kväll blir det öl, men nu verkar de ha dragit ihop för många människor, så jag vet inte hur det går. Dessvärre är ölkvällarna blandad ångest och nöje för tillfället. Sen kanske jag allt har blivit bjuden på bio nu i veckan? Pixar-filmer och trevligt sällskap bangar man ju inte.  
Och till helgen börjar slitet, dvs om jag är frisk! För jag var nyss hos doktorn som sa att jag inte var tillräckligt sjuk för att ta tester på, utan jag ska vänta ett par dagar tills det har blivit värre. haha, whaat?! :P
Då är ju min helg körd!

Jag  hittade ett par bralls i min garderob som man fick en ashet röv i. hah. Jag ruvar på skatter i den där garderoben har jag insett. Och kanske borde jag rensa ut och sälja en del av dem.
På tal om skatter så fick jag in pengar från en kund idag. 170 spänn. Wuwu. x_____X

Jag är trött, men.. nej, det spelar ingen roll.  

---------
15:19

En kamera skulle göra mig tillfredställd för stunden.

herre min je vad lavapack och andra synthare snackar skit om varandra. Och särskilt bakom ryggen. Underhållande är det i alla fall. Jag skäms rent ut sagt att se alternativ ut ibland, tack vare dessa. Inte så jäkla konstigt att äldre människor tycker att man är konstig i huvudet, så som en del håller på. Se ut hur ni vill, men det finns gränser för hur man beter sig bland människor.
Det är inte så stor skillnade på innehållet i en synthare och en klassisk "fjortis" idag. Det är likamycket fjortis i båda. Ni ser snett på varandra, snackar skit om era vänner, super från 14-årsålder, knullar runt, går i för korta kjolar. Det är verkligen ingen skillnad! :D

Nåja, nu får vi se om alternativa gänget hänger runt hörnet på väg till dansen idag också och ropar efter oss. Oh ja, kom och ta mig, jag vill ha er. Eller inte. :P

Jag är snäll i alla fall. Jag ger alla många nya försök innan jag ger upp. Men en del är så fruktansvärt elaka, så det är inte värt särskilt många chanser.  

GAAH, jag kan inte ens sortera mina tankar och jag vet inte vad fan jag svamlar om just nu.
Instinkterna har slagit till och jag förvandlas till ett djur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback