En tisdag

Underbart att få dansa, nu är jag slapp och go i huvudet. Känns till och med ganska bra att vara för mig själv nu också. Jag orkar inte vara mysig.  Jo föresten, att sova brevid någon vore lite fint. :)

Jag ser verkligen fram emot fotosessionen där jag ska modella. :D Älskar att vara lite ego. Andreas var en trevlig fotograf också. Vi tog en fika i söndags. :)
Och så ser jag fram emot att få mitt minneskort.. Erik, känn hur jag glor på dig. :D Nytt objektiv ska köpas i veckan om kameradoktorn slutar fitta sig och börja svara i telefon. HERRE GUD så segt! Webhallen säger emot sig själva. De påstår i butiken att de inte säljer objektiv och på hemsidan står det att de säljer. Vad ska man tro?

På torsdag kväll blir det kväll med brudarna över lite middag och tjusiga drinkar. Vi ska tycka synd om oss själva som är arbetslösa. Det är bra tjejer det där. :)

Undrar om jag inte ska plocka ut dreadsen.. fast jag vet att jag kommer få panik och vilja fläta in dem igen, palla göra det på sig själv! Vilka problem jag har här i livet.
Mja, jag sägert.

Gud vad jag blir förbannat trött på mig själv, min röst, mina tankar, allt. Jag har seriöst slutat skriva i min privata dagbok för att jag är så trött på hur jag tänker. Och det gör det inte bättre av att skriva blogg, i och med att andra läser den.

Nu ska jag laga mig lite mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback